Goede Kwaliteit

Mooi materiaal en goeie kwaliteit

Prima prijs

Prijs is goed, kwaliteit ook. Logisch dat de voorraad dan niet groot is. Iets langer geduld hebben maar prima geleverd!

Prima ervaring

Over mijn gekochte product kan ik nog weinig zeggen, maar na het bestellen van mijn product ben ik goed geïnformeerd over het verloop + de leverbelofte komen ze na.

Tevrede mooi en prijs/kwaliteit verhouding in orde.

Redelijk goed te filteren, ruim aanbod. Tevreden met aankoop.

Goed product voor de juiste prijs en snel geleverd

Prima ervaring

Scherpe prijs en snelle service.

Woensdag besteld en vrijdag in huis.

Snel en uistekende service.

Prettig, snelle communicatie, zelfs tijdens de feesdagen. Super snelle bezorging, zelfs tijdens de Corona crisis. Producten zijn zoals omschreven en van goede kwaliteit.

Top, mooi, kwaliteit en snel geleverd

Ik raad iedereen aan, hier goedkoop en goed materiaal te bestellen.

Goed produkt

Keurig afgehandeld

21 besteld, 20 geleverd, 21ste zonder problemen nagezonden. Telefonisch echter in deze tijd moeilijk (niet) bereikbaar.

Snelle levering , strakke prijs

Mooie prijs, goed assortiment

Bestelling snel ontvangen en product naar wens.

Wat een mooie handgrepen!! De keuken ziet er compleet anders uit nu...

Onderdelen maat hen niet met de deurkruk

Deurkrukken prima, maar geen enkel onderdeel past. Niet de bijgeleverde schroefjes en ook niet de stangen.

Uitstekende service!

Ik heb 10 mooie zwarte handvaten besteld. Ondanks dat er iets niet goed is gegaan, hebben zij op een uitstekende manier het probleem voor mij opgelost. Volgende keer bestel ik hier weer!

Prima service!

Via de mail diverse vragen gesteld en snel antwoord gekregen.

Schitterende deurklinken tegen een scherpe prijs

Echt een mooi en uitgebreid assortiment. Precies de messing deurklinken gevonden die ik zocht. Binnen 3 dagen in huis en goed verpakt. Bedankt !

Keurig op tijd geleverd

Goede kwaliteit en mooie uitstraling

goed en makkelijk

mooie producten voor een mooie prijs

erg goed en snel geleverd.

Krijg wat i heb besteld, klein detail is en dat kunnen jullie ook niet weten de boutjes zijn 5 mm te kort voor de mdf deuren die ik heb.

Prima snelle en correcte levering

Ik was zeer tevreden over de snelheid van levering.

Snelle levering en goed materiaal voor scherpe prijzen

top prima levering en prijs kwaliteitsverhouding

snelle levering en levering conform verwachting

Ruim assortiment

Via de website besteld. Keuze uit een ruim assortiment en makkelijk te vinden door de verschillende elementen waar je uit kan kiezen. Bestelling super snel geleverd

Redelijk tot goed

levering was prima en zoals beloofd binnen 3 dagen. Ook reactie via mail ook zeer goed. Jammer alleen dat de kwaliteit van de schroeven van de deurklinken (zwart) vrij slecht zijn. Maar verder alles prima.

Een goede ervaring!!

Goed materiaal en snel geleverd!!

Fahrenheitstraat 5 A

6716 BR Ede