Het was geweldig!

Twee jaar geleden cadeau gedaan aan mijn man. Uiteindelijk besloten deze vaart met ons gezin te doen. (Dochter van 18 en zoon van 16). We hadden prachtig weer en het was een fantastische ervaring om dit samen te doen. Wat een rust en wat is Nederland mooi!! Zou het zo weer doen!

Wat een geweldige ervaring

Afgelopen zaterdag mochten wij mee in de luchtballon van Van Maanen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Duidelijke communicatie vooraf, een hartelijk ontvangst, om 05:00 's morgens! We werden met een busje naar het "opstap" punt gedacht. Daar kregen we een duidelijke uitleg over alles. Het was een prachtige tocht boven in de lucht. En na de landing kregen we een glaasje bubbels, broodjes en wat lekkers. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Een absolute aanrader!

Het was in één woord : Fantastisch!

Een hele bijzondere belevenis. Bijzonder om de hele voorbereiding mee te maken en er zelfs nog aan deel te mogen nemen. Dan het opstijging (best een beetje spannend) en dan die rust die opeens overheerst. Om het prachtige uitzicht dan vooral niet te vergeten. Diverse reeën gezien zelfs met kleintjes. Alles gewoon adembenemend. Wij hadden ook een erg goede en leuke piloot. Hij vertelde diverse dingen van waar wij over heen voeren of wat je in de verte kon zien. En ook de landing gevolgd door het samen opruimen en afsluiten met champagne - echt super!

indrukwekkend

Na wat startproblemen door het weer, lukte het bij de 2e poging gelukkig toch nog om de lucht in te gaan. Een indrukwekkende ervaring door de prachtige zichten op Amersfoort, Leusden en het buitengebied. Een hele goede landing. De begeleiding was heel erg goed! Al met al een geweldige, onvergetelijke ervaring als kado voor mijn 80e verjaardag!!

Fantastische ervaring met vriendelijke en deskundige piloten

Heel bijzonder om eens zo'n vlucht te doen! In een minder vlak/strak land dan Nl zou het nog mooier zijn denk ik maar ook nu was het fantastisch. Ook de voorbereidingen zijn leuk om te zien (en deels aan mee te helpen). Een petje is geen overbodige luxe trouwens, want het wordt soms knap heet boven je hoofd als er extra vuur bij moet de ballon in. Het was best een pittige, bumpy landing. Heel vriendelijke en deskundige piloten en helpers. Ik voelde me totaal veilig. Leuk afsluiten met champagne (desgewenst 0,0), want dat hoort erbij zo hoorden we. En daarna nog gezellig een drankje met een knabbeltje bij het ballonvaartcentrum. Een aanrader!

Wat een geweldige ervaring om mee te maken. Heel fijn bedrijf om een ballonvaart mee te maken, alles goed en duidelijk geregeld! Bedankt.

Fantastisch om mee te maken

Wat een bijzondere ervaring om op 1900 meter over het uitgestrekte landschap te kijken. Het helpen met uitpakken en inpakken maakte dat je je ook echt actief betrokken voelde. De service was prima en ook als, door weersomstandigheden, de vlucht niet doorgaat is er soepel en snel een nieuwe datum geprikt!

De ballonvaart was een onvergetelijk belevenis

Het was van begin tot eind genieten. Dit mede dankzij onze piloot. Prachtige omgeving, goede weersomstandigheden en adembenemende vergezichten en niet te vergeten de gezelligheid aan boord!!

ik vond het geweldig

we hadden prachtig weer en zijn tot 2000 meter hoog geweest. geweldig hoe ver je kon kijken. we gaan graag nog een keer mee.

Geweldig!

Alles wordt goed uitgelegd door de mannen, wij mochten met Peter varen en dit was een plezier! Heel relaxt en duidelijk was hij tijdens de vlucht. Echt genieten én inderdaad, geen hoogtevrees haha! Het ontbijt bij lading in het weiland tussen de koeien maakte het voor mij compleet.

