Filters

10

Top service

Fijn bedrijf met hele goede service en installatie snel en goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed

Je krijgt wat je mag verwachten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en keurig afgehandeld

Laadkompas werkt snel. Keuze en installatie helder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Goed meegedacht en tips gegeven voor mijn situatie. Snelle levering vh laadpunt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantgericht en snel in reageren

Zowel het offerte traject (eerst even bellen) als de offerte zat goed in elkaar. De installatie kon ook snel plaatsvinden en werd uitgevoerd door een aardige en kundige jongeman. Telefonische support bij vragen is ook deskundig en snel. Ik kan Laadkompas van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
6

Aardige maar verbetering mogelijk

Aardige mensen De wallbox monteren was lastiger. Monteur was op verkeerde plek aan het graven voor de kabel die door de fundering moest. Gelukkig had mijn man door dat hij verkeerd zat. Alles is wel goed gekomen gelukkig. De zonnepanelen zijn wel snel en vakkundig gemonteerd ook de service achteraf was snel en deskundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg klantvriendelijk

Niet alles liep perfect, maar heel prettig dat men bij het telefonisch contact altijd op de hoogte was van de voorgeschiedenis en dat alles adequaat beantwoord en opgevolgd werd. Het laadpunt draait nu 2 maanden naar tevredenheid en ik heb er geen omkijken meer naar. Top ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele info en montage van de laadpaal.

Duidelijke info en persoonlijk advies. Snelle levering en deskundige montage.

 • Aanbevelen? Ja
10

erg goed geholpen, zeer service gericht

In het volledige traject zeer service gericht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies bij keuze laadpaal en in een keer goed geplaatst

Goed offerte traject waarin voor en nadelen van de verschillende palen besproken en afgewogen. Plaatsing ging volledig volgens afspraak en direct de auto aan de oplader gelegd en hij laadde direct met de verwachte voltage. Prima dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere informatie, gebruiksvriendelijk aanvraagproces

Enkele maanden geleden een laadpaal aangevraagd via Laadkompas. Het hele proces van informeren en bestellen verliep erg makkelijk. Mijn vragen werden snel en helder beantwoord, en het bestelproces verliep ook erg soepel. Wij zijn erg tevreden met onze laadpaal.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Goed geholpen, duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima!

vriendelijk, meewerkend, klant gericht

 • Aanbevelen? Ja
4

Jammer

Zeer snelle levering, prima monteurs. Keuring werk, Echter een onverwachte niet besproken nacalculatie waardoor mijn laadpaal 10% duurder is geworden. Wel na veel mailverkeer gering bedrag teruggekregen, maar tevreden ben ik zeker niet.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prima advies en prima installatie.

Ik ben erg blij met de keuze om via Laadkompas mijn laadpaal te regelen. Zowel goed advies over de type laadpaal als de manier van installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk, duidelijk en snel

Enige jammere was dat de aansluiting zo eenvoudig was dat je er eigenlijk niet voor wilde betalen. Misschien dat we hier wat meer onderzoek naar hadden kunnen doen. De rest perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering en keurig geinstalleerd

We zijn goed geadviseerd over een dubbele laadpaal en na bestelling zijn alle materialen snel geleverd en een dag later al (erg netjes) geïnstalleerd. Goede communicatie en vriendelijke medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, heel vriendelijke monteur, vakwerk

Gebeld, afspraak gemaakt, in 10 dagen geleverd, vakwerk aan huis en...heel vriendelijke monteur, die op alle vragen het antwoord wist.

 • Aanbevelen? Ja
3

Product is prima, installatie en service na verkoop waardeloos

Heel fijn contact gehad met Mick in de begeleiding wat de beste keuze zou zijn. Installatie ging moeizaam met de werkmannen. Zelf mee moeten graven en terugleggen van de bestrating. Opvolging van de feedback over deze situatie was er eigenlijk niet. Ze geven niet thuis en op een gegeven moment leg je je erbij neer. Dat geeft een wrange nasmaak. Jammer.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Ward, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u het anders ervaren heeft dan dat wij dat hebben gedaan. We zijn continue in contact gebleven, telefonisch en per mail. Dit resulteerde in een passende oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Team Laadkompas

