Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit voldoet aan de verwachtingen en het bestelproces verloopt soepel. De klantenservice is behulpzaam en reageert snel; problemen worden efficiënt opgelost. Al met al is de winkelervaring positief en betrouwbaar.
Fijne website, uitstekende klantenservice, goede kwalitiet
25 January 2026
Michael
Wassenaar
Heb 3 gelijksluitende hangsloten besteld. Blijkt een setje van 2 en een los slot met een andere sleutel te zijn. Even één telefoontje, foto doorsturen en alles wordt écht keurig netjes opgelost. Zo moet dat! De dag erna zijn de juiste sloten geleverd. Ik ben dik tevreden!
29 December 2025
C.
Eindhoven
de DPD had mijn pakket niet bezorgd maar Hangslotje stuurde meteen een nieuw pakket. Perfecte service!!
24 December 2025
Kees
Amsterdam
Mijn pakjesavond cadeautje was een flop. Sleutels paste niet. Voor niets geld uitgegeven.
5 December 2025
Thessy
Etten-Leur
Beste klant,
Vervelend dat de sleutels niet paste en dit niet leuk was voor de pakjes avond.
Ik had hier na deze beoordeling nog even contact over gehad met u.
Het pakjes was al ruim van te voren geleverd en het had getest kunnen worden en terug gezonden.
U gaf aan dat dit niet kon ivm een cadeau. Wel staan de maten erbij en staat er een foto bij met een sleutel erin en geen sleutelbos erin past, wat wel moest zoals u aangaf. Het pakketje had nog steeds terug gekund ook.
Dat wij dan een 2 krijgen als beoordeling, terwijl we gewoon alles gedaan hebben wat juist is, is wel jammer. Ik heb ook gevraagd dit aan te passen, maar u vind het niet nodig. Ik hoop dat u met andere bedrijven anders om gaat dan met ons, en dat mensen anders met u omgaan, dan dat u met ons als bedrijf omgaat.
Vriendelijke groet, Annelies van Hangslotje
Niets op aan te merken. Prima kwaliteit en snel thuis
28 November 2025
Gert
Sittard
Stevig hangslot. Ik gebruik het voor mijn brievenbus dus het hangt in weer en wind. Alle vertrouwen dat dit slot hier tegen kan. Verpakking was keurig en snel bezorgd.
22 November 2025
Hilda
Harlingen
Snel geleverd Duidelijke site Ze leveren wat ze beschreven hebben
19 November 2025
Diederik
Overijse
Gewoon goed, niks spannends aan
2 November 2025
jos kregting
Oss
Disselslot met discus en 4 gelijksluitende discussloten gekocht. Hebben ze heel netjes 5 gelijksluitende discussen geleverd. Top..
31 October 2025
Marcel
halsteren
Snel alles afgehandeld
28 October 2025
Evert
Opheusden
Geweldig bedrijf met vriendelijke mensen. Snel antwoord op mijn vraag
17 October 2025
Lies
Gelderland
8-10-25 bestelling geplaats, vandaag besteld, morgen in huis. Is gelukt maar helaas iets (8 dagen later). ook de communicatie via de APP was zeer gebrekkig.
16 October 2025
Menno
Tolbert
Ik had 4 hangsloten nodig gelijk sluitend aan onze huidige serie. En dat klopte prima
11 October 2025
Exact zoals afgesproken
2 October 2025
Arie
Rozenburg
Ik heb een keer eerder zo’n slot besteld en die is van veel betere qualiteit dan degene die ik op deze site besteld heb, door een vakman erin laten plaatsen en alsnog in de eerste minuut stuk Update: Gesproken met de klantenservice en netjes mijn geld terug gekregen, fijn geholpen
26 September 2025
Julia Fébe
rijswijk
Dezelfde dag verstuurd en goed aangekomen.
24 September 2025
Mark
Maassluis
Slot zoals beschreven
23 September 2025
F
Drachten
Reeds 6 hangsloten besteld in één set met dezelfde sleutels. Na deze een paar keren gebruikt tehebben, hadden 2 hangsloten het al begeven. Een paar dagen later het 3de hangslot ook. (ze vielen echter uit elkaar ). Contact opgenomen met hangslotje.nl en binnen de week had ik 3 nieuwe hangsloten toegestuurd. Sindsdien geen probleem.
17 September 2025
Sebastien
Grez-doiceau
Beste Sebastien,
Fijn dat u uw review heeft aangepast van een 2 naar een 5.
Jammer nog steeds en onvoldoende.
Ik begrijp dat u het niet fijn vond dat de sloten meteen kapot gingen, zoals ik al aangaf, gebeurd dat nooit, en daarom was ik wel verbaasd,. Gelijk hebben we nieuwe sloten gestuurd.
Deze zijn gelukkig wel goed.
Op mijn vraag of u de review misschien wilde heroverwegen, zei u: Je hebt zeker nieuwe gestuurd om een betere review te krijgen.
Nee, zodat u tevreden bent. Maar wel is het fijn wanneer we iets oplossen andere klanten dat ook kunnen zien natuurlijk.
Helaas bent u nog steeds niet tevreden.
Ik weet niet hoe we het dan beter hadden moeten doen.
Ik hoop stiekem dat mensen anders met u omgaan, dan dat u nu met ons om gaat.
Vriendelijke groet, Annelies van Hangslotje
De levering van mijn bestelling duurde wel redelijk lang via DPD
11 September 2025
Toon
3900 Pelt
Behoorlijk wat hangsloten besteld. Waren te weinig geleverd (telfout) na een telefoontje kwam de rest de dag erop binnen. Kleine tegenvaller was de kortingscode die ik kreeg. Op een bestelling van ruim €500 een korting van € 3 :P
10 September 2025
Islam
Boxtel
Dag Islam,
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat u wel tevreden was.
We werken met staffelkortingen.
Uw prijs voor 42 sloten was 10% lager dan de stuks prijs.
Dus de korting was er al.
Daarbij leveren we boven de 75 euro nog gratis uit in NL
en daarbovenop kreeg u de 3 euro extra. :-)
Dus het was voor de moeite van het vragen, maar normaal is de rest de korting.
Fijne dag en wie weet tot een volgende keer.
Vriendelijke groet, Annelies van Hangslotje
De sleutels van het hangslot gingen erg moeizaam het slot in. Lastig. Gelukkig bood de verkoper aan om een nieuw hangslot te sturen, hetgeen na een dag al arriveerde. Tweede slot was prima, probleem opgelost! Top service!
4 September 2025
A.L.
Haarlem
prima en attent
3 September 2025
L.H.
Ter Aar
Nadat mijn bestelling bij dpd zoek was geraakt alsnog een nieuwe ontvangen. Goede service en communicatie. Top geregeld allemaal
3 September 2025
Roel
Stolwijk
Super tevreden met de cijfersloten. Door een aardige medewerker geholpen bij het afhalen. Zelfde bedrijf als staalkabelstunter waar wij ook spullen bestellen.
30 August 2025
Oosterhoutse
Nijmegen
Hangslotje.nl is de website waar u alle voordelige hangsloten op een rijtje heeft. In het brede assortiment heeft u keuze uit Standaard hangsloten maar ook gelijksluitende en sloten met een moedersleutel. De hangsloten worden aan zowel particulier als bedrijf geleverd.
Hangslotje is specialist in voordelige hangsloten.
Dalwagenseweg 91
4043MV Opheusden