Snelle verzending

Fijne site, snelle service en leuk attentie in de doos!

zeer snelle reactie en mijn bestelling snel bezorgd prima service

zeer snelle reactie en mijn bestelling snel bezorgd prima service

Heel tevreden

Bestelde thee, Pickwick Lekker fris, kon ik nergens meer in de supermarkt kopen. Gelukkig hebben jullie het wel. Het werd snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden!

prima geregeld

laatste unox ragout!!!

Het was weer geweldig

Prima geregeld

Goede prijs , leveringen snel

Mijn vaste coffeeshop :)

Lekkere snelle levering & altijd scherp geprijsd !

Netjes op tijd geleverd maar een tip gebruik stevige dozen aangezien de doos behoorlijk gedeukt was maar de inhoud was niet beschadigd

Altijd voorradig en de volgende dag goed verpakt geleverd

Erg goed en snel bezorgd

Prima product en snelle levering

Zoals omschreven, prima product en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en super snelle levering. Keurig verpakt en altijd iets lekkers erbij om te snoepen. Top!!

De doos was kapot en de pakketten koffie waren nat

De doos was kapot en de pakketten koffie waren helemaal nat erg jammer

Super service

Snelle levering en correct

Altijd een snelle levering en een lekkernij erbij. Een stuk goedkoper dan in de supermarkten.

Zeer goed.

Van bestellen tot bezorgen makkelijk en zeer goed. Goede prijs en groot assortiment.

Alles ok

Besteld en snel geleverd

Niet goed

De produkten die ik besteld heb zijn over de datum

Slechte communicatie

Nadat de bestelling teruggestuurd werd door het transportbedrijf werd de communicatie slecht. Er werd niet op meerdere gestuurde mails gereageerd. Ook telefonisch contact zoeken had geen zin. Na zeker vier maal het juiste adres door te geven kwam er actie. Eindelijk levering. Mijn tip voor u zorg voor een betere klantenservice, reageer op mails en eventueel bel terug. Nee, ja of we zijn ermee bezig is ook een antwoord. Bestelde artikel voldoet aan de verwachting.

Hele mooie prijzen en snelle levering

Snel goedkoop en makkelijk

Snelle bezorging en de goede prijs

Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden