Genoten

Mijn eerste keer met de ballonvaart alles verliep naar mijn mening soepel en zonder problemen. Jan was onze piloot vertelde ook vanalles over de omgeving zo had ik een beter beeld met wat ik allemaal zag erg fijn.

Het was geweldig goede begeleiding en Michael is een geweldige piloot We hebben veel gezien, we komen zeker nog een keer maar dan met het hele gezin

Geweldige ervaring

Wat een mooie vlucht hebben wij gemaakt. Geweldige ervaring. Goed en professioneel personeel. Een aanrader.

Het was echt TOP

Alles perfect geregeld, leuke piloot met goede uitleg en bereidheid om alles te doen laten slagen......dus.... 100%

Een avontuur voor in de boeken

Wat begon met een wekker die ging om 3.45u is geëindigd in een droom. We deden een ochtendvaart op de langste dag. Perfect weer en we vaarden over onze woonplaats heen. Beter kon niet.

Wij hebben genoten van een fantastische vaart. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zelf werd er gezorgd voor een ontbijt! Die erg lekker was. Personeel was aardig en begeleide ons super!

Wat een prachtige vaart was dit. Vanaf eigen terrein ruim een uur in de richting van Zutphen, om uiteindelijk in de buurt van Vorden veilig te landen. Fijne piloot en crew. Vertelden veel en mooie foto's ontvangen. Ik heb jullie vandaag al aanbevolen bij kennissen.

Schitterende vaart over drie rivieren, mooier kan bijna niey

Perfekt!

Na dat wij geholpen hadden de ballon + mand opstijgklaar te hebben gezet, vertrokken keurig op tijd. We hadden geluk met het weer, de uitkijk en zeker met de piloot. Deze vertelde waar we zaten en legde uit welke koers het beste te nemen was ivm de windrichting. Na een uur varen, landden we ietwat hobbelig in weiland en waren we op tijd weer thuis. Misschien gaan we volgend jaar weer!

Prachtige vlucht, veilig geland

De ballonvaart was een cadeau van onze kinderen. Zaterdagavond jl. was het zover! We zijn opgestegen vanuit Amersfoort, nadat er eerst gewacht werd op een wat minder vlagerige wind. We kwamen pal over ons huis in Hoevelaken (hoe leuk is dat!). We zijn niet al te hoog gegaan ivm de windrichting zodat we een mooie lange vlucht konden maken. Voordeel daarvan is dat je alles op de grond goed kan zien. De piloot vond een mooi plekje om te landen in de buurt van kootwijkerbroek. Erg leuk om mee te maken, het zijn allemaal betrokken mensen met een safety first mentaliteit. Het opruimen en de gebruikelijke champagne zijn we tevreden huiswaarts gegaan.

Het was geweldig

Alles super goed geregeld wij hebben genoten en ook werd er veel verteld onderweg klasse ga jullie zeker aan bevelen Groeten van Jan en Gerrie Duits uit Putten

Wat een supergave beleving!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een fantastische ervaring! In het begin vond ik het best spannend om de lucht in te gaan, maar onze piloot Koen straalde vanaf het eerste moment zoveel rust en vertrouwen uit dat die gezonde spanning al snel helemaal wegsmolt. Zijn professionaliteit, kalme uitleg en humor maakten het tot een super relaxte en onvergetelijke ballonvaart. Het uitzicht was adembenemend en dankzij de fijne sfeer kon ik er volop van genieten. Echt een aanrader voor iedereen die dit avontuur overweegt

Magisch en magnifiek

Van mijn zoons heb ik voor mijn 12 jarige niertransplantatie een ballonvaart gekregen. Ik heb enorm genoten. Een heel bijzondere ervaring….de stilte en de sfeer. De andere ballonvaarders waren ook onder de indruk…dus alleen maar superlatieven.

Geweldige ervaring en goed geregeld.

We hebben ca. 1.30uur gevaren. Van Amersfoort naar Kootwijkerbroek. Geweldige piloot die Peter van Harten. Hij gaf veel informatie over ballonvaren en de omgeving. Onze gasten (zakelijke relaties) hebben genoten van de ballonvaart! Mocht je een ballonvaart overwegen, kies dan voor Ballonvaartcentrum van Manen.

Het was een prachtige vlucht.

Het was heel erg mooi. We hadden goed weer en konden ver weg kijken. De landing was heel goed.

Magisch

Heel sereen, een biezondere ervaring en prachtige vergezichten en overzichten. Goede uitleg en prettige sfeer.

Heel leuk

Ook een gezellige groep en een hele belevenis. En goede uitleg over hoe het werkt

Wij hebben een geweldige ballonvaart gehad, prachtige luchten om foto’s te maken, een aardige en kundige piloot die al 30 jaar vluchten maakt, een perfecte landing en een hele ervaring rijker. Met vr. Groet Fam. Korevaar

Een geweldige vlucht op een prachtige avond!

We hebben een indrukwekkende vlucht gehad op een prachtige avond. Genoten van een mooie zonsondergang boven de Rijn. Dirk heeft ons vakkundig en soepel een geweldige ervaring bezorgd.

Fantastisch heel bijzonder

Wat een fantastisch ervaring,en wat een grandioze piloot was Dirk ,hij lvertelde,legde de vragen die je stelde duidelijk uit; als je die had en het bijzonderen was dat wij op 7 april 2025,zijn getrouwd en dat als 88 en 75 jarige samen nog mee mogen maken,Dank piloten en medewerkers van ballonvaart van manen ,voor deze grandioze ervaring ; echt een aanrader voor iedereen ; Met vr gr Eveline en Hans van der Roest.

Veilig en goed georganiseerd

Prettige gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en behulpzame medewerkers. Was zeer de moeite waard.

Een bijzondere belevenis

Het was ontzettend leuk om het ballonvaren vanaf het installeren en het vullen van de ballon tot aan het afbouwen mee te maken. Ook leuk om te zien hoe andere ballonnen de lucht ingingen. We hadden perfect weer en ook al vond ik de landing erg spannend; Danny heeft ons prima weer op de grond gezet.

Fantastische ervaring

De vlucht was prachtig met de uitleg van de piloot ( Jan ) over de omgeving waar we over heen vaarden was zeer goed. Zelfs onze zoon met hoogtevrees wilde volgende week wel weer met de luchtballon. Hij heeft hier helemaal geen last van gehad. Ook de Crew waren hele leuke en aardige mannen. Dus iemand die last heeft van Hoogtevrees kan rustig een ballonvaart boeken bij Van Manen. Wij vonden het FANTASTISCH.

Geweldig gaaf!

Opgestegen in Veenendaal en geland rondom Kerk Avezaath prachtige vlucht gehad. Zeker een aanrader!

Prachtige vlucht gehad. Piloot Jan wees ons op bijzonderheden op de grond en gaf goede uitleg op vragen. In één woord: GENOTEN!

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!