Duidelijke site, veel keuze en direct geleverd!

Ben blij met deze site. Koffie en/of thee op? bestel en direct geleverd! Schappelijke prijzen en ruim assortiment.

Snel en goed geleverd

Het bestellen online gaat heel makkelijk. Daarna wordt je goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Supersnelle levering.

Snel goede prijs hoge kwaliteit

Snel geleverd.

Goede spullen en snelle levering

Donderdagavond laat besteld, zaterdag binnen. Ik heb cups besteld, levering was goed en gewoon net als altijd helemaal dik ok. 1 nadeel, sinds mijn jongste ontdekt heeft dat er een paar kleintjes caramel in gestopt worden als extraatje heb ik ze niet meer voor mijzelf.

Zeer snel en alles was kompleet

Alles was in goede staat geleverd en zeer snel binnen een paar dagen

Niet denderend

Ik heb nog steeds geen koffiecups ontvangen.

Prima geregeld allemaal.

Makkelijk bestellen en snelle levering. Prijs is ook goed. Miste alleen het koekje :-)

Alles in orde

Normaal wordt de bestelling de volgende dag geleverd, nu een dagje later maar dat is geen ramp. Alles is prima in orde en dat voor een mooie prijs.

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Top! Snelle verzending

Snel verzonden! Netjes verpakt.

Snelle levering tegen een prima prijs

Snel en die extra’s zijn top

Leveren precies wat je besteld en wat extra.

Heel snel en goed geleverd

Snel en goed

Snelle levering. Voordelig bij grote afname. Geen verzendkosten bij afname vanaf 50 euro. Ik bespaarde op dolce gusto cups zo'n 28 euro. Ik kocht 14x pakken van 30cups

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Kwaliteit die spreekt

Super snelle zending en netjes ingepakt!! Ik was verbaasd over de snelle zending, voor het eerst besteld maar ik ben nu al een vaste klant. Ik beveel jullie zeker aan!! Mijn zusje heeft mij jullie geadviseerd en daardoor ben ik hier bij jullie terecht gekomen. Zei is ook een vaste klant.

Goede afhandeling

Wat besteld was goed verpakt en snelle levering

Goede levering Netjes verpakt

Goede service!

Goede en vlotte verzending!

Fijne en snelle levering

Alles super geregeld heerlijke koffie

Goede kwaliteit

Alles wat ik besteld heb was van goede kwaliteit. De Website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Nadeel: de levertijden zijn vanaf bestellen zeer wisselend .

teveel verpakking doos in doos onnodig

snelle levering. maar om nu een doos in een iets grotere doos te doen is onzin

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden