Duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn reëel. Erg vriendelijk personeel. Snellen correcte levering.
Hoofdstel netjes verpakt en snel verzonden
Snelle levering en een uitstekende prijs
Prettig gegaan
Goede snelle levering
Ik bestelde voor € 200 aan artikelen en kreeg het via het DHL punt geleverd verpakt als een voddenbaal. 4 stukken karton aan elkaar geknutseld met talloze strepen plakband, op sommige stukken nog helemaal open. De verpakking van de artikelen was daardoor ook beschadigd, de artikelen zelf gelukkig niet. Ik begrijp best dat ze willen hergebruiken maar dit sloeg nergens op. Omdat de bestelde laarzen niet pasten moest het ook weer retour, via de de DHL moest daar € 37,50 (!) voor betaald worden. Navraag bij de post.nl gaf een bedrag van € 6,95. Als service naar de klanten raad ik Ros aan dit te gaan melden op het retourformulier. Als je geen gratis retourservice hbet kan je tenminste met je klant meedenken. Ik heb de klantenservice over bovenstaande zaken benaderd, ik hoop dat ze er iets mee doen
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren dat laarzen die besteld zijn niet passen. Wij doen ons best om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dit doen wij door dozen te her gebruiken. Echter zijn twee paar laarzen een uitdaging om correct te verpakken zonder overtollige opvulmaterialen of in een te grote doos te verpakken, wat niet nodig is en extra co2 uitstoot veroorzaakt. Het pakket is hier in goede orde vertrokken. Helaas gebeuren er bij de pakket diensten soms dingen buiten onze macht. Echter nemen we de tip van ‘’teveel’’ plakband gebruik serieus! Jammer dat het pakket retour gestuurd moest worden omdat beide laarzen in verschillende maten niet de juiste maat waren. Retour kosten zijn voor eigen rekening en de consument is vrij in kiezen van pakketdienst, daarnaast kan het ook kosteloos bij ons in de winkel geretourneerd worden. Onze excuses voor het ongemak en wij wensen u nog een prettige dag. Hopelijk slaagt u snel voor passende laarzen! Met vriendelijke groeten, Team Rosruitersport.nl
Omdat mijn bestelling niet op voorraad was werd ik gebeld en is het netjes en snel opgelost.
Had dekentje en snoepjes besteld. Kreeg meteen telefoontje: “Juiste smaak van snoepjes was niet in voorraad. Of ik een alternatief wou.” 2 dagen later alles ontvangen. Wat een fantastische service!! En bovendien dekentje een pak goedkoper dan elders. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Moeite gedaan om mijn goede maat Ariat laarzen te vinden en goede communicatie hierover, veel service en klantgericht
Snel en netjes geleverd
Product was niet direct aanwezig ( hebben ze me netjes voor opgebeld en me de keuze gegeven ( wachten tot het voorradig was of in een ander kleur die nu beschikbaar was ) 2 dagen na het telefonisch contact was alles netjes geleverd en super goed verpakt .
Snelle afhandeling
Mooie BR cap die €30 goedkoper was dan op andere sites. Snelle levering en bij een vraag via klantenservice heel snel antwoord!
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Op mijn vraag per mail werd snel telefonisch gereageerd.
Producten zijn bekend en goed. De levering is prima. Heel fijn dat ervoor is gekozen om het ene (kleinere) product in de doos vh andere (grotere) product te stoppen, in plaats van ze los van elkaar in een grotere doos te doen waar veel andere bedrijven voor kiezen. Dit is veel duurzamer!
Product is snel geleverd en de prijs (aanbieding) is beter dan bij andere aanbieders.
Snel geleverd erg blij met zonnebril voor mijn pony wegens oogprobleem
Een hele snelle en correcte bezorging.
Bit kwam iets later maar werd netjes gebeld en daarvan op de hoogte gebracht.
Ik had een cap besteld die in de sale was, Ik werd die zelfde dag nog opgebeld dat de cap niet op voorraad was . Ik kreeg de keuze , geld terug of wachten . Ik heb gewacht op de cap en die kwam zelfs nog eerder binnen dan ze had gezegd. Vind heel netjes dat ze gelijk belde , ik hoor bij andere vaak helemaal niks en moet je er zelf achteraan ….
Goede snelle service
Product prima! Maar duurde meer dan een week voor dat ik het had.. en dat in deze tijd vind ik erg lang.
Makkelijk bestellen Fijne verzending Kortom tevreden
Het geen wat ik besteld had werd later geleverd dan aangegeven op de site. Ik kreeg een belletje van een medewerker met informatie en de verwachte levertijd. Is netjes en met de voorspelde levertijd aangekomen. Ik ben heel tevreden.
keurig ingepakt en op tijd bezorgd. vriendelijke telefonist