TOP snelle levering

Duidelijke site goedkoop en snelle levering.

Aanvankelijk produkt niet voorradig. Alternatief aangeboden gekregen. Even wachten en het werd alsnog geleverd.

de web side is goed. ben dus tevreden.

prima afgeleverd,

Mooi spullen voor een goede prijs.

Mooie spullen voor een goede prijs. Ook een goede communicatie via de mail.

Mooie zware deur klinken voor een goede prijs

Netjes en snel behandeld na een verkeerd geleverd onderdeel. Goede service.

prima prijs- kwaliteitsverhouding.

Product zoals omschreven en snelle levering. Tevreden!

gewoon top

goed product en goede levering helemaal super.

Deurbeslag besteld, snel en correct bezorgd.

Afspraak nagekomen

Snelheid

Duidelijke site, snel geleverd

Top geleverd

Kwaliteit is goed en niet duur

Snelle goede levering

Snel geleverd en goede kwaliteit voor leuke prijs

Snelle levering en bij retour zending ook snel je geld terug.

Alles netjes ontvangen

Had 22 deurgreepjes besteld , in de verpakking zaten er 20 met een briefje dat er twee nagestuurd zouden worden en die kwamen idd na een paar dagen ....dus wij zijn dik tevreden .

Ook nalevering was snel

Prachtig en kwaliteit deurbeslag, veel mailing

Over de prijs-kwaliteit valt absoluut niet te twisten, prachtig RVS deurbeslag en vele malen goedkoper dat bij de bouwmarkt. bij Prijsknaller is in ons geval goedkoop zeker geen duurkoop geweest. snelle levering. Enige nadeel vind ik dat ik dagelijkse mail blijf krijgen om een recensie te schrijven, erg irritant en heel erg ongewenst.

Donderdag besteld en zaterdag waren ze al geleverd bij mij thuis. Geen opmerkingen de keuken klinken passen perfect!

Mooi product met een goede prijs.

Al eerder hebben we klinken van convex besteld en nu sleutelplaatjes van hetzelfde merk. Producten van dit merk voelen degelijk aan en hebben een luxe uitstraling. We zijn erg tevreden ook met de afhandeling van de bestelling door prijs-knaller.

Prima en snel geleverd

Snel en goed Alleen de site blijft soms hangen Wat nog beter kan,is bij het product ,zoals in mijn geval,,greepjes,, Niet alleen de boormaat, maar ook de dikte weergeven.

geweldig

beb super blij met de handgrepen voor mijn keukenkastjes snel geleverd hele maal toppie van mij een dikke tien

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Op mijn zoektocht naar nieuwe grepen kwam ik Prijs-Knaller tegen. De site is erg handig ingedeeld gewoon zoeken naar de boorgaten afstand en de rest wijst zichzelf. De kwaliteit is erg goed en voelt ook goed aan. Alle grepen waren per stuk verpakt met de schroefjes erbij in zo ontstaat er geen schade en raak je de schroefjes ook niet kwijt. De levering was super snel bij mij paste het in de brievenbus dus kon ik het niet traceren maar dat hoefde ook niet want het was er al. M.a.w. uitstekende kwaliteit en levering.

Het naambordje ziet er echt fantastisch mooi uit.

Het messing naambordje is met perfectie gegraveerd en ziet er nog mooier uit dan gehoopt. Het past precies bij het deurbeslag van ons monumentale pand.

Super kwaliteit voor nog betere prijs

Zwart ijzeren handvatten voor mijn keukenkastjes gekocht voor een fantastische prijs. De kwaliteit is daarnaast ook nog eens geweldig. Helemaal blij.

Snelle reactie en levering

Deurstopper snel in huis en goede prijs en kwaliteit verhouding een echte aanrader 10 met een griffel top ga zo door!

Fahrenheitstraat 5 A

6716 BR Ede