Prima product en lage prijs

Ik heb mooie handgrepen besteld en ze voldoen precies aan m'n verwachting.

Fijne winkel

Snelle levering, onderdeel van mijn keuken gevonden dat ik kon nabestellen.

vriendelijk en correct

Enn goede en vlotte ervaring met een goede service en opvolging. Niet te vergeten zeer goede prijzen

Topservice niet duur En mooie producten Ruim assortiment

deurklink mat zwart met rozet besteld, leuke prijs en ziet er fraai uit. op email werd snel grereageerd. verzending duurde lang, 5 dagen

Snel en goede service!

Via mail contact gehad, duidelijke communicatie en product snel geleverd.

Prima, niets is op aan te merken.

Prima voor elkaar

We zijn zeer tevreden over de afhandeling.

Verzending van het product snel en goed verpakt

Ik kreeg het product snel en was goed verpakt. Mail werd echter niet beantwoordt en een bericht wat ik ingesproken heb op de voicemail ook niet.

geweldig

In deze pandemie toch de juiste handgrepen gevonden tegen een goede prijs. Ok was ik verbaasd over de snelle levering

Mooi handgrepen voor de keuken, degelijk materiaal voor een goede prijs!! Snel bezorgd

Snel en goed thuis bezorgd

Snel en goed thuis bezorgd

Greepjes waren niet voorradig. Beter om dat op de website te zetten, Want we hadden al besteld en betaald. Maar verder keurig afgehandeld.

Mooie spullen, snel geleverd

In deze tijd is het moeilijk om snel spullen geleverd te krijgen, maar mijn prachtige klinken waren er met 3 dagen.

Goede ervaring

Goede ervaring

Door de lockdown leveren de bouwmarkten geen maatwerk meer en dat is inclusief afwijkende maten bij deurbeslag. Na lang zoeken (en ook bijna de moed opgegen te hebben) hier eindelijk onze wc57 klinken gevonden. Snel verzonden en geleverd. Al met al fantastisch.

Snel en top geregeld

Als zelfstandig timmerman ga ik zeker meer gebruik van jullie maken

Kwalitatief zeer goed

Gebruiksvriendelijke website, goede service en goede kwaliteit van geleverde goederen

Snelle levering en goede service!

Omdat ik iets was vergeten heb ik 2 bestellingen moeten plaatsen. De verzendkosten van de 2e bestelling werden ongevraagd terug betaald! Binnen enkele dagen was alles geleverd.

Snelle en prettige service

Bestellen is makkelijk, veel keuze. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering, fijn dat je kunt kiezen voor gelijk betalen of achteraf. Prettig om samen te werken.

Snelle levering , alles keurig verpakt , bedankt

Snelle en goede levering

Snel verzonden, goed product, goed verpakt.

Goed keurig

Goed nette levertijd Goed en tevreden geholpen

Ondank de naam; topspul!

We hebben overal gezocht naar wc-beslag 57/5. Uiteindelijk hier gevonden. Goed spul ontvangen. Goede communicatie via de mail. Allemaal prima in orde.

Helemaal top

Op zondag besteld en op vrijdag geleverd

Fahrenheitstraat 5 A

6716 BR Ede