2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat je hulp krijgt

Stel mensen aan die het vak wél snappen, en skms duurt 1 klein sommetje al een half uur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd snelle reactie en goede uitleg

Misschien Grieks en Latijn ook als huiswerk Hulp aanbieden

Pluspunten

Super coaches

Pluspunten

Snelle reacties

Soms in iets makkelijkere woorden uitleggen ipv kopiëren van Wikipedia

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie Bijles tijdens studeren vanuit huis

Pluspunten

Wat een uitkomst. Vooral voor werkende ouders en pubers die huiswerk op tijden willen maken dat het hen uitkomt, maar toch af en toe vragen en/of hulp nodig hebben. Ook perfecte nazorg. Account van mijn dochter had ik het e-mail niet 100% juist. Zij belden mij gezien ze nog geen activiteit van mijn dochter zagen. Dat noem ik nog eens service.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Duidelijke terugkoppeling meestal.

Zorgen dat diegene die reageert de stof ook beheerst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

kennisniveau is variabel. Kwaliteit is afhankelijk van wie jou helpt

Pluspunten

Snelle duidelijke uitleg/reactie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als er een vraag is via de mail heel snel antwoord. Wij werden ook netjes gebeld na een week of het allemaal lukte me inloggen omdat ze nog geen vraag binnen hadden gekregen. Nog iets te weinig ervaring om een 100% positief oordeel te vellen omdat onze zoom het nog niet voldoende gebruikt heeft.

De app is misschien iets te ingewikkeld. Geeft regelmatig aan dat het account aangevuld moet worden als er iets niet is ingevuld, dit zou maar mijn inziens anders kunnen op een vriendelijkere manier! Je denkt dan toch iedere keer; maar ik heb al betaald! Na een mail wat toch weer tijd kost wel snel antwoord met oplossing.

Lopende diep 5

9712NV Groningen