Goede levering

Prima.

mooi hang en sluitwerk en voor redelijke prijs/kwaliteit

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling van 17 handgrepen was binnen 2 dagen binnen. Prijs was ook uitstekend.

Alles in orde. Logistiek prima en - belangrijkste - een prima maatvast kwaliteitsproduct.

Mooie spullen voor een goede prijs.

Mooi spul voor goede prijs. Drie keer een bestelling geplaatst over 2 jaar tijd.

Keurig, keurig

Netjes op tijd geleverd, keurig verpakt,goefe kwaliteit.

Perfecte opvolging

Mooie gravure en kwaliteit.

De bestelling was keurig op tijd. Alles zat erbij wat nodig was. Ziet er goed uit

Prima geregeld

tevreden

Goede prijs voor het product en snelle levering.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling plaatste dit naar alle tevredenheid.

goede kwaliteit voor heel goede prijs

snel geleverd ondanks dat het maatwerk was. product van mooie kwaliteit.

De deurklinken zijn degelijk en makkelijk te monteren. Alleen zou de levering misschien wat sneller kunnen. Zondag besteld ...zaterdag was het in het huis.

Bijna de helft goedkoper dan bij de karwei voor dezelfde deurkrukken. Snel geleverd ik ben echt superblij

Goede service en juiste prijs/kwaliteit

Prima bedrijf met goede spullen. Aanbeveler

Snelle levering, prima product én prijs!

De titel zegt het eigenlijk al… mooi prijsje voor een SKG cilinderplaat, prima kwaliteit, en alles kwam snel en netjes verpakt binnen. Daar kun je weinig over klagen :)

Prima kwaliteit tegen een scherpe prijs en snel geleverd!

Voor de 2e keer als zeer positief ervaren!

Prachtige greepje,maakt onze keuken als nieuw en dan voor die prijs!

Prima artikel, vlot geleverd

Binnen een week ontving ik mijn bestelling, in zeer goede staat.

Snelle levering, mooi product!

Blij met mijn aankoop !

Perfecte handgrepen en vlotte levering.

We hebben op de duidelijke en overzichtelijke website mooie handgrepen voor onze gerenoveerde keuken uitgezocht. En we werden verrast door de vlotte levering

Helaas geen mooie huisnummering

verschillende uitstraling cijfers, een nieuwe(cijfer "0") en een geoxideerde, (cijfer "3") het cijfer 0 was nog in nieuwe verpakking, het cijfer 3 was dof en niet in een nieuwe verpakking, maar los bijgevoegd, NIET leuk

Bestellen ging makkelijk, omschrijving was zeer duidelijk, vooral de maatgevend, en de knopjes pasten precies! Ik ben helemaal gelukkig

Uitstekende kwaliteit

Simpel te monteren

Grote keuze. Vlotte afhandeling.

Fahrenheitstraat 5 A

6716 BR Ede