Heel vriendelijk en snel geholpen

We hebben telefonisch contact gehad met een vriendelijke man die ons goed heeft geholpen. De bestelling was goed op tijd en zag eruit zoals verwacht.

Wunschlos zufrieden. Vom Erstkontakt bis zur Auslieferung hervorragend.

Sehr professionelle Zusammenarbeit und sehr hilfreich. Schnelle Antworten bei Unklarheiten.

Dikke aanrader

Mooie en kwalitatieve merch items, snelle en vlotte service! Zeer tevreden, hopelijk tot snel nog eens!

Snelle levering, mooi product

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de buttons.

Mijn bestelling... de juiste keuze!

De bestelling verliep feilloos en de levering kwam vroeger dan voorspeld. Tel daarbij de goeie kwaliteit van de buttons... dus, alles naar wens.

Goede online hulp, mooie magneten

Snelle reactie op vragen via mail. Mooie magneten ontvangen volgens Leveringsopties die doorgegeven waren

top service

snelle communicatie soepele afhandeling eindproduct van goede kwaliteit voor een zeer voordelige prijs snelle levering ruin binnen de afgesproken termijn

Vlotte service

Goede service en levering op tijd. Mooi resultaat van de buttons.

Professioneel, behulpzaam, zeer correct, prima resultaat

We kregen hulp bij het opmaken van de button en correcte informatie over de leveringstermijnen en zijn zeer tevreden over de uitvoering ervan. Top werk!

Alles prima!

Goede kwaliteit en snel geleverd

All good, thx

Geen problemen, wij tevreden, tot nog eens

Snelle levering en mooie kwaliteit

De buttons werden op tijd geleverd en waren helemaal naar verwachting.

Precies zoals gewenst

De buttons die ik bestelde, werden precies afgeleverd naar onze wens. Heel leuk dat je op voorhand de preview kan bekijken.

correcte kwaliteit & levering!

Vriendelijk verder geholpen aan de telefoon, uploaden van ontwerp en bestel ging vanzelf...

Snelle en perfecte service

Een goed telefoongesprek waarbij ik vroeg of ik de bestelling mocht komen ophalen ipv leveren. Dat was geen probleem. Daarnaast waren de buttons ook 2 dagen vroeger klaar dan verwacht en zijn ze van zeer goede kwaliteit!!

Heel snelle en vriendelijke mensen. Goed dat je een voorontwerp te zien krijgt, dit werd ook vlot aangepast naar mijn wensen. Vlotte service en mooie buttons!

zeer goede service

Ondanks een onvolledige levering, zeer snelle oplossing. Vriendelijke & professionele contactpersoon :-)

mooie kwaliteit en service

Ik ben zeer tevreden van de werking van de site, de check-up die wordt gestuurd ter controle en de snelle service. Zelfs in deze tijden. Bij een extra vraag die per mail gestuurd werd, was er zeer snel een antwoord met de code om te checken waar de zending net was op dat moment. Supercontent, een aanrader.

Helemaal perfect, snelle levering, resultaat volledig naar mijn gedacht!

Super service en mooie producten

Snelle en persoonlijke opvolging bij vragen of onduidelijkheden. Zeer oplossingsgericht. Echte aanrader! Dankjewel voor de service Rob

Goeie service, mooi resultaat

Zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat!

UITSTEKEND

SNELLE EN HEEL GOEDE SERVICE

Behulpzaam, goedkoop en goede kwaliteit

waarheid !

Geen leugens, pure waarheid. Snelle levering, kwaliteit.

Top service en top kwaliteit

Nnn

Olmensesteenweg 64