Goed!

Prima, goede kleding, snelle levering

Super.

Super kleding

Zeer snelle verzending en keurig verpakt Mooie kleding

super

maandag besteld dinsdag in een net pakketje binnen gekregen

Snel geleverd, in mooie verpakking. Op de bon een handgeschreven veel plezier tekst maakt het af. Top gedaan!

Prima geregeld alles

Prima service!!

Goede website. Snelle reactie.

Helaas kon mijn bestelling niet geleverd worden. Geld werd gelijk teruggestort. Top

Vriendelijke snelle bezorging. Product super

Yara doet wat ze beloofd

Verzending binnen de aangegeven verzendtijd, mooie producten.

Snelle en keurige levering

Fijne webwinkel, heb mijn pakketje snel en keurig verpakt ontvangen.

alltijd goede service

heel prettig

Kleding nog niet ontvangen.

Heb kleding besteld, maar nog niet ontvangen. Geen bericht over afhalen. Dus ervaring? Kan nog goed komen, hoop ik.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Mijn bestelling is heel goed afgehandeld

Ik heb mijn geld gelijk terug geboekt gekregen om dat 1 artikel niet meer leverbaar was

In één woord geweldig. Alles duidelijk en goed verlopen en prima verpakt met een leuk berichtje.

Teleurstellend!

Donderdag 6-1 besteld Tot op heden nog geen bericht dat bestelling verstuurd is. Het bestelde artikel nog niet ontvangen. Geen track en trace volgnummer.

vriendelijk en heel behulpzaam

ik kom regelmatig in deze winkel. ze zijn er altijd vriendelijk en is je maat er niet , dan zorgen ze dat je het product wel in de goede maat krijgt. er is veel aan leuke kleding in verschillende merken. het is gewoon een leuk sfeervol winkeltje waar ik graag terug kom.

Nog wachtende

Mocht de bestelling ooit nog een aankomen dan geef ik mijn mening!

ALTIJD EEN PRETTIGE SERVICE

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Over een retour omdat het niet goed is wordt niet moeilijk gedaan.

Goede en snelle levering

Nette prijs goede kwaliteit en snel geleverd.

Uitstekend!

Gisteren besteld en nu al in ontvangst. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn 2e keer dat ik bij Yafa Mode besteld hebt. En ik ben van plan dat nog veel vaker te doen! Netjes verpakt ook. Tot de volgende bestelling! ♡

Heel erg goed

Bestellingen worden altijd keurig bijgehouden en je wordt steeds goed op de hoogte gehouden.

Altijd goed vriendelijk personeel

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl