vlotte levering en veel keus

zeer prettig

Snelle levering, kleding precies volgens verwachting

Zeer tevreden over Yafa, goede kleding en zeer klantgericht.

Snelle bezorging en voldoet volledig aan verwachting

Voldoet aan mijn verwachting. Snelle reactie.

Ik wacht nog op mijn bestelling

Ik heb nog niets ontvangen dus kan nog geen oordeel geven en nog geen aanbeveling geven nadat ik alles heb ontvangen geef ik sterren

Super service.

Goeie service. Veel keus en je wordt leuk geholpen.

Uitstekende service en een leuke collectie

Er is een ruime sortering aan kledingmerken waaruit je kan kiezen. Je wordt heel goed geholpen door vriendelijk personeel. Bestellen via de webshop is keurig verzorgd met een persoonlijke boodschap mbt het dragen van de bestelde kleding.

Heel klantvriendelijk

Hartelijk verwelkomt. Laten je rustig rond kijken en zijn in de buurt als je graag advies wil

Vriendelijk en erg meedenkend en helpend personeel

Ik had online een broek gevonden die ik graag wilde kopen, echter lukte het niet goed om deze te bestellen. Door telefonisch contact met het personeel in de winkel ben ik erg goed geholpen.

Snelle levering en een leuke persoonlijke notitie erbij. Leuk!

Top, super ingepakt en snel geleverd

Mooie website. Kleding wat je ziet, zo is het ook echt. Super netjes ingepakt en snelle levering. Een persoonlijke vriendelijke notitie op de factuur. Wat ze schrijven maken ze ook echt waar.

goede ervaring snelle levering

Aankoop goed ingepakt

Leuke winkel leuke medewerkers

Prima geholpen

Lang wachten op spullen

Het bestellen ging goed,maar daarna niets ontvangen na 3 dagen gebeld het zou allemaal goed komen.jammer dat ik daar geen mailtje over gehad heb

Bestelling inmiddels goed ontvangen. Had het wel prettig gevonden een berichtje te ontvangen dat de bestelling onderweg was en wanneer de verwachte levering zou zijn. Daarom geen 5 sterren.

Verzorging is prima

Het is heel goed verpakt Altijd een persoonlijk woordje erbij.

Leuke winkel, en gezellig, met goede service

Een tevreden klant

Heel erg leuk

Zelf vind ik hier leuke kleding, broeken die goed zitten. Mooie jurken en T-shirts.

Positieve ervaring

Positieve ervaring

Goeie ervaring

Bij Yafa mode in Assen word ik altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik kan vooral slagen met de aankoop van een broek van red button en angels. Ze kennen mij er dus het is laagdrempelig en er is een goeie service igv mij op de hoogte brengen of als er iets terug mag gebracht worden.

Mooie mode

In de winkel goede keuze, en hulp. Hoe de service is bij on line bestellen, weet ik nog niet. Heb na betaling vorige week, nog niets gehoord of ontvangen.

Zeer verzorgd!

Hallo, De levering zag er erg verzorgd uit, ik werd er helemaal vrolijk van. Ik bestel niet zo vaak iets online, maar voor herhaling vatbaar. Ik heb 2 maten van een artikel besteld, er gaat dus wel iets retour. 3 Artikelen akkoord. Vriendelijke groet, Francien Beltman

Duurt te lang

Dinsdag besteld, nu vrijdag en vandaag nog niks binnengekregen.

Correcte behandeling

Zeer goede ervaring

De Triade 7

9401CT Assen

Over Yafa Mode

Yafa Mode in het kort Een eigen smaak, goede pasvorm en vooral een goed gevoel bij mooie kleding. Dat staat voorop bij Yafa. Je herkent het in alles; de collectie, de makkelijke webshop, en onze winkels waar je relaxed rondneust. www.yafamode.nl