Maar voor verzending of eerder laten weten dat niet alles aanwezig is. Goede communicatie

Erg Goed!

Lage prijzen, een goed product, en snelle service

Alles in één week geleverd , top!

Een duidelijke site/ makkelijk Goed verpakt en mooie materialen

Goede service en snelle levering

Volgende keer weer Prijsknaller

Artikel besteld en correct geleverd

Enorm assortiment in detail makkelijk te zoeken.

Knopjes voldoen aan beschrijving. Redelijke prijs. Nette en goede verpakking

Contact gezocht via de mail. Geen reactie gekregen.

Foutje gemaakt rondom de maten. Half uur na sluitingstijd telefonisch niet bereikbaar, begrijpelijk. Maar helemaal niet reageren op mails. Jammer.

Late levering en (bijna) geen contact

Nu 2x bij dit bedrijf besteld. 2x gelijk verzendcodes aangemaakt, en dus gelijk een mail eruit dat heg morgen binnen komt, terwijl ze producten er niet zijn. Eerste keer is er wel gereageerd op de mail. Dit keer niet. Erg vervelend maar wat doe je er aan? Niet meer daar dingen kopen. Dan maar iets meer betalen.

netjes op afgesproken tijd geleverd

Bedrijf levert volgens afspraak netje op tijd, prima..

Goede prijs/kwaliteit

Voor 2 oud ogende handgrepen een ideale shop gevonden en de prijzen zijn zeer redelijk. Vond alleen de verzending als brievenbuspakketje wat lang "vast" hangen. Na 3 dagen kwam er verandering in de track&trace.

Keurig ingepakt

Keurig

geheel zoals verwacht

Goede kwaliteit

Een paar kapstokhaakjes besteld die je niet in de winkel vind. Door de feestdagen wellicht iets langer onderweg, maar het was het wachten waard. Goede kwaliteit en duidelijke handleiding.

Communicatie kan veel beter

Ik vond dat de communicatie niet soepel liep. Het ontbrak aan duidelijkheid over de levering. Als ik er naar vroeg kreeg ik na een paar dagen antwoord en ook 1x geen antwoord. De levering werd in een bepaalde week beloofd maar deze kwam niet. Er werd ook niet uitgelegd waardoor het toch later werd. Op een bepaald moment ging ik twijfelen over de betrouwbaarheid. Toen het product werd geleverd kreeg ik geen bericht dat het geleverd was en bij de buren was afgegeven.

voorlopig geen ervaring

de bestelling die ik heb gedaan is nog altijd niet geleverd

Niet geweldig

Na ca. 2 weken wachten kreeg ik bericht dat een deel van de artikelen die ik besteld had niet beschikbaar was. Toen ik had aangegeven wat ik dan daar voor in de plaats wou duurde het nog een paar dagen. Van sommige van de handgrepen die ik besteld had zaten de inwendige moeren los. Nadat ik die met lijm er weer in had gezet kon ik ze wel gebruiken. Niet geweldig allemaal.

Alles is prima ontvangen.

Het was precies hetgeen wat wij besteld hebben

Late en onvolledige levering

Mijn product werd laat en ook nog eens onvolledig geleverd. Op mijn gestuurde mail komt geen reactie.

Late en onvolledige levering

Vlotte en correcte afhandeling

Het product snel gevonden op de website - daarna vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling… Enkel PostNL laat het wat afweten

Prachtig

Fahrenheitstraat 5 A