Snel en goed geleverd

De spullen worden heel mooi verzorgd opgestuurd. Het was deze keer binnen 1 week binnengekomen.

25 februari besteld, 4 maart ontvangen.

De bestelling was lang onderweg. Tussendoor geen enkele update. De eerste update kwam toen het pakje er al bijna was. Slechte service. Ik had een vestje besteld in de kleur navy, maar kreeg Black. Heel slordig vind ik dit. Misschien dacht men dat ik dat wel zou accepteren, niet dus.

Altijd mooie collectie!

Prima netjes en snel verstuurd.

Zie boven.

Super leuke winkel, met mooie kleren!

Leuke winkel, met mooie kleren en leuke kleren met bovendien leuk personeel

Mooi en persoonlijke verpakking

Vrij snelle levering netjes berichtje als het wat vertraging heeft. Mooi en persoonlijke verpakking

Het leveren van de bestelling duurt helaas - te- lang

Zoals altijd super !

Mooie collectie, snelle verzending. Helemaal top

Beautiful dresses

Beautiful dresses for a nice price

Snelle levering en erg gezellig ingepakt ! Keurig een retourbrief erbij met adres voor zo nodig. Heb ik gelukkig niet nodig.

Keurig ingepakt met een leuk kaartje. Snel in huis en hele mooie shirts. Bedankt

Snelle levering. Het jurkje is zoals ik hoopte, ben er blij mee.

Snelle verzending

Top dames kleding winkel in Paterswolde

Yafa verkoopt een spijkerbroekenmerk die geweldig zitten en geven veel persoonlijke aandacht, heel fijn!

Keurig verpakt in papier voor schade tijdens vervoer, helaas wel in plastiek zak buitenkant. Artikel in brievenbus gepropt door vervoerder!!!!!!

Keurig geleverd

Netjes en snel geleverd

Erg klantvriendelijk

Werd gebeld dat de bestelling klaar lag. In de winkel vriendelijk geholpen

top

prima service, mooie jurken!!!!

Heel blij met m'n nieuwe aankopen!

Zoals ik gewend ben van dreamstar een heel mooi modemerk, goede pasvorm en leuke kleurstellingen. De levering kan bijna niet sneller in bijna 2 dagen; super!

Goede service en kwaliteit kleding

Als een artikel er niet meer is in je maat doen ze er alles aan om t uit een andere filiaal te krijgen.

het duurd wel lang als mijn blouse bij mij in huis ligt was afgeprijsd

Ik vind dat het wel lang duurd

Goede service’s

Goede service’s

Fijne winkel met mooi aanbod dames mode

Mooie winkel met leuke dames mode. Vriendelijk personeel, die je goed kunnen adviseren

Niks op aan te merken

Netjes op tijd bezorgd

Snelle verzending

Keurig verpakt

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl