Snelle en nette levering van de kleding.

De kleding werd snel geleverd en aan huis gebracht. Een prima service.

Slechte communicatie

Had 2 items besteld en 1 item wou ik retour doen. Ik woon 500 meter van de winkel. Ook 1 van de medewerksters had pakketje bezorgd. Dus ik had gemaild of ik het ook terug kon brengen. Deze vraag werd niet echt beantwoord. Heb toen maar op de post gedaan en 7,95 euro betaald.

Alles is prima geregeld! Hier zal ik vaker kleding kopen!

Leuke kleding en prima service in coronatijd

Normaal klant in de winkel in Eelde en Assen. In coronatijd een aantal keren besteld via de webshop. Blij verrast dat de verkoopster de volgende dag de bestelling persoonlijk langs bracht!

Goed geholpen

Mooi artikel

De kleding was te groot en een maat kleiner was niet meer voorradig.

Keurig ingepakt pakket, handig afhalen in eigen dorp

Ik koop eigenlijk nooit kleding online, want ik vind shoppen veel te leuk. Ik kwam ook al in de winkel in Assen, en om de ondernemers te steunen heb ik nu toch iets online gekocht. Prima bevallen, maar als ik weer kan shoppen, kom ik toch graag weer naar de winkel. Veel succes en sterkte in deze moeilijke periode. Hartelijke groeten, Janet

Snelle levering en alle kleding in 1x goed.

Zondag besteld. Maandag geleverd. Alle kleding in 1x goed.

Goed afgeleverd !!!

Maar wil graag wat retour don !!

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Keurig verpakt en snel ontvangen

Blij mee

Prettig personeel, leuke mode.

Gisteren een bestelling thuis afgeleverd. Jammer genoeg paste het niet. Kan niemand bereiken voor informatie. Als ik het retour stuur naar Appelscha kost me dat weer portokosten. Maar ik heb al verzendkosten betaald.

Bestelling werd keurig op tijd geleverd

leuke site en nu vooral met de sale.

Via een merk de site gevonden. Besteld en snel in huis. Met bedank sticker op d’r verpakking, Heel attent.

'S morgens besteld, 's middags thuisbezorgd, geweldig!

Prettige webshop.

Onverhoopt toch mijn maat niet op voorraad. Binnen 1 dag me geld retour op mijn rekening. Keurig!

goede service, snelle levering

het winkelen bij Yafa mode via internet bevalt uitstekend.

Leuke kleding dat bij mij past

Snelle en goede levering.

Zaterdagmiddag besteld, dinsdag bezorgd. Snel en goed. Top!!!

Een prima communicatie. Als er toch iets niet in de juiste maat is wordt er moeite gedaan om een goed alternatief te bieden. Wat ik wel mis (niet bij alle) in de omschrijving van het kledingstuk is het materiaal waarvan het is gemaakt. Ik snap dat het veel werk is, maar ik bepaal daar wel mijn keuze op.

Snelle levering met een persoonlijke noot

De bestelling werd vlot geleverd met een leuke persoonlijke noot van de zender.

Goede en snelle service

Snel en netjes worden de spullen afgeleverd, met een persoonlijk bericht

Leuke mode, snelle levering

Artikel is met aandacht ingepakt. Voelt alsof je een cadeautje krijgt. En de persoonlijke noot op het kaartje maakt het helemaal af..

Gisterenmiddag 3 juni in Appelscha in de yafa winkel geweest. Heel leuk geholpen door een mevr. Mijn complimenten.

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl