Laden reviews...
producten goed ontvangen.
23 March 2024
Vinny
Zarren
Altijd vlotte levering of flexibel in afhalen. Topservice
5 December 2023
Ilse Mortier
Lauwe
De levering was heel snel, binnen 2 dagen was mijn pakketje binnen. Daarnaast werd ik constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn pakketje. Superfijn! Zeker een aanrader, ga zo door!
21 October 2023
Eveline
Zuid-beijerland, Nederland
Alles werd perfect geleverd zoals in de bestelling aangegeven.
29 September 2023
Natalie
Izegem
Bij Guds.be is er een mooi aanbod en wordt je snel bediend. Ik kom zeker terug!
3 September 2023
Eliza
Gent
Aangezien ik het product al ken, weet ik wat de verwachtingen zijn. Een goed resultaat zal ik binnenkort zeker hebben.
1 February 2023
Tessy
Koksijde
18 October 2022
AGNES VAN BEVEREN
Bonheiden
Alles te vinden op de website, ruime keuze met uitleg, kwaliteit en snelle levering. Ik blijf klant.
23 September 2022
Christel
Alken
duidelijke site, super vriendelijk indien je telefonisch contact opneemt. Kortom: een aanrader!
29 June 2022
Martine De Bruycker
Gent (Drongen)
Mijn levering werd vlot in orde gebracht. Alles was correct. Goeie producten.
30 May 2022
Nikita
Anzegem
Goeie firma om meer samen te werken.
24 May 2022
Dorine
Ichtegem
Mijn bestelling geplaatst en de dag erna al geleverd en er zat nog iets extra bij. Wat een service.
9 May 2022
Kathy
Kuurne
Een ideale manier om producten te ontvangen die je niet makkelijk vindt. Misschien kan het eenvoudiger verpakt worden, kwestie van milieu….
21 April 2022
Geertrui
Ieper
Zoals het hoort!!!
9 March 2022
Sabine Vonck
Nieuwerkerken
content van de verzorgde levering
21 February 2022
Nancy Bossuyt
Kuurne
Super snelle levering en alles mooi verpakt! Een aanrader om er te bestellen!!
9 February 2022
Annelien
Wielsbeke
heb in de tijd daarmee goed resultaat behaald nu wel weer bijgekomen en ga het opnieuw proberen
25 January 2022
anne
IEPER
Mijn bestellingen komen steeds tijdig thuis. Breekbare zaken worden zorgvuldig verpakt. Er zit ook steeds een kleine attentie bij. Leuk om op die manier kennis te maken met andere producten.
25 January 2022
Valerie
Oudenaarde
Prima geen op of aanmerkingen!
24 January 2022
Irma
Twello
Makkelijke site om te bestellen, vlotte levering
24 January 2022
Jolien
Hooglede
Overzichtelijke site, éénmaal besteld zeer vlotte en snelle levering
17 January 2022
Marloes
Snellegem
mooie website en snelle levering
16 January 2022
Miriam
Vaals
Heel tevreden over GUDS.be. Van zodra bestelling geplaatst al bericht gekregen dat mijn bestselling onderweg was, om de dag erna het pakketje mooi en zorgvuldig te mogen ontvangen. Topproducten, topservice, topklantvriendelijkheid...kortom GUDS.be is voor een dikke 10 waard :-)!
12 January 2022
Evelyne Coorevits
Waregem
De guds Shakespeare smaken heerlijk, heb in het verleden al andere merken geprobeerd laar die waren niet te drinken! Ook de cracotten en de noodles zijn lekker!
22 December 2021
Gadija
Belgie
Levering stipt en correct. Veel producten
23 November 2021
Nathalie
Letterhoutem
Onze webshop bestaat sinds 2015 & hebben het vertrouwen reeds gewonnen van meer dan 5000 tevreden klanten.
Hier kan je online een uitgebreid gamma terugvinden van zowel Lignavita dieet, Purasana Superfood, QNT sportvoeding, Ahava & Lisine verzorgingsproducten als ook He-Shi bruinen zonder zon.
Al onze producten worden altijd heel zorgvuldig, persoonlijk & uitvoerig getest, enkel na strenge selectie komen de beste merken in onze rekken.
Wij streven naar eerlijke, kwaliteitsvolle en natuurlijke producten.
Kortrijkstraat 78 B
8550 Zwevegem