Levering snel doch ik heb geen bericht gehad van dat het pakket aangemeld was bij DHL. Na mijn email kreeg ik van DHL een bericht.

Snelle levering. Goed verpakt. Cadeautje erbij.

Tevreden.

Geen min punten. Zeer tevreden.

Uitstekende service, snelle levering.

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Omdat een verkeerd product geleverd was, heb ik een e-mail gestuurd ‘s avonds. Direct de volgende dag bericht terug ontvangen. Ik kreeg het artikel per omgaande toegestuurd. Zeer goede service!! Ben zeer tevreden over Coffeepoddeals!!

Snelle levering, duidelijke website

Veel voor weinig, helemaal super!

Voor een uitstekende prijs heb ik hier mijn koffie en chocolademelk gehaald. Echt een aanrader dus.

Snel en oke

Snel en oke

Goed en goedkoop

Goed en snelle levering

Goede service.

Binnen 2 dagen had ik de koffie binnen.

Goede service en snelle levering

Snelle, correcte levering met n leuke verrassing!

Snelle, correcte levering met een leuke verrassing !

snel geleverd

Snelle levering , altijd een extraatje.

Scherp geprijsd en snelle levering

Ik heb dolce gusto coffeecups besteld vanwege de scherpe prijs en deze werden binnen 2 werkdagen geleverd. Top!

Uitstekend en snelle levering

Uitstekend en snelle levering

Voordelig(er) en snel geleverd

Koffie is voordeliger dan in de supermarkt en gratis bezorgd vanaf 50 euro. Zondag besteld en dinsdag in huis. Prima!

Goedkoop en snel geleverd

Makkelijk besteld en is goedkoper dan bij de supermarkt.

snel geleverd

wordt op de hoogte gehouden van de status verzending

Prima service, snelle en correcte levering via DHL

Makkelijk te bestellen via overzichtelijke site. Snel geleverd via DHL. Scherpe prijzen voor een groot assortiment en geen extra verzendkosten boven bestelling Eur 50

Te weinig communicatie

Kan aan het weekend liggen. Van vrijdag morgen rond 10 uur smorgens tot dinsdag morgen geen communicatie. Dit zou beter mogen

Alles oke

Lekkere cupjes voor een goede prijs

Ik bestelde voor het eerst mijn Dolce Gusto capsules bij Coffeepoddeals. Geweldig. De bestelling was er sneller dan verwacht, alles keurig ingepakt en nog 2 verrassinkjes erbij. De prijs voor vele male minder dan in de winkel. Ik ga zeker vaker bij Coffeepoddeals mijn bestelling plaatsen.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Ze zeggen wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen !

Concurrerende prijzen en snelle levering.

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden