Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit voldoet aan de verwachtingen en het bestelproces verloopt soepel. De klantenservice is behulpzaam en reageert snel; problemen worden efficiënt opgelost. Al met al is de winkelervaring positief en betrouwbaar.
Ik heb een 3 tal gelijksluitende discussloten besteld. Snelle behandeling van de opdracht. Levering door DPD duurde dagje langer. En inderdaad waren ze gelijksluitend en van een goede kwaliteit. Hier kom je terug.
27 July 2026
Ad
BERGSCHENHOEK
goedkope cilinders voor tijdelijk ( noodcilinders) snel reactie op vragen en snel met leveren. klopt zoals ze aangeven
22 July 2026
willy
eindhoven
16 July 2026
Gezinus
Wommels
Makkelijk besteld en vlot geleverd.
14 July 2026
Mieke
Breda
Uitstekend. Eindelijk van 8 losse sleutels naar 2 sleutels. Snel geleverd, degelijk product, nette prijs. Goed is goed
12 July 2026
Mike
Uden
Ik bestelde hangsloten maar de paste niet, in combinatie met de medewerker een nieuw type geselecteerd en die binnen 1 dag ontvangen. Goede service.
1 July 2026
Goed duidelijk snel
28 June 2026
g.b.h.kroesen
Erica
Fijne mensen die weten waar ze over spreken. Helemaal tevreden een zeer zekere aanrader !
24 June 2026
Marieke
Nijkerk
makkelijk besteld, snel geleverd en kwaliteit is gewoon goed.
19 June 2026
patrick
den haag
Mooie site en ruime keuze.
18 June 2026
Patrick Van Ladesteijn
Hilversum
De bestelling kwam snel binnen en de sloten zijn van stevige kwaliteit.
16 June 2026
Marieke
Zaandam
4 June 2026
peter
linne
Snel, goed verpakt duidelijke track en trace
30 May 2026
Karin
Alkmaar
Keurig verpakt en verzonden. Snelle bezorging.
30 May 2026
Jan
Munnekezijl
Kwaliteit, prijs, snelle service!
27 May 2026
Christine
Eindhoven
de mogelijkheden zijn prefect en snel geleverd net als de service netjes te wordt gestaan.
27 May 2026
Jan
Purmerend
De levering van m’n slot werd vertraagd door een fout van DPD. Wat een verademing om gewoon een mens aan de telefoon en mail te krijgen in plaats van een chatbot. Samen met Annelies van Hangslotje de levering in de gaten gehouden en uiteindelijk een nieuw slot opgestuurd gekregen. Erg fijn de persoonlijke service.
26 May 2026
Tom
Den Haag
Zeer snelle verzending. Producten zoals beschreven.
13 May 2026
Ludo
Borne
1 slot werkte niet. Ze hebben direct een beetje extra slot opgestuurd. Goede service
30 April 2026
Tuur
BALEN
top
15 April 2026
Chris
Antwerpen
Dank u wel Chris voor uw mooie reactie. Samen kunnen we het maken :-)
Vriendelijke groet,
Annelies.
Graag zou ik mijn geld nog terug zien
Beveelt niet aan
16 March 2026
Giel
Hilversum
Beste Giel,
Dank voor uw review op dit platform.
We vinden het vervelend dat u uw spullen nooit heeft gehad, maar wisten niet dat het bleef hangen bij de vervoerder. Wanneer u contact opgenomen had, konden we het voor u oplossen, maar daar kregen we dus geen kans voor.
Wel melde u het hier even, en dat mag natuurlijk.
We hebben u toen gebeld om het te kunnen bespreken, maar u wilde niet bellen, want u was druk. We vroegen of u het product nog wilde of het moest worden terug gestort. Het werd gelijk terug gestort. Ik heb toen gemaild, om te vragen of u nu weer tevreden kon zijn, geen reactie. Nog een keer een vraag gedaan vanuit dit platform, geen reactie, en later nog eens gemaild, met de vraag hoe we kunnen samenwerken als alles van een kant lijkt te moeten komen.
Geen reactie.
Jammer. We werken graag samen, lossen dingen samen op.
Maar het voelt voor ons alsof u alleen modder wil gooien.
Ik wens u het allerbeste en hoop echt dat mensen anders met u omgaan, dan dat u met ons bent omgegaan.
Vriendelijke groet, Annelies van Hangslotje.
Wat ik bestelde en voor betaalde heb ik precies gekregen. Dit werd ook snel geleverd en kwaliteit is goed.
28 February 2026
René
Rotterdam
Duur verstelbaar hangslot gekocht (met afneembare u-beugel), kreeg vervolgens een standaard hangslotje toegestuurd. Klantenservice gebeld, kreeg snel alsnog het gewenste slot. En dat andere, simpele slotje mocht ik houden. Kortom: fout gemaakt, fout hersteld.
3 February 2026
henk
Ooij
Onze eerste bestelling bij Hangslotje en direct een goede smaak eraan over gehouden!
28 January 2026
Willem L
Krimpen aan den IJssel
Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moedersleutel. De hangsloten worden aan zowel particulier als bedrijf geleverd.
Hangslotje is specialist in voordelige hangsloten.
Dalwagenseweg 91
4043MV Opheusden