Ik kan hier kleding vinden wat bij mij past.

Prettige winkel, leuke kleding en verzending met persoonlijke touch.

Netjes geleverd, snel geleverd en netjes reactie op een vraag erbij geschreven! Compliment!

Goede levering en persoonlijke noot.

Makkelijk besteld, leuke blouse, gelukkig goed ingepakt want doos was in brievenbus gepropt en kapot gegaan, maar blouse zat nog netjes in papier. Leuk dat er een kaartje bij zat met een persoonlijke noot.

aflevering correct en snel

Maat en model niet goed, vandaar teruggestuurd

Leuke mode en fijne deskundige verkoopsters

Een leuke etalage met mooie betaalbare mode. Goede deskundige vrouwen als je advies nodig hebt. Zeer tevreden.

Te laat

Dinsdags besteld....nog steeds niets binnen...week onderweg

Super attente, persoonlijke, snelle service

Bestellen ging heel eenvoudig. De follow-up met de bezorg tijden was heel prettig. Pakketje werd de volgende volgende dag al bezorgd. Mooi verpakt, met een handgeschreven boodschap!

Snelle bezorging, makkelijk betalen, geen bezorgkosten

Jammer ik heb boven maat 48/50 dat hebben ze niet, maar de broeken 44/46 vind ik heel fijn, Vooral de Dreamstar. En met geluk zitten er nog wat in de aanbieding, altijd fijn natuurlijk.

Het pakket snel geleverd en met een persoonlijk berichtje , top!

Mooie kleding

Snel ontvangen en ik werd gebeld over een artikel wat niet leverbaar was. Dus persoonlijk contact. Perfect.

na 1 week nog niks binnen!

ook geen telefoontje gehad dat er iets mis is gegaan!

Mooi shirt

Het is mooi shirt voor een mooie prijs. Persoonlijke noot bij de levering is fijn.

Super goed

Super goede behandeling van mijn bestelling

Snelle levering, prima verpakt

Prima levering

Maat op voorraad, snel in huis. Prima dus!

Maat op voorraad, snel in huis. Prima dus! Erg blij mee.

Leuke kleding overzichtelijk en snel in huis ben blij met mijn aankoop

Goede service!

Overzichtelijke site met veel keus, duidelijke omschrijving van product en betaling. Kreeg hulpmail toen betaling eerste keer niet lukte. Mogelijkheid om een vraag over bestelling te sturen, daar het wat langer duurde dan normaal. Is keurig netjes verpakt en afgeleverd.

Goede service snelle levering

Goede service en behandeling

Goede service en behandeling

Snelle en verzorgde verzending !

Ik stel het op prijs als ik snel een bestelling snel heb en bovendien de kleding netjes, met zorg en met een persoonlijke touch is verpakt. Geen enkel probleem met Yafa Mode ! Artikelen waren top in orde. Een aanrader.

Goede en snelle levering...super.

Super...snelle en gezellige levering.

Pluspunten

Snel en keurig geleverd. Heel tevreden

Pluspunten

Bestelling vlot geleverd en artikel klopt met afbeelding en is prima

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl