Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt doorgaans snelle levering en betrouwbare service. Klanten waarderen de kwaliteit van de producten en de kleine extra's bij de verzending. De ervaringen zijn over het algemeen positief en leiden tot herhaalaankopen en aanbevelingen. Klanten noemen ook de attente klantenservice als een pluspunt.
Snel geleverd en goed verpakt. Tot de volgende keer.
12 October 2023
Ger
Horst
11 October 2023
Marianne
Roosendaal
Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven. Snelle levering en zo leuk dat er een leuk briefje bij de bestelling zit een wat extra's om te proberen.
2 October 2023
Henk
Apeldoorn
Website is makkelijk en duidelijk.
30 September 2023
Rien
Zwolle
Prima producten voor een goede prijs en prima service! Wij bestellen hier al een paar jaar en bevalt prima.
26 September 2023
Arjan
Olst
Heb met vet gevulde hoefjes besteld. Was heel netjes verpakt en mijn hond vindt ze super lekker. Ze is best kieskeurig dus denk dat het geen oud spul is. Leuke verrassing was het extra zakje met konijnenstrips bij de bestelling. Super leuk. Bestelling was ook netjes en stevig verpakt. Grote poot van onze hond voor alles.
20 September 2023
Rhonda
Oudemolen
Altijd prima service, makkelijke site, goede producten en een prima service. Snelle levering en mijn honden zijn er super blij mee.
16 September 2023
A.
Berlicum
Hond vind het lekker en reageert er goed op. Mijn hond heeft een gevoelige maag waardoor ik voorzichtig ben met wat ik haar geef of laat geven door andere (heb geen zin in diarree dienst 's nachts). Ook leuk zijn de probeerzakjes die je bij je bestelling krijgt, kan ik kijken hoe ze erop reageert (als ik al vantevoren weet dat ze er niet goed op reageert geef ik het aan iemand anders).
15 September 2023
Suzanne
Dordrecht
De pensstaafjes zijn van goede kwaliteit en de bestelling wordt snel geleverd. Ik bestel meestal per 2,5 kilo en er zit altijd een leuk proefzakje bij van een ander product. Goede service en bij vragen is het bedrijf ook gewoon telefonisch bereikbaar. Bovendien hebben ze een uitgebreid assortiment.
15 September 2023
Ad
Lommel, Belgie
Klantvriendelijk en snelle levering.
10 September 2023
Elsje
Enschede
Alles is vlot verlopen
31 August 2023
rene
Begonialaan 10 2275 wechelderzande
Ik bestel al jarenlang producten bij pensstaafjes.nl en altijd zijn de productenen en de service 100%. Ik raad pensstaafjes.nl ook bij iedereen aan.
26 August 2023
Petra
Anna paulowna
De website is mooi omgeven en bestellen gaat heel gemakkelijk. Soms wil het wel eens haperen zeg maar tijdens de betaling. Kan ook aan mijn telefoon liggen. Krijg na bestelling en betaling vrijwel meteen een bericht dat de bestelling ontvangen is en wordt klaargemaakt. Binnen paar uur een bericht dat het wordt verzonden met track en trace code erbij. Echt heel fijn!
21 August 2023
Sabrina
Ankeveen
Mijn hondje uit Portugal is een echte vleeseter en is gek op alle producten van pensstaafjes.nl Met hun producten hou ik hem lekker bezig met kauwen wat heel goed voor zijn gebit is. Daarbij altijd snelle verzending en een extraatje voor de hond. En het persoonlijke briefje erbij maakt het voor mij tot een Topservice!
19 August 2023
Josien
Maartensdijk
Snelle levering, goed verpakt en de hond vindt ze heerlijk!!!
16 August 2023
Gerrit
Kapellebrug
Goeie snacks in alle soorten én maten, attent en snelle bezorging! Top!
15 August 2023
Tina
Oosterhout
Je krijgt snel geleverd . En de website is klant vriendelijk opgebouwd.
4 August 2023
Rien
Zwolle
Snelle levering, goed verpakt, kadootje erbij erg attent. Kwaliteit van de snacks erg goed.
2 August 2023
Sonja
Groningen
Altijd snel geleverd, met een extraatje en altijd in perfecte staat
13 July 2023
Eric de Vries
Poortvliet
Snelle levering en goed verzorgd. Erg leuk dat je er wat extra's bij krijgt.
8 July 2023
S Tijdeman
Leiderdorp
Steeds verzorgde bestelling met gewoonlijk een kleine verassing toegevoegd. Prijs kwaliteit perfect. Maar... verzending via PostNL, schandalig. Vijf dagen aan het lijntje gehouden om te leveren op adres en uiteindelijk moeten gaan afhalen op een afhaalpunt op 3 km ondanks er plaatselijk ook een is. 4 punten omwille van de koerierdienst, anders zou ik er graag 10 geven.
7 July 2023
Willy
Ekeren
Bestellingen worden snel geleverd. Er zit altijd een verrassing bij met een persoonlijke tekst. Heel fijn in deze digitale wereld!
25 June 2023
Josien
Maartensdijk
Heb hier de afgelopen jaren al voor al mijn honden regelmatig een bestelling geplaatst. Meestal pensstaafjes. Product is keurig veropakt en wordt snel geleverd. Ook leuk is het dat men er altijd een monster van iets anders bijdoet zodat je kunt kijken of de honden dat ook lekker vinden. Top!
21 June 2023
Ad
Lommel, Belgie
Snelle levering met een kadootje erbij. Erg leuk en de hond wordt er blij van
6 June 2023
Wendy
UTRECHT
Ik bestel al jaren bij Pensstaafjes, goede kwaliteit van producten, snelle reactie van klantenservice en levering. Met altijd een kleine verrassing erbij! Jammer dat de website van hen niet altijd goed werkt, dat belemmert soms het bestellen!
28 May 2023
Marjoleen