Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen telkens een hoog niveau van ballonvaarten. Gasten prijzen het vriendelijke personeel, duidelijke veiligheidsinstructies en de adembenemende uitzichten. De service wordt als betrouwbaar en plezierig beschreven. Over het geheel genomen zijn de ervaringen positief en memorabel.
Voor de eerste keer de lucht in met een ballon was een hele belevenis . Met een piloot die weet waar hij het over heeft en goede uitleg kan geven. Zou zo weer instappen. 1 woord GEWELDIG.
S Van Breda
Nijkerk
Een prachtige belevenis, fantastisch uitzicht. Goede uitleg over het varen en de omgeving en het ontstaan van de ballonvaart. Ik heb erg genoten en zou zo weer willen gaan! Super!
M.T. van de Kamp
Barneveld
Tijdens de eclipse in de PH-VME beland. Onze vorige geplande vlucht was vanwege het weer geannuleerd waar je keurig over wordt geïnformeerd. Toevallig op deze dag een prachtige vlucht gemaakt wat een pracht ervaring. De piloot wist een hoop leuke verhalen te vertellen en een prachtige keurige landing te maken. Kortom een aanrader ik ga zeker nog een keer
Mark
Utrecht
Wij gingen op woensdag 12 augustus met ballon mee, Piloot Jeroen legde goed uit hoe alles in zijn werk ging. Toen gingen we omhoog zo mooi geweldig had zeker niet verwacht dat het zo mooi zou zijn. Het was de avond van de zonsverduistering en ja we konden deze heel mooi zien maar wat we om ons heen zagen was mooier dan de eclips . Dus conclusie het kost wat maar dat is het dubbel en dwars waard, en ja we gaan zeker nog een keer met van Manen ballon varen.
simon mooi
Putten
Hele mooie eerste ervaring met een ballonvaart. Leuk personeel. Alles was goed geregeld en de ballonvaarder Jeroen was top. Zou iedereen v Manen ballonvaart aanbevelen.
Richard
Putten
Wij mochten met de ballontocht mee tijdens de eclips wat het extra speciaal maakte. Duidelijke uitleg, vaardige piloot en zachte landing in een weiland met een glaasje champagne achteraf. Topavond!
Thijs
HR
Het is in een woord geweldig
N.Dijkstra
Haarlem
Het was vanaf moment 1 tot het eind heel goed geregeld allemaal, dit gaf een heel goed gevoel, wat een belevenis om mee te maken!
13 August 2026
Liesbeth Vlaar
Driehuis NH
Met een kleine groep de ballonvaart gedaan. Super leuk om te assisteren en te zien hoe de ballon wordt klaargemaakt voor vertrek. Alles wordt zorgvuldig nagelopen. Ballonvaarder zorgt voor een goede landing in een weiland van een boer. Afsluiting met een bubbel en koffie met koek. Super leuk.
10 August 2026
Jeroen
Driehuis
Fijne en duidelijke communicatie vooraf, goede ontvangst en super afronding met champagne en certificaat Zeker een aanrader
30 July 2026
Mariken
Wageningen
Nadat onze vlucht twee keer was afgelast kregen we de derde keer groen licht. We hebben volop genoten van onze ballonvlucht, met ons gezin in een mand, we waren met z'n zessen. Een heldere lucht met een fantastisch uitzicht en een prachtige zonsondergang. Alles was perfect georganiseerd en we hadden met Dirk een gezellige en professionele begeleider. Na een zachte landing kregen we ook nog een glas bubbels om de geslaagde vlucht te vieren. Dank voor deze onvergetelijke ervaring!
30 July 2026
Martha van Seters
Utrecht
Dit was mijn 3e vlucht en heel anders dan de vorige twee. Nu heel veel wisselende natuur gezien. Hier erg van genoten.
Fia Doornekamp
Barneveld
We hebben van begin tot eind genoten van de ballonvaart. De voorpret begint al bij de mailtjes voorafgaand aan de vaart. Het was ook een leuk om mee te helpen met het opbouwen en afbouwen van de luchtballon. De communicatie is top en ee werkt een fijn team bij Van Manen dat zorgt voor een goede energie, fijne voorbereiding, veilig gevoel en een onvergetelijke ervaring. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Tara
Amersfoort
Superleuke avond gehad, veel kunnen zien en genoten van de rust boven in de lucht
T.Jelier
Lunteren
Mooi ervaren bedrijf die weet wat ze doen. Geweldige ervaring.
B
Oph
Wat een geweldige avond hebben wij gehad , goed geregeld , goeie sfeer , vakbekwame mannen die ook gezellig waren , de foto's , de op en afbouw en de vlucht zelf natuurlijk niet te vergeten, adembenemend mooi !! Top !!
Monique Finnema
Amersfoort
Alles professioneel goed verzorgd, goede sfeer en geen vraag te veel.
Max Finnema
Amersfoort
Wat was het gaaf! Onze ballonvaart was een onvergetelijke ervaring! Vanaf het eerste contact was alles uitstekend georganiseerd en werden we vriendelijk ontvangen. De piloot nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen, waardoor we ons direct op ons gemak voelden. Eenmaal in de lucht was het uitzicht adembenemend. Het was bijzonder om de omgeving vanuit zo'n rustig en uniek perspectief te bekijken. De stilte, afgewisseld met het geluid van de brander, maakte de belevenis extra speciaal. Ook de landing verliep soepel en de gezellige afsluiting maakte het helemaal compleet. We kijken met ontzettend veel plezier terug op deze bijzondere ervaring en kunnen deze ballonvaart van harte aanbevelen aan iedereen die iets unieks wil beleven. Bedankt voor deze fantastische herinnering!
A.M Jelier
Lunteren
Super leuke ervaring, vooral door het leuke/ervaren team van van Manen. Voor herhaling vatbaar.
Michiel Van mechelen
Ede
Nooit verwacht dat het zo mooi zou zijn ,voor herhaling vatbaar. Top.
21 July 2026
Karel van de Scheur
Lienden
Wat was het geweldig! Prachtige lange tocht, super uitzicht en een zeer ervaren piloot aan het roer! Niet alleen het varen was een beleving..de piloot fungeerde als reisgids waardoor je precies wist waar je was en wat je zag.....
13 July 2026
Fritia Moise
Barneveld
Mijn mijn vrouw een onvergetelijke tocht gemaakt. Professioneel begeleidt, maar wel een hele fijne informele sfeer. Aanradertje!
12 July 2026
Joost Aalders
Harderwijk
Ik was vooraf best gespannen omdat ik hoogtevrees heb. De kundige kapitein en de efficiënte werkwijze van het team gaven me vertrouwen om toch in te stappen. Ik heb er zeker geen spijt van: het was een heel mooie tocht die ik niet had willen missen. Ik had geen moment last van hoogtevrees al bleef ik een beetje gespannen. Ik, en wij allemaal, hebben ervan genoten! Hartelijk bedankt!
9 July 2026
Linda Burgers
Vaassen
Een jaar geleden deze vlucht willen boeken, door omstandigheden kondig vlucht niet doorgaan. Zonder problemen is die vlucht geannuleerd en hebben we kort geleden een super mooie vlucht gemaakt.
5 July 2026
R Edelman
Zeewolde
Alles verliep rustig, heel stil boven, helaas wat bewolkt dus minder uitzicht. Landing was perfect. Al met genoten van de vaart!
5 July 2026
rina wolters
Lunteren
Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving!
Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!
Thorbeckelaan 117 A
3771ED Barneveld