Ondanks dat de laarzen opnieuw besteld moesten worden in die maat en kuitmaat waren ze erg snel binnen. Zaten alleen 2 witte plekjes op maarja als dat alls is.

• Welk product heeft u gekocht? Arat windermere
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Fijn dat ik persoonlijk gebeld werd om te overleggen over de maat

Goede service bij het zoeken naar een alternatief van de laars die niet in mijn maat voorradig was. Ben heel blij met mijn aankoop!

• Welk product heeft u gekocht? Harry's Horse outdoor laars North star
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? ja

Goede ervaring en nette service

Laarzen besteld. Helaas was er iets met de pasvorm waardoor ik ze retour heb moeten sturen. Een vriendelijke medewerkster belde nog om navraag te doen naar het probleem. Ik adviseer ROS ruitersport van harte aan!

• Welk product heeft u gekocht? Laarzen
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? N.v.t.

Goed, goedkoop, geen verzendkosten, snel geleverd

Heel goed, voor herhaling vatbaar

• Welk product heeft u gekocht? Sunshower dek Bucas

uitstekend

had wat vragen betreffende een paar laarzen van het merk Harrys Horse. ben bijzonder vriendelijk en adequaat door een medewerkster te woord gestaan en heb mijn bestelling direct telefonisch kunnen op geven. heb de laarzen zojuist ontvangen en deze voldoen perfect.

• Welk product heeft u gekocht? harrys horse outdoorlaars canada II
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? volledig

Baby maat rijbroek besteld, aangezien levering vertraging had even een mailtje gestuurd. Gelijk antwoord dat het de volgende dag erbij zou zitten.

• Welk product heeft u gekocht? Rijbroek maat 92

Proffesioneel

Correcte communicatie en snelle actie

• Welk product heeft u gekocht? Sandclear
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Ja

Makkelijk te bestellen en snel geleverd alleen het retourneren is onduidelijk vooral omdat er geen retour etiket bijzat en het met dhl werd verzonden.

• Welk product heeft u gekocht? Outdoorlaarzen
  • Voldoet het product aan u verwachtingen? Prachtige laarzen voor een mooie prijs helaas niet geschikt voor mijn moeilijke voet

Snelle levering en goede service. Helaas pasten de laarzen niet waardoor ze retour gingen.

prima!

Produkt arriveerde sneller dan verwacht en is van goede kwaliteit

speedy delivery, no mistakes

ordered a pair of field boots from the online store, and got them quickly in the post. free shipping, fast, and everything was correct when i got it. :)

Goede service en klantgerichte

Werd gebeld dat bestelde niet meer leverbaar was. Alternatieve werden aangeboden.

Goeie service en vriendelijke mensen.

Meer dan tevreden

Een belletje achteraf hielp je de juiste keuze te maken. Snelle en persoonlijke service. Dikke pluim!

Zeer snelle service.

In de december maand ook zeer snel en netjes ingepakt geleverd top

fijn bedrijf om bij te kopen

ik ben erg tevreden over de omschrijvingen van de producten, snelle website en snelle levering.

Klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Men heeft niet alleen een mooi aanbod, maar is ook zeer (klant)vriendelijk. Na een bestelling te hebben gedaan, bleek de maat toch niet helemaal goed te zijn. Hier hebben we telefonisch contact over gehad. Men was zeer behulpzaam en dacht echt met me mee (ook naar evt. andere opties).

Heel snel en keurig

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Er was een klein foutje gemaakt, maar dat is keurig opgelost!

Duidelijke communicatie goeie producten

Super nette levering en een mooie prijs

Super snelle en nette levering. Nieuwe jas flink in de aanbieding. En een leuk detail: snoepjes erbij voor het paard

Vlotte levering, kwaliteitsproduct, goed verpakt

Makkelijke website, goede kwaliteit, netjes verpakt, duidelijk retourformulier,

Als super goed geholpen Het product was eerst niet op voorraad en ze belde netjes op dat het langer duurde voordat het bij hun binnen was en of ik daar op wolde wachten

Vlot

Bestelling was vlot besteld, enige jammere is dat eerst het pakket werd bezorgd, en daarna volgde een track en trace code op de mail…

Gebeld of een hoofdstel op voorraad was, online besteld en de dag erna binnen. Netjes verpakt. Helemaal blij mee

Top bedrijf

Klantvriendelijk en goede artikelen