9

Snelle en nette installatie

Laadkompas was iets duurder dan de andere aanbieders. Door de vele goede reviews toch voor laadkompas gekozen. De onderaannemer Evert & Evert hebben uitstekend en heel net werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring door de betrokkenheid van Tim

Positieve ervaring met Laadkompas. Tim dacht goed en snel mee om te matchen aan mijn budget en wensen. Op zeer korte termijn is alles prima gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring

Ervaring was prima. Enige aanmerking is dat de prijs tussentijds moest worden aangepast, maar prima opgelost

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed advies, snel

Goed advies, ik wilde een eenvoudige zo goedkoop mogelijke oplossing en die heb ik. Werd snel geleverd en geplaatst door iemand die precies wist waar hij het over had.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring met goede begeleiding

Ik was vrij onbekend met het hele gebeuren omtrent een laadpaal aan huis, en ben uitstekend persoonlijk begeleid over de mogelijkheden enzovoorts. Met een goed gevoel ben ik het traject ingegaan en alles is vlekkeloos verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Prima kwaliteit service tegen een scherpe prijs. Alles is perfect verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

keurige oplevering

Snelle, nette en zoals afgesproken levering!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle offerte, service en installatie

Goede website met chat functie. Snelle antwoorden en offerte Prijslijst marktconform

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke snelle service

Ik had veel vragen en deze werden allemaal top beantwoord door Tim. Bestelproces ging goed en alles werd op tijd geleverd. Geinstalleerd door Evert&Evert en dat was ook een hele goede ervaring. Zelden zulk netjes werk geleverd zien worden. Enige puntje is dat je als particulier bijna altijd een schakelaar in je meterkast erbij moet "kopen" a 95eu, staat wel vermeld maar maakt de installatie dus wel een derde duurder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en ingepland en geïnstalleerd

Duidelijke uitleg en na opdracht snel een afspraak voor installatie. Installatie zeer netjes gedaan. De monteur die kwam gaf duidelijke informatie over tijdstip etc Van begin tot eind goed en soepel verlopen zonder omkijken 😄

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, aftersales en informatie rondom het aanschaffen van mijn laadbox.

Ik heb regelmatig contact gehad met Tim. Hij heeft mij goed van alle benodigde informatie voorzien. Tevens heeft hij ook tips gegeven wat het best in mijn situatie past. Mijn EVBox is keurig geïnstalleerd door het installatiebedrijf. Het werkt allemaal prima. Complimenten en ben dus erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede adviezen en prima service!

Er komt best veel bij kijken, en dan is het fijn als iemand je goed kan adviseren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle afspraken nagekomen, perfecte uitvoering!

Ik ben via internet in contact gekomen met Laadkompas. Per omgaande kreeg ik een concurrerende offerte. Deze heb ik doorgesproken en daarna heb ik opdracht verleend. De uitvoering verliep volgens afspraak op een correcte manier. Kortom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies en goede service

Tim van Laadkompas geeft goede adviezen en denkt goed met je mee. Maatwerk voor een nette prijs. Ook aftersales is goed. KwH meter in meterkast deed het niet. Na te hebben gebeld heeft een servicemonteur de meter vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
8

In 2e instantie vertrouwen hersteld!

UPDATE: Netjes door de eigenaar gebeld. Situatie uitgelegd en samen tot een oplossing gekomen. Oud: recentelijk een webasto lader aangeschaft bij laadkompas incl. installatie op locatie. Na bestelling al de lader in huis ontvangen en montageafspraak 1,5 week later. Voor de montageafspraak een mail ontvangen van de installateur met de vraag al wat foto's te sturen van de situatie in de meterkast, buiten en ondergronds. Hier verder geen reactie op ontvangen. Op de dag zelf kwamen twee onderaannemers van de installateur de lader aansluiten. Stukje bestrating eruit, gat in de muur boren (doordat ze onvoldoende hadden uitgegraven 3x verkeerd geboord en twee kapotte boren (1,5 uur werk). daarna kabel door en naar de meterkast. Er moest blijkbaar een extra kast geplaatst worden naast de huidige meterkast, die hadden ze bij zich. Zonder te vragen wilde ze deze ergens halverwege opschroeven, toch maar even ingegrepen en wat zaken weggehaald zodat deze beter gemonteerd kon worden. Ook het aanbrengen en wegwerken van de kabel werd niet overlegd en zomaar aangebracht. De Webasto kast zat nog los, ze hadden er geen verstand van hoe deze vast te maken, na even zoeken zelf maar bevestiging gevonden. Na een week de factuur ontvangen van het "meerwerk", een rekening van bijna 500 euro bovenop de al eerdere 1000 euro. Dat was wel even schrikken, aangezien er niets vooraf gecommuniceerd/overlegd is. Tip: Standaardinstallatie niet vooraf bestellen, behalve als je zeker weet dat de activiteiten die daarbij staan alleen hoeven te gebeuren, want alle andere activiteiten worden 1 op 1 extra gefactureerd, zonder dit te verrekenen met de reeds betaalde uren/activiteiten.. Uiteindelijk nog een half uurtje credit ontvangen als doekje voor het bloeden. samengevat wrange nasmaak van de aanschaf, maar wel blij mee dat ik de auto nu thuis kan opladen

 • Aanbevelen? Ja
8

levering en plaatsing laadpaal als afgesproken

fijn dat er rekening werd gehouden met onze openingstijden

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf

Service gericht met geduldige medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies, snel geregeld

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en prima

Ik ben persoonlijk benaderd en de telefonisch de zaken doorgesproken. Duidelijke kostenstructuur. Lost problemen op als ze er zijn. (Levering door laadpaal leverancier.) Komt afspraken na. Installateur was keurig volgens afspraak op lokatie en heeft heel prima werk afgeleverd en het netjes achtergelaten. Al met al, goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed advies

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

vlotte service

snelle en keurige service, zeer vriendelijke en kundige monteur

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en adequaat geholpen

Het proces verliep snel en volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geregeld en prima service

Duidelijke website waar ik de kapitaal besteld heb. De levering snel in kunnen plannen en de installatie verliep soepel, netjes en snel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Prettig contact

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Laadkompas

Laadpaal kopen thuis of bedrijf? Bezoek onze website voor meer informatie.