Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen telkens een hoog niveau van ballonvaarten. Gasten prijzen het vriendelijke personeel, duidelijke veiligheidsinstructies en de adembenemende uitzichten. De service wordt als betrouwbaar en plezierig beschreven. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en memorabel.
Dit was mijn 3e vlucht en heel anders dan de vorige twee. Nu heel veel wisselende natuur gezien. Hier erg van genoten.
Fia Doornekamp
Barneveld
We hebben van begin tot eind genoten van de ballonvaart. De voorpret begint al bij de mailtjes voorafgaand aan de vaart. Het was ook een leuk om mee te helpen met het opbouwen en afbouwen van de luchtballon. De communicatie is top en ee werkt een fijn team bij Van Manen dat zorgt voor een goede energie, fijne voorbereiding, veilig gevoel en een onvergetelijke ervaring. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Tara
Amersfoort
Superleuke avond gehad, veel kunnen zien en genoten van de rust boven in de lucht
T.Jelier
Lunteren
Mooi ervaren bedrijf die weet wat ze doen. Geweldige ervaring.
B
Oph
Wat een geweldige avond hebben wij gehad , goed geregeld , goeie sfeer , vakbekwame mannen die ook gezellig waren , de foto's , de op en afbouw en de vlucht zelf natuurlijk niet te vergeten, adembenemend mooi !! Top !!
Monique Finnema
Amersfoort
Alles professioneel goed verzorgd, goede sfeer en geen vraag te veel.
Max Finnema
Amersfoort
Wat was het gaaf! Onze ballonvaart was een onvergetelijke ervaring! Vanaf het eerste contact was alles uitstekend georganiseerd en werden we vriendelijk ontvangen. De piloot nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, waardoor we ons direct op ons gemak voelden. Eenmaal in de lucht was het uitzicht adembenemend. Het was bijzonder om de omgeving vanuit zo'n rustig en uniek perspectief te bekijken. De stilte, afgewisseld met het geluid van de brander, maakte de belevenis extra speciaal. Ook de landing verliep soepel en de gezellige afsluiting maakte het helemaal compleet. We kijken met ontzettend veel plezier terug op deze bijzondere ervaring en kunnen deze ballonvaart van harte aanbevelen aan iedereen die iets unieks wil beleven. Bedankt voor deze fantastische herinnering!
A.M Jelier
Lunteren
Super leuke ervaring, vooral door het leuke/ervaren team van van Manen. Voor herhaling vatbaar.
Michiel Van mechelen
Ede
Nooit verwacht dat het zo mooi zou zijn ,voor herhaling vatbaar. Top.
21 July 2026
Karel van de Scheur
Lienden
Wat was het geweldig! Prachtige lange tocht, super uitzicht en een zeer ervaren piloot aan het roer! Niet alleen het varen was een beleving..de piloot fungeerde als reisgids waardoor je precies wist waar je was en wat je zag.....
13 July 2026
Fritia Moise
Barneveld
Mijn mijn vrouw een onvergetelijke tocht gemaakt. Professioneel begeleidt, maar wel een hele fijne informele sfeer. Aanradertje!
12 July 2026
Joost Aalders
Harderwijk
Ik was vooraf best gespannen omdat ik hoogtevrees heb. De kundige kapitein en de efficiënte werkwijze van het team gaven me vertrouwen om toch in te stappen. Ik heb er zeker geen spijt van: het was een heel mooie tocht die ik niet had willen missen. Ik had geen moment last van hoogtevrees al bleef ik een beetje gespannen. Ik, en wij allemaal, hebben ervan genoten! Hartelijk bedankt!
9 July 2026
Linda Burgers
Vaassen
Een jaar geleden deze vlucht willen boeken, door omstandigheden kondig vlucht niet doorgaan. Zonder problemen is die vlucht geannuleerd en hebben we kort geleden een super mooie vlucht gemaakt.
5 July 2026
R Edelman
Zeewolde
Alles verliep rustig, heel stil boven, helaas wat bewolkt dus minder uitzicht. Landing was perfect. Al met genoten van de vaart!
5 July 2026
rina wolters
Lunteren
Fijne ballonvaarder die ons rustig omhoog en omlaag heeft gebracht
4 July 2026
N Kloosterman
Genemuiden
Wat ontzettend leuk om een keer mee te maken, een beetje spannend maar vooral heel mooi. Je kijkt over alles heen, hoort de honden beneden blaffen. Wij hadden als extra een prachtige zonsondergang. Het landen in het veld naast een boerderij en dan met elkaar de ballon opvouwen was ook gewoon gezellig.
4 July 2026
Diana Guliker
Putten
Goed geregeld en verzorgd. Zeer vriendelijke piloot. Heel royaal was de catering na de landing.
2 July 2026
Liesbeth
Lunteren
Een prachtige beleving met een ervaren gepassioneerde vakman,piloot, bij je die een mooi omlijst verhaal vertelt en je attendeert op de bijzondere punten tijdens de vlucht. Pluim voor Jeroen voor de zachte landing en zijn leuke verhalen.
29 June 2026
leo henninger
Ede
Duidelijke communicatie vanuit het ballonvaart centrum van Manen. Alles ging keurig op tijd en zoals gepland. Het vervoer is goed geregeld naar de opstapplaats heen en terug en we hebben een hele mooie vaart gemaakt met uitleg van Jan erbij. Een leuke afsluiter door met z'n allen een glaasje na afloop te drinken. Top ervaring!
27 June 2026
Maaike van den Heuvel
Heemstede
Wij hebben genoten! Het was een mooie vaart, ook het personeel was gezellig! Het was prachtig.
Martie Mulder
Kootwijkerbroek
Zo mooi geweldig. Het ballonbedrijf Van Manen heeft alles super goed voor elkaar heel vriendelijk personeel We hebben genoten, bedankt Koen
W van Empelen
Hoogkarspel
Een hele mooie ervaring gehad. Het team van van Manen draagt hier ook aan bij! We hadden een hele mooie heldere avond.
Niels
Ede
Fijn dat we konden starten in onze woonplaats en hier laag overheen vlogen, dat maakte het exyta speciaal.
Eric Pieck
Werkhoven
Zeer vriendelijk en deskundig personeel, prachtige ervaring. We hebben genoten
Piet van Dijk
Putten
Super mooi Toffe piloot die veel kon vertellen onderweg. Echt super gaaf
Amber Miltenburg
Werkhoven
Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving!
Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!
Thorbeckelaan 117 A
3771ED Barneveld