Pluspunten

Ervaren en fijne medewerkers. Goed ontbijt na afloop.

Heel jammer dat onze opstijglocatie niet was wat we graag wilden en opgegeven hadden. We wilden graag in Putten opstijgen maar het werd Otterlo.

Pluspunten

Gewoon geweldig!!! Alles super goed geregeld!!

Pluspunten

Ik vond het spannend.Maar zodra ik er was straalde de ontspanning van de medewerkers af. Degene die met ons mee ging legde alles goed uit zodat mijn zenuwen gelijk weg waren.Zowel het opstijgen als ook de landing verliepen vlekkeloos. Als ik de kans krijg ga ik zo weer mee.

Het enige minpuntje was: de champagne was aan de zoete kant.

Pluspunten

Zowel informatie als communicatie was zeer goed. Uitleg tijdens de vaart was ook heel fijn . Ze namen geen enkel risico zodat het een fijne en rustige ballonvaart was. De landing was ook goed voorbereid. Al met al een dikke 10 verdiend!!

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Hele fijne en heldere uitleg! Van zowel de ballonvaarder als het overihe personeel

Pluspunten

Bedrijfsuitje gehad met www.vanviegen.com, 20 personen in 2 ballonnen, echt geweldig. Aardige mensen, zeer gekwalificeerd.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes geregeld. En dan ook nog een vriendelijke en enthousiaste piloot. Dit avontuur is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Genoten van de ballonvaart. Deskundige, prettige piloot. Heldere instructies. Ook de " grondmedewerkers" waren vriendelijk en prettig in de omgang. Geen moment onveilig gevoeld. De landing ging uitstekend, champagne en certificaat na afloop was een leuke verrassing.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn ouders van 84 en 90 hebben het heel goed ervaren. Leuke uitleg door de piloot.

Aan het weer kunnen jullie helaas niets veranderen. Het wachten op wel of niet doorgaan was iets minder.

Pluspunten

Alles goed geregeld. We vonden het leuk om met z'n allen de ballon op te bouwen en op te ruimen en de vaart was super, schitterend uirzicht en prachtig weer en goede champagne uiteraard maakte onze avond compleet.

Pluspunten

Professioneel maar toch met persoonlijke aandacht. Ze maken er echt iets bijzonders van. Geweldige ervaring.

Pluspunten

Gastvrij personeel en flexibel. Broertje mocht op het laatste moment nog extra mee. Super genoten!

Pluspunten

Professioneel. Flexibel (wijzigen van de datum).

Geen.

Pluspunten

Na 3 jaar wachten door diverse factoren was het eindelijk zover. Van begin tot eind was het een zeer positieve ervaring! Dit verjaardags cadeau voor mn parter is na een tijd wachten een echt succes geworden.

Enige wat jammer was is dat we aanmelden voor opstijglocatie Wijchen en in Nijmegen moesten zijn. Dit vonden we eigenlijk wel een downer. Daarom ook een 8

Pluspunten

Heel vriendelijk behandeld, met hele duidelijke uitleg over de ballon en waar boven waren was echt een onvergetelijke ervaring.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de ballonvaart.

Het contact van de piloot met de collega’s op de grond liet te wensen over. Het duurde een half uur totdat duidelijk was waar de ballon geland was. Hier ligt nog een verbeterpuntje.

Pluspunten

Super avond gehad, mooie vaart en perfecte landing, alles prima geregeld....

Pluspunten

Leuke, vrolijke en professionele mensen, mooi route.

Pluspunten

supergave ballonvaart gemaakt met gezin. Fantastische zonsondergang en prachtige uitzichten. Het stijgen en dalen vonden onze kinderen (9 en 11) het mooist! Geen moment onveilig gevoeld. We kregen goede instructies en de instructeur was duidelijk en vriendelijk. De afsluiting met champagne wat top!

Pluspunten

Grote deskundigheid. Leuke interactie. Enthousiast. Duidelijke instructies

Pluspunten

Afspraak maken verliep perfect. Alles mbt het opstijgen, de vlucht en vooral de landing waren ver boven de verwachting. Zo ook het opruimen en het samenzijn na afloop van deze geweldige ervaring. Prima piloot!!! Kwam zeer betrouwbaar over.

geen.

Pluspunten

Goed georganiseerd, duidelijke uitleg, goede communicatie vooraf. Voelt vertrouwd.

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!