Top! Snel geleverd mooie kwaliteit

Erg blij met het beslag! Modelo is exact het zelfde als de gamma hotel reeks maar dan wel flexibel in maatvoering!

Kon de greepjes hier het goedkoopst krijgen, scheelde de helft met bekende bouwmarkten en andere sites hoewel precies hetzelfde product. Super dus! Snel geleverd, meteen na hun vakantie op de post gedaan. Fijn dat het met brievenbuspost kon. Greepjes staan prachtig!

prima levering

Ondanks vakantie, direct verzending nadat de vakantie voorbij was. Ook alles perfect op maat gesponsd. Ook werd er bij het deurbeslag een houtboortje meegeleverd met de exacte maat van de schoefbusjes. Ik zal er zeker weer bestellen

snelle levering, goed verpakt

Levering binnen 2 dagen, goede informatie over verzending en de bestelling was goed verpakt. We hadden een aantal dezelfde greepjes nodig, waren beschikbaar in de webshop en allemaal gekregen :)

Goed en snel:)

In de vakantie besteld, kreeg 10% korting omdat ze pas na de vakantie leverden. Geen enkel probleem! Goed geregeld

Een aanrader

Was zeer tevreden van de bestelling en vlugge levering

Prima prijs prima kwaliteit

Na mijn online zoektocht bij prijsknaller beland. Snel besteld snel geleverd en voor een goede prijs. Top.

Ruime keus vlotte levering

Goede omschrijving over de maatvoering ,ruime keuze

snelle levering, keurig verpakt, gewoon helemaal goed

gewoon goed, zo hoort het!

Prima service, snelle levering

Handgrepen besteld. Netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis. Top.

Goede en snelle service.

We hebben een aantal keuken grepen besteld. Deze wareneen stuk gunstiger geprijst dan elders. Verzending is supersnel verzorgd. Had alles al binnen 2 dagen binnen.

5 sterren: niks op aan te merken!

Snelle levering van deurgreep voor de toilet. Goede kwaliteit/prijs verhouding. De volgende keer als we deurbeslag nodig hebben denken we zeker aan Prijs-Knaller.

Positief

Snelle service en deskundige hulp bij vragen. Kortom top voor elkaar. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen want ik heb het materiaal pas een dag, maar op het eerste oog is het zeer degelijk materiaal.

Ze doen wat ze beloven

Snelle levering van uitstekende handgrepen voor ladenkast. Goede kwaliteit/prijs verhouding. De volgende keer weer Prijs-Knaller.

Pluspunten

Kwaliteit goederen.Makkelijke site.Snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijk, makkelijk, snel, goedkoop

breder assortiment

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en binnen de tijtperk van 2 dagen bestelde spullen in huis en netjes verpakt toppie !!!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak. Eenvoudig bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat er krassen op de handvatten zitten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg goed bedrijf, snelle levering en goede nazorg.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prijs-Knaller heeft me bij deze aankoop het gevoel gegeven klant te zijn door persoonlijke benadering. Goed contact via mail zonder nonsense. Het bedrijf komt de afspraken na en heeft bij deze bestelling aangegeven dat levering langer ging duren omdat de producten niet op voorraad waren. Dat is prima als je dat van tevoren weet. Producten zijn keurig geleverd en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het product en de manier van verpakken.

We hebben geen verbeterpunten. Het bedrijf doet de dingen zoals het hoort.

Ga zo door.

Fahrenheitstraat 5 A