Geweldige ervaring!

Zeer betrokken en ervaren begeleiding. Prachtige vlucht gehad waarbij veel werd uitgelegd. Kon niet beter.

Van Veenendaal naar Randwijk gevaren. Wat een fantastische ervaring. Piloot Peter is zeer ervaren en legt ook erg veel uit.

Heel erg genoten!

De communicatie is elke keer duidelijk geweest. Wij hadden 3 keer eerder de ballonvaart gepland, maar deze werd steeds afgelast. Dit werd elke keer duidelijk en op tijd gecommuniceerd. Ook nog een keer fijn en snel contact over de mail gehad. Uiteindelijk ging afgelopen dinsdag de vlucht door. Wij hebben er enorm van genoten. Je krijgt goede uitleg, het personeel is erg vriendelijk en na afloop kan je nog een drankje drinken bij van Manen. De vlucht was ook super! We zaten in een 16-persoons mand, maar je hebt echt geen last van anderen en ruimte genoeg. Vanuit de lucht zagen we allemaal reeën en hebben we een mooie afstand afgelegd. Ik dacht dat dit iets was wat je een keer gedaan wilt hebben, maar ik zou graag nog een keer gaan!!

Bedankt!! Wij mochten met het gezin meevliegen in een ballon vanaf Amersfoort. Wat een ervaring. Van begin tot einde goed geregeld en goed voorzien van informatie. En een fijne gezellige piloot. Wat een belevenis en voor herhaling vatbaar. Dank.

Genoten van de vaart

Het was vanaf de aankomst tot aan terugkomst bij van Manen perfekt geregeld. Aardig en professioneel personeel. De piloot vertelde alles over vaart en de omgeving. Heel erg genoten.

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring! De piloot legt alles goed uit, geeft leuke info onderweg en maakt er voor iedereen een mooie avond van. Helemaal top.

Uitleg en aansturing piloot waren top!

Mooi ballonvaart-weer en geoliede organisatie van Van Manen waren de goede basis voor een prachtige ballonvaart Nijkerk > Kootwijkerbroek. Piloot had bij uitvouwen, invouwen en in de lucht de ballon volledig onder controle. En het was aan de bar gezellig. Dank je wel van mijn echtgenote die de ballonvaart cadeau kreeg bij haar tachtigste verjaardag.

Fantastisch!!!

De stilte, het uitzicht, het is een enorme belevenis. Ook een heel goede piloot!

Genoten

Mijn eerste keer met de ballonvaart alles verliep naar mijn mening soepel en zonder problemen. Jan was onze piloot vertelde ook vanalles over de omgeving zo had ik een beter beeld met wat ik allemaal zag erg fijn.

Het was geweldig goede begeleiding en Michael is een geweldige piloot We hebben veel gezien, we komen zeker nog een keer maar dan met het hele gezin

Geweldige ervaring

Wat een mooie vlucht hebben wij gemaakt. Geweldige ervaring. Goed en professioneel personeel. Een aanrader.

Het was echt TOP

Alles perfect geregeld, leuke piloot met goede uitleg en bereidheid om alles te doen laten slagen......dus.... 100%

Een avontuur voor in de boeken

Wat begon met een wekker die ging om 3.45u is geëindigd in een droom. We deden een ochtendvaart op de langste dag. Perfect weer en we vaarden over onze woonplaats heen. Beter kon niet.

Wij hebben genoten van een fantastische vaart. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zelf werd er gezorgd voor een ontbijt! Die erg lekker was. Personeel was aardig en begeleide ons super!

Wat een prachtige vaart was dit. Vanaf eigen terrein ruim een uur in de richting van Zutphen, om uiteindelijk in de buurt van Vorden veilig te landen. Fijne piloot en crew. Vertelden veel en mooie foto's ontvangen. Ik heb jullie vandaag al aanbevolen bij kennissen.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!