Bijzondere, onvergetelijke ervaring

Van begin tot eind genoten. De professionele, vriendelijke en enthousiaste bemanning maakte het tot een beleving op niveau.

Prachtige ervaring

Wat een fijne belevenis, we willen nog een keer. Genoten van begin tot en eind!

Amazing

Hadden 2 keer een afzegging vanwege het weer maar de 3 keer was een onbeschrijfelijke ervaring, het hele gebeuren eromheen, ballon uitpakken, na afloop weer inpakken, en de vlucht zelf en de landing, zo uit het boekje, perfect, perfect.

We kijken terug op een geweldige ervaring van een goed geregelde ballonvaart.

We kijken terug op een geweldige ervaring. Wat mooi om samen met ons tienen, (ouders, kinderen en kleinkinderen)deze ballonvaart te mogen beleven. Alles was perfect geregeld, gezellige personen die ons begeleidden, zij hebben bijgedragen aan deze perfecte avond. Heel hartelijk dank hiervoor. Voor herhaling vatbaar. Groetjes van Henk en Diny uit Duiven

Enorm leuk verjaardagscadeau

Op 17 augustus heb ik een prachtige ballonvaart gemaakt bij jullie. Het interactieve element (opbouwen en samen aftuigen van de ballon zelf) vond ik leuk en interessant. De vaart zelf was eerst spannend, maar al snel prachtig. Wat kun je een hoop zien vanaf daarboven!

Top ervaring

Geweldige ervaring. De piloot legde goed uit en was vriendelijk. De uitzichten waren prachtig.

Super leuk

Een erge leuke ervaring wat erg goed wat geregeld. Enige tip die ik hoorde van de auto's die er achter aan reden is dat de volgauto's niet echt werden begeleidt. De vorige keer dat we met de ballon gingen werden de volg auto's ook begeleidt en reed je samen naar de plek waar de ballon landde.

Was geweldig

Een hele leuke ervaring. De piloot vertelde onderweg waar we nu zaten en waar we gingen landen. We gingen ook even een stukje boven de wolken. Prachtig.De landing was perfect. Ik had een beeld voor me van een omvallende mand. Maar niets is minder waar. Zette de ballon zo rustig aan de grond. Ga zo weer mee als ik de kans krijg. Het was echt genieten.

Een belevenis om nooit te vergeten

De hele avond was fantastisch. Vanaf het begin, helpen met de opbouw, de ballonvaart met het geweldige uitzicht en een piloot die weet waar we zijn, tot het helpen met afbouw en opruimen van de ballon. Je beleeft het helemaal. Na het opruimen nog een glas champagne en een certificaat ontvangen. Daarna weer netjes terug gebracht naar de plek van opstijgen. Dus in 1 woord geweldig!!!!

Wat een ervaring, geweldig!

Wat een heerlijke ervaring! Goed uitleg, mooi opgestegen bij lekker weer. Leuk stuk gevaren over de veluwe en een mooie landing. Ik wil nog wel een keertje!

Vriendelijk, goed georganiseerd, toffe ervaring!

De ballonvaart bij Ballonvaartcentrum van Manen was een uitstekende ervaring. Persoonlijk vind ik het heel leuk dat je betrokken wordt bij de opbouw en afbouw. In de lucht was het natuurlijk ook fantastisch! Alle mensen die ik gesproken heb van van Manen waren zeer vriendelijk en vertelden met plezier. Wil je eens een ballonvaart maken, dan raad ik Ballonvaartcentrum van Manen zeker aan!

Een boeking Amersfoort was jammer genoeg Barneveld-Apeldoorn

Ik had verwacht dat mijn boeking Amersfoort ook rond Amersfoort zou zijn, zodat wij de de voor ons bekende stad konden zien. Nu vertrokken vanuit Barneveld richting Apeldoorn over de Veluwe. Verder een prima georganiseerde ballonvaart en met super vriendelijk personeel.

Een geweldige ervaring, zeker aan te raden.

voor de 4e keer weer een fantastische vaart beleefd

iedere keer weer anders dat maakt het zo mooi

Bijzondere ervaring

Een bijzondere ervaring om betrokken te zijn bij de ballonvaart van begin tot eind en heerlijk door de lucht te zweven. Enig minpuntje: er zaten wel erg veel mensen in de mand. We dachten dat we met 8 mensen omhoog gingen, maar dat waren er 16.

De ballonvaart was ronduit geweldig

Een prachtige avond, en dan ook nog een gezellige borrel na de ballonvaart maakte het voor ons een onvergetelijke ervaring.

onvergetelijk!

Alles tot de puntjes geregeld. Een team dat goed op elkaar ingespeeld is. Doordat de passagiers mee helpen met opbouwen en naderhand afbouwen heb je niet het gevoel dat je lang moet wachten. En dan het uitzicht: gewoonweg prachtig! Watertje voor onderweg, bubbels na afloop en bij thuiskomst ook nog eens een drankje. Dan ga je met een certificaat, goed gevoel en een geweldige ervaring rijker naar huis. Daar smaakt naar meer.........

Onvergetelijk

Alleen maar positief, aardige en kundige crew en leuke en gezellige medepassagiers met perfect weer erbij op een mooie locatie. Dus we hebben het goed naar ons zin gehad

Unieke ervaring!

Wat mooi om van dichtbij mee te maken en te helpen, je hebt anders geen idee wat er allemaal voor nodig is om een ballon de lucht in te krijgen! Vakkundige en vriendelijke mensen die er voor zorgen dat dit een avond is om nooit te vergeten, en daarna nog even gezellig zitten praten over de beleving, geen haast om weg te gaan! Dankjulliewel voor deze mooie avond! Groeten van Wim en Marlies van Veen

Na paar keer uitstel eindelijk naar boven, het was het wachten meer dan waard

We werden heel vriendelijk ontvangen en toen iedereen aanwezig was naar de startplekgebracht. Heel leuk om ook mee te mogen helpen bij de voorbereiding van de vlucht. Geweldige ervaring, die zonder de fijne uitleg over wat je allemaal zag door onze piloot, een stuk minder zou zijn geweest. Na de rustige landing ook mogen assisteren bij het opruimen. Daarna bubbels en een certificaat. Na terugkomst bij onze auto's met elkaar nog even na kunnen genieten met elkaar onder het genot van een drankje, beschikbaar gesteld door Van Manen. Al met al een avond om nooit te vergeten.

Enorm goed geregeld. Fijne persoonlijke benadering. Fantastische vlucht gehad.

Geweldige luchtballonvaart gehad!

Alles goed geregeld, rustige vlucht met schitterende uitzichten.

Fantastische ervaring!

Geweldig om de Veluwe en grote delen van Nederland van boven te zien. Erg vriendelijk personeel en alles was tot in de puntjes verzorgd. Absolute aanrader.

Mooie ervaring rijker

Comfortabel, goed geïnstrueerd, gezellig, verteld een beetje dingen tussen, mee helpen met dingen. Mooie leuke ervaring rijker .. prachtig uitzicht.... en een leuke instructeur/piloot. Misschien voor de oudere een klein krukje voor in- en uitstappen van de mand. Kan in de bus gelaten worden. Maakt de overstap wat makkelijker.

geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring, één om nooit te vergeten! Prachtig de opkomende zon tijdens onze ochtendvaart en wat een rust, heerlijk zo hoog in de lucht. Goed geregeld en vriendelijke mensen. Het ontbijt na de landing was ook super goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!