Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Binnen de reviews komen vlotte communicatie, betrouwbare levering en hoge productkwaliteit regelmatig naar voren. Klanten waarderen snelle antwoorden van de klantenservice en duidelijke verwachtingen werden waargemaakt. Over het geheel genomen wordt de samenwerking als efficiënt en bevredigend beschreven.
De communicatie verliep vlot en transparant. Het resultaat was precies wat ik verwacht had, de kwaliteit van de afwerking was prima!
28 July 2025
Deborah
Mechelen
Ik werd super goed verder geholpen met al mijn vragen. Ook de levering was binnen de aangegeven termijn. Super tevreden van het resultaat!
22 July 2025
Katrijn
Mechelen
Correct,op tijd
17 July 2025
Jenny
Tongeren
Mijn bestelling bij buttonpromotion verliep erg vlot, mijn vragen via de klantendienst werden heel snel beantwoord en we zijn heel tevreden van het eindproduct. Ik zou hier zeker opnieuw een bestelling plaatsen of deze leverancier aanbevelen aan anderen.
19 June 2025
Sara
X
Mooie overeenkomst voor onze sleutelhangers Wij zijn zeer tevreden
18 June 2025
Miranda
Mol
Vriendelijk contact, goede kwaliteit en snel!
18 June 2025
llF
Gent
Alles verliep vlot en het personeel was zeer tevreden met de badges
16 June 2025
Saskia
Kortessem
vlotte communicatie per mail omdat ik niet handig ben met online platforms. vlugge verzending en mooie kwaliteit
16 June 2025
INGE
BLANDAIN
Alles is echt top verlopen. Dit was de eerste keer dat ik badges machinaal heb laten produceren en ik ben super tevreden met het resultaat! Wat ik zeker ook even wil zeggen is hoe uitstekend de hulp was die ik kreeg van het personeel, ik ben voort geholpen geweest tot ik 100% tevreden was met het eindresultaat dat we in print brachten. Ik kom zeker terug bij jullie voor mijn volgende project! Bedankt!!
25 April 2025
Louise
Antwerpen
Goede en ongecompliceerde service!
17 April 2025
Loes
Hohentauern
Op vrijdag een ontwerp gevraagd en zelfs in het weekend werden we verder geholpen, op donderdag werden de buttons netjes verpakt geleverd. Top service en fijne menselijke begripvolle samenwerking.
13 April 2025
Christine
Essen
Ik heb er langer op moeten wachten dan de levertermijn. Toen ik me afvroeg of mijn pakketje al onderweg was heb ik een mailtje gestuurd en een begripvol antwoord gekregen en ze hebben me erna ook goed op de hoogte gehouden hoe het zat. Heel snel na hun hulp heb ik mijn pakketje ontvangen. Ik vind het wel jammer dat je enkel door te mailen kan zien waar je pakketje zit. Dit had fijner geweest met een track and trace code.
13 April 2025
Amber
Antwerpen
Vriendelijk, snel en correct.
7 December 2024
Patsy
Menen
De buttons zagen er goed uit netjes en met een duidelijk logo. Ze werden ook snel geleverd
12 November 2024
Ilze
Valkenswaard
ervaring was goed
Phyllis
Antwerpen
Altijd snelle en correcte levering. Groot voordeel ook: makkelijke communicatie via mail en via telefoon.
Firmin
Brussel
Heel vlotte levering en duidelijke communicatie bij eventuele vragen of onduidelijkheden in de bestelling. Overwaken de kwaliteit van de te gebruiken 'logo's'
Luc
Aalst
De service was snel en zeer behulpzaam
Nel
Schaarbeek
Vanaf het eerste contact een goed gevoel, met snelle en directe feedback
Steven
Zele
Snelle levering, mooie kwaliteit!
Debby
Waregem
Snelle levering, goede kwaliteit, wij zijn echt tevreden
Dirk
Lier
IK heb gekregen wat ik besteld had en wat ik in gedachten had dat ik zou krijgen, en ben zeer tevredenste met de prijs ervan, bedankt voor de juist gevraagde levering
1 November 2024
Hilde
Heist op den Berg
Een mooi eindresultaat, top klantendienst en snelle levering. Heel fijne ervaring!
15 July 2024
Aurélie
Eigenbrakel
eenvoudig te bestellen. directe opvolging. klantgerichte service. snelle levering.
12 June 2024
Eveline
Comblain-la-Tour
Alles is perfect volgens afspraak en wensen verlopen.
7 June 2024
Eefje