Pluspunten
De grote snelheid waarmee mijn bestelling geleverd werd en keurig verpakt.
VerbeterpuntenIets meer specificaties bij de artikelen die voor een klant nodig zijn om te beoordelen of het bewuste artikel voor hem van toepassing is. Ik denk hierbij aan de afmetingen. Trouwens op mijn vraag werd als de wiede weerga gereageerd.
Pluspunten
Snelle bezorging en afhandeling retouren.
VerbeterpuntenMeer informatie (specificaties) over het beslag op de site.
Pluspunten
Alles perfect!
Pluspunten
Snel, juiste prijs, goed product
Pluspunten
Prima product, doeltreffend.
VerbeterpuntenProces van orderbevestiging en doorloop van proces zou meer/uitgebreider mogen zijn.
Pluspunten
Levering was zo snel dat ondanks de kerstdrukte de bestelling voor de kerst binnen was.
Pluspunten
Makkelijk vragen stellen via whatsapp
VerbeterpuntenIets duidelijker beschrijven, ik wist bijvoorbeeld niet hoeveel cilinders ik erbij zou krijgen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verbeterpunten1 handgreep geen boutjes bij , bij lokale ijzerwinkel gratis nieuwe gekregen
Pluspunten
prijs gunstig levering keurig opo tijd
Pluspunten
Prima kwaliteit en snel geleverd. Ook prettig contact via whatsapp.
Pluspunten
Al onze haakjes waren stuk gegaan in de post. Maar direct nieuwe haakjes opgestuurd. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Zeer fraaie handgrepen van prima kwaliteit voor een hele mooie prijs! Communicatie tijdens verkoop- en leveringsproces helder.
Fahrenheitstraat 5 A
6716 BR Ede