4

Uitstekend, totdat er iets misgaat

+ Bijzonder goede ervaring met het sales team. - Niet goed geholpen de situatie in te schatten met veel (!) extra en absurde kosten tot gevolg - Slechte opvolging als het eenmaal mis gaa Lang verhaal kort: - Bij binnenkomst was binnen 10 seconden duidelijk dat ik geen 3 maar 1 fase had. Hierdoor vielen de kosten meer dan € 600 hoger uit (incl. de aanpassing van de netbeheerder a € 300) - 5 meter graafwerkzaamheden + installatie van een paal op betonnen voet is onderdeel van het standaard pakket. Voor het verplaatsen van 3 zijwaards geplaatste bakstenen naast de voordeur werd echter direct € 72 in rekening gebracht - Nog een aantal andere issues Iets langer: Laadkompas beroept zich op het feit dat 'je pas echt weet wat er moet gebeuren als je bij iemand thuis bent'. Ik heb daar begrip voor. Echter: 1. Als de monteur binnen 10 seconden weet dat het niet 3 maar 1 fase is 2. Als ik binnen een minuut kan inloggen in Stedin (dit leerde ik pas nadien) en zie dat ik 1 fase heb... ...dan bekruipt mij het gevoel dat er een lage offerte wordt 'verkocht', om vervolgens in de wedstrijd bij te verkopen. Toen ik hierover mijn bezwaar kenbaar maakte ben ik in een proces beland dat enkele maanden (!) duurde, waarbij ik weken of soms een maand lang moest wachten op een reactie. Uiteindelijk kreeg ik een bericht dat Laadkompas het uiteindelijk (!) eens was met het feit dat het onterecht was dat er € 72 was gerekend om 3 bakstenen op te schuiven. Ik ontving ook een credit met de melding dit bedrag over te maken (!?) en 1 dag later ontving ik gelijk een bericht van hun debiteurenbeheerder/deurwaarder. Aangezien me dit veel te veel tijd en negatieve energie kost heb ik besloten het bedrag over te maken en niet verder in te gaan op de andere issues. Fijne mensen, maar heb sterk het idee dat groei, drukte of gebrek aan processen na de verkoop (of bij klachten) niet kloppen. Heb je een standaard installatie (en weet je het echt zeker???): doe het! Anders misschien 2x nadenken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Roderick, Vervelend om te lezen. Excuses voor de gang van zaken, dat had gewoon soepeler moeten gaan. We gaan ermee aan de slag om dit strakker te regelen en we hopen dat we u hier de volgende keer van kunnen overtuigen. Met vriendelijke groet, Team Laadkompas

9

Goed advies gehad bij de aanschaf van een wallbox

Ik heb voor de eerste keer een elektrische auto aangeschaft dus ik had ook een wallbox nodig. Ze hebben mij prima geholpen bij de zoektocht naar een geschikte versie. Ook de installatie werd netjes verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon een goede service

Met Mick van Laadkompas een aantal keer fijn contact gehad. Expertise en advies in een woord prima. Ik kan iedereen laadkompas aanraden!! Heb zelf uiteindelijk de pulsar plus aangeschaft en deze werkt naar volle tevredenheid!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en professioneel geholpen

Ben heel goed en plezierig geholpen door Mick, afspraken zijn goed nagekomen en dezefde dag nog werd de Pulsar Plus met PowerBoost opgestuurd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en super betrouwbaar!

Na met meerdere partijen te hebben gesproken stak Laadkompas er met kop en schouders bovenuit. Van het helpen uitzoeken van de geschikte laadpaal tot het op locatie meedenken over de optimale plaats voor de installatie van de laadpaal, ze helpen je echt bij alles. Waar andere partijen niet concreet konden vertellen wanneer de levering en plaatsing van de laadpaal exact zou plaatsvinden is het Laadkompas gelukt het gehele traject binnen één(!) week te voltooien. 6 dagen na het eerste contact was de laadpaal geinstalleerd, geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte service en communicatie.

Laadkompas komt afspraken niet na.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Robin, Wat vervelend dat het product niet was wat u verwachtte. We zijn blij dat we wel een passende oplossing hebben kunnen vinden samen. Met vriendelijke groet, Team Laadkompas

Over Laadkompas

Laadkompas is een duurzame startup die sinds 2015 actief is als onafhankelijke aanbieder van laadpalen voor thuis en bedrijf. Dankzij jarenlange expertise en een laagsteprijsgarantie is inmiddels de positie van marktleider bereikt.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd