Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ten eerste is de keuze enorm en vond ik eindelijk de greepjes met de juiste boorafstand voor mijn oude Lundia kasten. Ten tweede wordt er duidelijk gecommuniceerd vanuit het systeem wanneer de spullen verzonden worden. Ten derde heb ik twee keer de ervaring dat er ook persoonlijk goed wordt gecommuniceerd via de mail en wordt er meegedacht aan oplossingen. Eén keer waren greepjes niet meer leverbaar en kreeg ik keurig geld terug en een andere keer bleek er een PostNL probleem en werd ik geholpen met het vinden van een oplossing. Aanbod om nieuwe spullen op te sturen was heel genereus maar gelukkig niet nodig. Dank.
13 April 2025
Olga
AMSTERDAM
Na levering en montage erachter gekomen dat de slotstift niet past, deze was te dik. Na contact met Prijs-knaller.nl krijgen we kosteloos nieuwe stiften opgestuurd. Een betere oplossing dan bij de Hornbach v.h. weekend. Ook zij hielpen heel goed, maar hadden helaas geen oplossing omdat het 'oude' deuren zijn. Prijs-knaller.nl had direct de juiste oplossing!
13 January 2025
Sander
IJsselstein
Dank daarvoor.
25 October 2024
Olga
AMSTERDAM
Duidelijke site. Snel geleverd.
16 October 2024
Jan
Dordrecht
Uit een assortiment van artikelen hebben we een prima keuze kunnen maken. Op onze bestelling is snel gereageerd. Omdat het gewenste product niet op voorraad was, werd de te verwachten levertijd aangegeven. Er waren geen verdere vertragingen.
1 October 2024
Fred
Oegstgeest
Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling. Na een mailtje werd dat keurig voor mij opgelost, dus ik ben tevreden. Ook over de prijs van de bestelde producten.
25 September 2024
duidelijke website
15 July 2024
josje
t gooi
Ik was verrast door de snelle afhandeling van mijn aankoop!
28 June 2024
Elisabeth Ouborg
CASTRICUM
Goede service kreeg vrij snel een mail dat ze bestelt moesten worden en dat het iets langer duurt voor dat ze kwamen . Mail toen ze onderweg waren en toen ze. binnen kwamen top Zijn super mooi....
10 June 2024
Hans
Zoetermeer
20 May 2024
Vera
IJmuiden
Een ruime selectie voor scherpe prijzen. Ook nog een snelle levering.
13 May 2024
Rijen
Kwalitatieve goederen aan een eerlijke en correcte prijs. Bovendien bijzonder zorgvuldig en snel geleverd.
13 May 2024
Marc
Turnhout
snelle service en prima prijs-kwaliteit verhouding
1 May 2024
Pieter de Jong
Oosterhout
Alles naar wens en op tijd geleverd.
30 April 2024
Bert Steegs
Beek en Donk
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Goede informatie over leveringstijdstip.
30 April 2024
Ineke
Arnhem
Goed product. snelle reactie op een vraag die ik stelde. Snelle levering top
Henny De Jong
Vlaardingen
Snelle levering, goede service!
Wilma
Wierden
Voldeed aan mijn verwachting
Harderwijk
Gevraagde was precies zoals de website weergaf. Snel geleverd. Top
12 March 2024
Lin
Eindhoven
Goede ervaring van begin (uitzoeken, bestellen) tot eind (levering en nazorg) Raad iedereen aan om niet verder te shoppen als je een keus kunt maken.
9 February 2024
Peter van As
Roosendaal
Mijn bestelling was niet volledig op voorraad en daar werd meteen duidelijk over gecommuniceerd. Al met al toch gewoon binnen een week mijn artikelen in huis. Chapeau!
23 January 2024
Marco
Zwartewaal
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat mijn order niet op voorraad was en besteld moest worden (ca 2 weken).
11 January 2024
J.P.
Schinnen
Zeer attente bediening
10 January 2024
Richard Dusseljee
UITHUIZERMEEDEN
De handgrepen van de tafellade waren precies wat ik wilde, zowel de kleur en het formaat als de verpakking waren uitstekend. Hartelijk dank en veel succes.
26 December 2023
Nahid