Wat een supergave beleving!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een fantastische ervaring! In het begin vond ik het best spannend om de lucht in te gaan, maar onze piloot Koen straalde vanaf het eerste moment zoveel rust en vertrouwen uit dat die gezonde spanning al snel helemaal wegsmolt. Zijn professionaliteit, kalme uitleg en humor maakten het tot een super relaxte en onvergetelijke ballonvaart. Het uitzicht was adembenemend en dankzij de fijne sfeer kon ik er volop van genieten. Echt een aanrader voor iedereen die dit avontuur overweegt

Magisch en magnifiek

Van mijn zoons heb ik voor mijn 12 jarige niertransplantatie een ballonvaart gekregen. Ik heb enorm genoten. Een heel bijzondere ervaring….de stilte en de sfeer. De andere ballonvaarders waren ook onder de indruk…dus alleen maar superlatieven.

Geweldige ervaring en goed geregeld.

We hebben ca. 1.30uur gevaren. Van Amersfoort naar Kootwijkerbroek. Geweldige piloot die Peter van Harten. Hij gaf veel informatie over ballonvaren en de omgeving. Onze gasten (zakelijke relaties) hebben genoten van de ballonvaart! Mocht je een ballonvaart overwegen, kies dan voor Ballonvaartcentrum van Manen.

Het was een prachtige vlucht.

Het was heel erg mooi. We hadden goed weer en konden ver weg kijken. De landing was heel goed.

Magisch

Heel sereen, een biezondere ervaring en prachtige vergezichten en overzichten. Goede uitleg en prettige sfeer.

Heel leuk

Ook een gezellige groep en een hele belevenis. En goede uitleg over hoe het werkt

Wij hebben een geweldige ballonvaart gehad, prachtige luchten om foto’s te maken, een aardige en kundige piloot die al 30 jaar vluchten maakt, een perfecte landing en een hele ervaring rijker. Met vr. Groet Fam. Korevaar

Een geweldige vlucht op een prachtige avond!

We hebben een indrukwekkende vlucht gehad op een prachtige avond. Genoten van een mooie zonsondergang boven de Rijn. Dirk heeft ons vakkundig en soepel een geweldige ervaring bezorgd.

Fantastisch heel bijzonder

Wat een fantastisch ervaring,en wat een grandioze piloot was Dirk ,hij lvertelde,legde de vragen die je stelde duidelijk uit; als je die had en het bijzonderen was dat wij op 7 april 2025,zijn getrouwd en dat als 88 en 75 jarige samen nog mee mogen maken,Dank piloten en medewerkers van ballonvaart van manen ,voor deze grandioze ervaring ; echt een aanrader voor iedereen ; Met vr gr Eveline en Hans van der Roest.

Veilig en goed georganiseerd

Prettige gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en behulpzame medewerkers. Was zeer de moeite waard.

Een bijzondere belevenis

Het was ontzettend leuk om het ballonvaren vanaf het installeren en het vullen van de ballon tot aan het afbouwen mee te maken. Ook leuk om te zien hoe andere ballonnen de lucht ingingen. We hadden perfect weer en ook al vond ik de landing erg spannend; Danny heeft ons prima weer op de grond gezet.

Fantastische ervaring

De vlucht was prachtig met de uitleg van de piloot ( Jan ) over de omgeving waar we over heen vaarden was zeer goed. Zelfs onze zoon met hoogtevrees wilde volgende week wel weer met de luchtballon. Hij heeft hier helemaal geen last van gehad. Ook de Crew waren hele leuke en aardige mannen. Dus iemand die last heeft van Hoogtevrees kan rustig een ballonvaart boeken bij Van Manen. Wij vonden het FANTASTISCH.

Geweldig gaaf!

Opgestegen in Veenendaal en geland rondom Kerk Avezaath prachtige vlucht gehad. Zeker een aanrader!

Prachtige vlucht gehad. Piloot Jan wees ons op bijzonderheden op de grond en gaf goede uitleg op vragen. In één woord: GENOTEN!

Was een ontzettende leuke ervaring. Ook goede en een aardige begeleider/ piloot Jeroen. We konden alles vragen en vertelde ons ook nog wat leuke dingen onderweg.

Prachtige ervaring!

Mooie tocht gemaakt, vriendelijke piloot en leuke afsluiting.

Het was geweldig

Het was heel gezellig en de piloot was echt een topper hij dee het echt heel goed.

Alles was goed geregeld. De ballonvaart verliep soepel en er was ruimte voor vragen. Vaarder Peter had veel kennis en deelde dit op een vrolijke manier. Het ontbijtje naa de ochtend vaart was erg prettig. Het si vroeg op maar zeker waard om Nederland te zien ontwaken.

Geen hoogtevrees, wat een uitzicht!

Wat een ongelofelijke ervaring. Hoewel ik last heb van hoogtevrees had ik dat nu helemaal niet. Prachtig uitzicht, een gevoel van vrijheid zoals je zelden ervaart! Lekker ontbijt om de ervaring af te sluiten. Absolute aanrader.

Helemaal top.

Het was wat vroeg om 5 uur in de morgen maar als beloning een ballonvaart met zonsopgang alles bij elkaar was het supermooi. Lekker ontbijtje na de vlucht, helemaal compleet.

Once in a lifetime experience

Het was heel cool om een keer mee te maken. We hebben ons verbaasd hoe snel alles opgebouwd en afgebouwd kan worden en de stilte waarmee de ballon omhoog gaat en de rust als je boven zweeft. Het ontbijtje daarna met lekkere dingen en leuke medewerkers was ook super.

Adembenemende ervaring

Op zaterdag ochtend vroeg uit de veren om te mogen gaan ballonvaren. Vanaf aankomst bij Van Manen tot aan de terugkeer was alles enorm goed geregeld. Alles verliep soepel en zo goed georganiseerd! Van het opbouwen van de ballon, de vaart zelf uiteraard, tot aan het zeer goede champagne ontbijt na de landing. Enorm genoten van deze mooie, bijzondere en echt unieke ervaring! Een absolute aanrader!

Een onvergetelijke ervaring perfect georganiseerd!

Een geweldig goede organisatie van een onvergetijke ervaring. Genieten van een prachtig uitzicht in een heerlijke rust!

Geweldige ervaring

Vond het best spannend , na 8x ging het eindelijk door , we vonden het fantastisch. Zouden graag nog een keer zoiets willen ervaren . Mooie duidelijke uitleg van onze piloot Jan , wat we konden zien , opzoek naar bekende punten , heel fijn

Een prachtige vaart!

Het was een prachtige vaart. Mooi weer, waarbij alles mooi in bloei stond. Maikel (als ik het goed heb) is een rustige piloot, die alles netjes uitlegde. De crewleden waren ook fijn in de omgang.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!