Pluspunten

Geweldige ervaring, adembenemend uitzicht, deskundige en gezellige piloot die alles goed uitlegde. Champagne ontbijt was goed verzorgd!

Pluspunten

Wat een prachtige ervaring ! We hadden een hele mooi avond met genoeg wind en een hele mooie vaart, met geweldig uitzicht. Wat een rust in de lucht...

Pluspunten

Wat een magisch wondermooie ervaring! Geweldig georganiseerd, leuk om te kunnen helpen met opblazen/ opruimen en na afloop met een heerlijk ontbijt met bubbel verrast te worden. Maar bovenal... wat een genot om, hoog in de lucht, zowel onder als boven de wolken, te genieten van het geluid van de stilte, "gewoon" te kijken naar de wereld die aan je voorbij glijd. Magisch, wondermooi....

Pluspunten

Professioneel met goed materiaal en deskundig personeel. Veel wordt zichtbaar gecontroleerd. Prima begeleiding in de lucht met veel toelichting. Prima ervaring dus!

Pluspunten

Mooie locatie met achteraf een lekkere picnick. Tijdens de ballonvaart was er een leuke sfeer met regelmatig wat leuke informatie over de omgeving. Echt een aanrader!

Pluspunten

Vanwege het weer moest de datum twee keer worden verzet. Maar telkens werd ik netjes gebeld en kreeg ik een bevestiging per mail. De vaart zelf was erg mooi!

Pluspunten

Als cadeau gegeven voor mijn moeder en die vond het geweldig! De hele ervaring, dus top gedaan.

Locaties zijn vooraf niet heel duidelijk. Geboekt met als locatie Amersfoort en adres was uiteindelijk in Barneveld.

Pluspunten

Alles top geregeld

Pluspunten

Van Maanen is goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Ik ben elke keer enorm vriendelijk geholpen. Het kostte wat tijd om ons zessen in de lucht te krijgen, maar niemand heeft het weer in de hand, en des te blijer waren wij toen de vlucht doorging. Het ballonvaren was erg indrukwekkend, we hebben genoten van de stilte, alle informatie en gezelligheid!

Pluspunten

Geweldige vaart gehad en het is top geregeld van aankomst bij het bedrijf tot terug komst . Echt super verzorgt en we hebben genoten . Zeker voor herhaling vatbaar .

Geen verbeterpunten . Het was TOP

Pluspunten

Veiligheid staat voorop! Hartelijke ontvangst en je krijgt waar voor je geld want wij hebben zelfs 20 min. langer gevlogen. Na landing een toast uitbrengen op de piloot en veilige landing. Een echte aanrader!!

Geen, alles was prima in orde!

Pluspunten

Mooie ballonvaart gehad. Goed uitleg. Veiligheid gaat bovenal. Professionele aanpak en het juiste materiaal. Vakkundig personeel en vrijwilligers. Top!

Pluspunten

We maakte een mooie ballonvaart vanuit veenendaal, met piloot Michael. Erg tof. Vakkundige crew en piloot.

Pluspunten

Super leuk dat wij met zn tweeen in een apart hokje in de mand zaten. Dit maakt dat je het gevoel hebt dat je het samen doet. Aardige kapitein die ook het een en anders uitlegde. Goede inlichting vooraf wat er voor zorgt dat de vlucht veilig kan plaatsvinden. Super ervaring! Zouden graag nog een vlucht maken. Li

Pluspunten

Alles perfect geregeld. Leuke mensen en een geweldige dag gehad! Ochtendvaart.

Pluspunten

Super service! Er word altijd meegedacht en aan gezelligheid ontbreekt het nooit. Jullie zijn een topteam!

Ga zo door!

Pluspunten

mooie locatie, goeie begeleiding

Pluspunten

Wat een ontzettend gave ervaring. Ik kreeg de ballonvaart aangeboden door familie ter ere van mijn 50ste verjaardag. Wij zijn opgestegen vanaf Middenmeer en hebben een prachtige vlucht gehad over de kop van Noord Holland. Na de vlucht een glas Champagne op de goede afloop en een transfer terug naar de opstijgplaats. Ik zal jullie aanraden voor een gezellige en ook leerzame avond.

Pluspunten

Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Wij hadden een ochtendvaart en dat is een echte aanrader. Je ziet het dag worden, echt prachtig. De landing ging super. Daarna heerlijk bakje koffie met broodjes en een glaasje “prik”. Daarna wordt je weer netjes teruggebracht naar je auto. Ik zou zeggen: DOEN.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede begeleiding wat betreft Kids. Extra aandacht en meedenken. Top!

Bij het aanmelden ging het rommelig. Wij waren er een kwartier van te voren maar iedereen zat al in busjes. Werden toen beetje aan ons lot overgelaten en dan is het wel even ongemakkelijk met een meisje van 8 jaar

Pluspunten

Geweldige verzorgde vaart genoten. Blijft leuk. Duurde vanwege het weer even voordat het door kon gaan. Maar er was goede communicatie!

Pluspunten

Vriendelijk en ervaren personeel. We voelden ons veilig hoog in de lucht. Gezellig om nog wat te kunnen drinken in de kantine

Pluspunten

Heldere communicatie en professionele piloot. Een schitterende vaart gehad en erg genoten.

Pluspunten

Goed georganiseerd ! Ontzettend leuke ervaring.De piloot vertelde alles over de omgeving.Kortweg voor herhaling vatbaar !

Geen !

Thorbeckelaan 117 A

3771ED Barneveld

Over Ballonvaartcentrum van Manen

Ballonvaren is al sinds 1989 onze passie. Met ene vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgen wij kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Wij stijgen op door heel het land, privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met een hapje of drankje. Wij zorgen voor de ultieme beleving! Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!