Ik zocht naar Dreamstar kleding en kwam op de site van Yafa mode uit. Snelle levering en super netjes verpakt. Het lijkt wel een kadootje. Nog nooit zo netjes iets geleverd gekregen. Mijn complimenten

Super ze denken mee als iets niet voorradig is

Ik ben heel goed geholpen en de producten komen heel verzorgd aan

Mooi op tijd en goed verpakt!

Goede pasvorm en de top was top!

Redelijk tevreden

Snelle levering. Erg jammer dat het retourneren zo duur was

Geweldig dat jullie dreamstar hebben!!

Snelle levering en verrassend goed ingepakt, met een klein berichtje

Te weinig informatie

Ik heb een bestelling gedaan op zaterdag en wacht op een bericht dat de betaling is ontvangen(heb meteen betaald zaterdag) maar verder niks gehoord Dus weet niet wanneer ik de bestelling kan verwachten

Zeer netjes geleverd!

Snelle levering, het pakje was met zorg ingepakt!

Wat een vriendelijke service!

Het bestelde jasje was heel snel bij mij, keurig verpakt en met duidelijke instructies voor als het terug moest. Gelukkig was dat niet nodig, ik ben er blij mee!

Leuke jurk,leuke kleurstelling. Lengte net over de knie, maar dat maak ikzelf wel iets korter. Snelle levering.

Positieve ervaring voor herhaling vatbaar!

Mooie website, leuke artikelen en snelle levering in een verpakking waar aandacht aan besteed is. Erg leuk!!

Was goed .

Super mooie top. Mooie kwaliteit.

Ben tevreden en blij met mijn product maar jammer dat DHL er zo lang over doet om te bezorgen, zeker 5 werkdagen er over gedaan.

Gewoon goed!

Snelle levering, retourzending correct afgehandeld. En het pakketje is met liefde ingepakt met een persoonlijke boodschap! Heel leuk!

Fijne winkel met leuke kleding

Wanneer ik bij Yafa binnenloop vind ik bijna altijd wel iets leuks! De kleding is vaak net even anders en heeft een goede pasvorm. De service is uitstekend! Als jouw maat er niet tussen zit is hij meestal nog wel in één van de andere winkels. Ook de webshop is gemakkelijk.

Snelle levering echter het artikel viel tegen, zonder problemen terug gestuurd en geld snel retour. Wel jammer dat je de verzendkosten zelf moet betalen

Ik ben zeer tevreden.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Mooi verpakt. Ik heb de jurk nog niet uitgehad

Keurige afhandeling van bestelling

Mooie website, duidelijke instructies en prachtig jasje besteld. Bestelling was mooi ingepakt. Het is niet 's avonds besteld, volgende dag in huis, maar dit is ook duidelijk te lezen op de website en natuurlijk is verzending afhankelijk van koerier.

Nog niets ontvangen

Vrijdag besteld en nog niets ontvangen kan nog niets beoordelen

Leuke producten onjuiste informatie over verzendkosten wordt niet op rereageerd.

Volgens de gegevens op hun internet pagina voor mobiel staat gratis verzenden vanaf €49,95. Ook op het overzicht van de bestelling staat gratis verzenden. Maar wil je het thuis gestuurd krijgen dan moet je toch verzendkosten betalen. Op de vraag hoe kan dit, wordt helaas niet gereageerd.

Duurde een beetje lang voordat het vestje werd bezorgd

Maar sinds vandaag is het binnen en is de kleur en de maat prima in orde Bedankt

Ik ben een tevreden klant.

Snel en goed

Aftersales kan vele malen beter!

Vorige week mijn bestelde jurken retour gestuurd. Inmiddels nog steeds mijn geld niet terug. Heb hierover een mail gestuurd maar ook hier wordt niet op gereageerd. Jammer. Het voortraject ging zo goed. Nadat ik deze review plaatste was alles opeens heel snel geregeld

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl