10

Een geweldige ervaring voor het gezin van mijn dochter!

Ballonvaart cadeau gedaan aan gezin van mijn dochter vanwege 12,5 jarig huwelijk. Mijn 2 kleinkinderen van 12 en 9 en mijn dochter en schoonzoon vonden het een geweldige belevenis en praten er nog vaak over. Mooie rustige vaart, heel plezierige piloot en perfecte landing, volgens hen! Wij, mijn man en ik, hebben de vaart vanaf het begin meegemaakt, ook vanaf de grond met de auto gevolgd en ook dat was prima te doen! Het staat zeker ook nog op ons to do lijstje en dan zullen we het zeker bij van Maanen boeken!

 • Aanbevelen? Ja
7

Fantastische ervaring geweest!

Ik had het niet gedacht dat dit zo een enorme ervaring zou zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch

Een belevenis om te herhalen, meegegaan i.v.m. 80e verjaardag van vader. Een beter cadeau hadden wij als kinderen niet kunnen geven. Uitstekend verzorging en tekst en uitleg gedurende de gehele ballonvaart.

 • Aanbevelen? Ja
8

Van bovenaf de wereld wakker zien worden!!!

Prachtige en goed georganiseerde vaart gehad. Zeer genoten van het uitzicht en de rust hoog in de lucht!!! Mooi om te zien hoe de wereld onder ons ontwaakte!!! Het champagne-ontbijt erna was een zeer aangename verrassing!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk mooi

Een prachtige vaart gehad met zonsondergang tot slot. Barneveld opgestegen en in Druten geland. Jan is een leuke piloot. Het was onze eerste vaart. In een woord GEWELDIG.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fantastisch goed geregeld ballonvaart

Ik heb genoten van mijn vaart, het was schitterend weer en we hadden daardoor een schitterend uitzicht. Ik heb last van mijn gewrichten maar de bemanning was enorm hulpvaardig, waardoor ik zonder problemen heb kunnen genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geweldige ervaring!

Super geweldige ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, ik heb genoten

Het was een belevenis, we hadden nog nooit een ballonvaart gemaakt. De rust waarmee alles ging stelde je erg op je gemak. We troffen t wel, hadden ideaal weer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Genoten van een prachtige ballonvaart. Wat een rust daar boven in de lucht en wat een fantastisch uitzicht! Echt een aanrader. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Zowel op de dag zelf als de telefoniste met wie we de afspraak gemaakt hebben. Niets dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Sprakeloos!

De ballonvaart was een verjaardagscadeau van mijn man. Ik was er heel blij mee en tegelijkertijd vond ik het ook erg spanend. Door de weersomstandigheden was de vaart 3x geannuleerd, maar op vrijdag 13 september gingen we dan toch vanuit Duiven de lucht in. Het was een prachtige zonnige avond en bijna windstil. Op de grond kregen wij eerst instructies en werd ons verteld hoe e.e.a. zou verlopen. De ballon werd opgeblazen en één voor één mochten wij in de mand gaan zitten die nog op z'n kant lag. Op een gegeven moment was de ballon vol met warme lucht en werd de mand overeind getrokken, de kabel ging los en daar gingen we.....de wereld onder ons werd steeds kleiner en de zwaaiende mensen verdwenen uit het zicht. En daar was de stilte! We voeren over de Nederrijn in zuidelijke richting. Onze piloot Peter was erg enthousiast en beantwoordde alle vragen en vertelde ons welke plaatsen wij onder ons konden zien. Op het moment dat de zon steeds zwakker werd, zette Peter na een uur de daling in. Ook hiervoor kregen wij instructies over onze posities. De huizen en bomen werden steeds groter en uiteindelijk maakten we een prachtige zachte landing in een weiland bij een boerderij. Voor we het wisten kwamen de zoons des huizes naar de ballon gerend om ons avontuur aan te horen. Ook troffen wij de andere mensen van Van Manen die ons vanaf de grond in hun busjes volgden. Wij vertelden honderduit, er werd met champagne geproost en iedereen ontving een certificaat, nadat ons de geschiedenis van de ballonvaart was verteld. De zon ging langzaam onder, we ruimden met elkaar de ballon en de mand op en vertrokken voldaan richting Duiven waar ons avontuur was begonnen. Een heel verhaal voor iemand die sprakeloos was.....ik hoop dat het heel wat mensen gegeven is ooit een ballonvaart mee te maken!! Ik ben er erg dankbaar voor! Ook dank aan de medewerkers van Van Manen, zij waren zeer gepassioneerd en betrokken...een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Voor iedereen!!

Een rustige gebeurtenis, geschikt voor iedereen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en na de landing een heerlijk champagne ontbijt. Van Manen bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige verre tocht

Het was een mooie avond met een prachtige vaart helemaal naar de Betuwe over de Rijn en de Waal. Voor mij was het de eerste keer en ik vond het een prachtige ervaring. De stilte boven in de lucht, het werken van de piloot en de helpers en de prettige ontvangst maakten het een onvergetelijke ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een super leuke en geslaagde avond!

Van begin tot eind was alles goed geregeld. Leuke begeleiders en een goede sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkelijk fantastisch!

Na 3x uitstel dan -op vrijdag de 13e nota bene - gevaren met piloot Peter in een van jullie ballonnen. Wind stuurde ons richting Cuijk over drie rivieren met prachtig weer en dito uitzichten! De vlucht was geweldig en de landing zeer soepeltjes! Onze "ballonvaart-doop" met bubbels en certificaat was om te blijven herinneren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super genoten.

Wij hebben super genoten van onze ochtend vlucht. Na de landing tot onze verassing een heerlijk ontbijt gehad. Willen zeker nog een vlucht maken en gaan dit zeker bij jullie doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige tocht met zeer goede begeleiding

Het weer is uiteraard altijd mooi, want anders wordt er niet gevlogen. De instructies voor het opstijgen waren heel goed. Veiligheid voorop. En nog een lekker petje, wat goed is tegen de hitte van de vlam. Heel leuke tocht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig leuk om te doen

Midden september een ballonvaart gemaakt. Het was een super mooie belevenis. De vaart liep een uurtje vertraging op door de sterke wind. Nadat we in Barneveld opgestegen waren blies de noorderwind ons richting Veenendaal en Rhenen. Daarna de Rijn over de Betuwe in , over de Waal en in de omgeving van Druten geland. We hebben genoten van het prachtige uitzicht en vergezichten, de zon hielp een beetje mee, en ook dankzij de piloot die ons op allerlei bezienswaardigheden wees. Ongelooflijk hoe ver je kunt kijken slecht een paar honderd meter in de lucht.

 • Aanbevelen? Ja
6

De ervaring was geweldig maar de ballonvaarder erg onvriendelijk

Het was supergoed geregeld, het enige minpunt was dat de ballonvaarder niet vriendelijk was. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ochtend minder prettig was.

 • Aanbevelen? Nee
9

zeer goed

Goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring rijker

Een fantastische belevenis! Met het oog op veiligheid was de vlucht 2x uitgesteld; een keer te weinig wind en een keer te veel wind. Maar veiligheid boven alles. Toen de dag eenmaal daar was mochten we ook nog helpen met de opbouw van de ballon. Geweldige toevoeging aan de ervaring. En dan de stilte in de lucht, wow. Geklommen naar 1000m en een top uitzicht. De piloot was zeer kundig en ervaren. De landing bij een boer op het land verliep soepel. Met z'n allen de ballon weer afgebroken en ingepakt. Dit is echt onvergetelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische avond gehad.

Een ballonvaart is een hele mooie belevenis en het was allemaal goed geregeld door van Manen. Een prettige ontvangst en een fijne piloot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een bevlogen piloot zorgde voor een onvergetelijke vaart.

De vaart was super! De piloot heeft ons een onvergetelijke ervaring gegeven. Hij is een zeer kundig, goede uitleg gevend en zeer ervaren ballonbestuurder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring!

Het was een prachtige vlucht. Mooi uitzicht, een fijne begeleider en lekker warm boven in de mand. Een aanrader om boven bekende omgeving te zijn. Ik zou graag ook een keer ‘s ochtends vliegen en dan de zon zien opkomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een fantastische ervaring om dit als kado te ontvangen van onze kinderen

Het was een fantastische ervaring. best harde wind, daardoor kregen we een snelheid van 38 km per uur op 2 km hoogte we kregen heldere en duidelijke uitleg van de piloot. boven in de lucht nog een keer duidelijk de landing voorbereid met de instructies prachtig vergezicht van wel 100 km in Ede opgestegen en geland net voor de IJssel bij Doesburg De landing ging perfect!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastische vaart om nooit te vergeten

Deze vaart werd uitgevoerd door een zeer ervaren piloot met een fantastisch team. Zowel het opstijgen als de vlucht en de landing werd deze zeer professioneel uitgevoerd. Een fantastische beleving waar weinig lef voor nodig is. Dit is iedereen aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina