Net en een goede kwaliteit

Na contact te hebben gehad over de planning van het lever moment is alles goed en juist verlopen spullen zaten goed verpakt en niet beschadigd.

Super goede service en snel geleverd

Een heel mooi nieuw bed, wat oersterk is en onze zoon super lang van kan genieten

Makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er keurig goed afgewerkt uit

Goede service!

We hadden contact opgenomen omdat een bepaalde afwerkingsoptie niet op de website stond voor het bed dat we wouden, en dit werd toch mogelijk gemaakt. Heel tevreden over het resultaat!

Super blij mee

Onze peuter is echt helemaal enthousiast over het bed. We gebruiken het nu al ongeveer een half jaar en we zijn ontzettend blij met onze keuze. Allereerst is het groot genoeg om er als volwassene ook in te liggen, wat onze avondjes met boekjes lezen extra gezellig en comfortabel maakt. Ten tweede springt hij er af en toe op, en dat is geen probleem — het gewicht van een kind van 15 kg kan het bed prima aan voor een beetje speelplezier. Ten derde is het heel makkelijk en comfortabel om in en uit te stappen, en we zijn ook erg blij met de opbergruimte onder het bed. Al met al: een fantastisch bed en we zijn superblij met deze keuze!

Vakkundig gemaakt product. Probleemloze levering.

Tevreden klant.

Het stapelbed voldoet boven verwachting

Het bed is eenvoudig met 2 personen in elkaar te zetten en is reuze stevig. We hebben hem gekocht voor onze 6 kleinkinderen en aangezien we een matras in de la hebben liggen kunnen er 3 kinderen tegelijkertijd logeren en is er overdag voldoende ruimte in de kamer om te spelen.

Prachtig bed Noa blank hout, mooie kwaliteit en n super trots zoontje (5).

Mijn ervaring is super positief. De levering ging volgens plan en de man die m installeerde was hartstikke prettig in de omgang. Ik moet zeggen dat ik de communicatie vooraf en m.b.t. de levering wat onduidelijk vond. Veel kwam in de spam, waardoor ik wat miste. Maar verder ben ik erg tevreden. Enige minpunt; de trede zouden net n wat dikker plankje mogen zijn. Nu voelt t wat puntig aan onder de voeten.

Super mooi bed erg blij mee

super!

Geweldig degelijk bed Gemakkelijk in elkaar zetten Mijn zoon (2) vond het super leuk om erin te slapen. Blijft ook goed. 100% bestellen hier moed je niet over te twijfelen.

Heerlijk lekker slapen

Een mooi en heerlijk stevig bed. Mooie grote lades eronder voor genoeg opbergruimte. Ook uitschuifbed is makkelijk uit te schuiven.

Stevig bed, slaapt lekker

Makkelijk in elkaar te zetten Stevig Dochter slaapt er lekker in

Fijn bed, onze dochter is er blij mee

Heel fijn voor onze 3 jarige dochter. En super handig dat je er zelf naast kan liggen. We hebben het onderste bed een stukje uitgeschoven voor het geval ze uit het bed rolt. Al vrij snel was er 1 lat gebroken, maar netjes een nieuwe opgestuurd gekregen. De grote opberglade zijn ook heel handig, je kunt er echt veel in kwijt. Lades liggen wel los onder het bed, dus zitten niet aan het onderbed vast waardoor hij soms wat scheef komt te staan. Maar dan schuif je hem zelf makkelijk weer recht.

Waardeloze kwaliteit

De lattenbodem was na 3 dagen al stuk. Zulke dunne latjes waar je als volwassenen niet op kan staan. Het matras is ook flinterdun. Als ik even bij me kind in bed wil liggen, heb je het gevoel dat je op de grond ligt. Het bedframe is wel prima

Goed bed, alleen schroefbedekkingen passen niet!

De bed heeft een mooie en kwalitatieve uitstraling. De trap is erg stijl en daar het bed best hoog is, vind ik dit zelf en voor mijn kind nog best spannend elke dag. Maar ik hoop dat het went. Ik zou het niet voor kinderen jonger dan 6 jaar aanraden. De handleiding is goed opgezet. Ik (moeder) heb het bed alleen in elkaar kunnen zetten. Enkel de schroefbedekkingen, de mooie in kleur van het bed knopjes om in de gaten van de grotere schroeven te plaatsen, die zijn veels te klein voor de al voorgemaakte gaten. Ze vallen er zo uit. Beetje zonde, want daar kan ik dus niks mee. En ook de lelijke gaten zie je op sommige plekken dan.

Mooi en stevig bed

Ik heb een stapelbed gekocht en ben er erg blij mee hij is heel stevig en ziet er ook mooi uit.

Algemeen goede ervaring

Twee dezelfde bedden besteld, Makkelijk besteld. Leveren was perfect, nette en aardige bezorgers!! Voor de beschrijving mag er wel een nieuw inktpatroon gebruikt worden, of digitaal aangeboden worden de bijgeleverde instructie was bij beide bedden slecht leesbaar. Bij een bed miste de markeringen voor de schroeven.

Stevigheid valt tegen.

Mooi bed maar de stevigheid valt enigszins tegen. Vooral de lattenbodem is gemaakt van "waaibomenhout" en erg zwak. Zonder aanwijsbare reden zijn er al twee latje gebroken.

Prijs, kwaliteit, service, top!

Goede ervaring mee. Zeker een aanrader

Stevig bed, goede begeleiding

Stapelbed tom. Stevig, mooi degelijk bed. Montage zeer kundig waarbij snel is gewerkt.

Geweldig!

Dit is al ons tweede kinderbed van rockwood. De eerste (kinderbed Tim) staat hier al ruim 4 jaar te shinen en slaapt heerlijk! Voor onze dochter hebben we gekozen voor kinderbed Isabelle. In de webshop kon je eigenlijk alleen maar kiezen voor een korte bedrand. Na een appje naar rockwood was het geen enkele moeite om een bedrand van 150cm erbij te krijgen. Super service en goede kwaliteit!

Zeer goed bed van zeer goede kwaliteit

Bed is zeer stevig, er wordt goed hout gebruikt. Ook de bevestigingen zijn zo gemaakt dat het bed niet zomaar stuk gaat. De lades die erbij zitten is een extra bonus.

Top bedrijf

Alle materialen zowel frame-bed en textiel zijn van betaalbare uitstekende kwaliteit. Ook de koeriersdienst van rockwood verdient een pluim, vriendelijk en behulpzaam.

Voldoet aan de verwachting

Bed was eenvoudig te bestellen, en was binnen redelijke tijd af te halen. Het in elkaar zetten van het vloerbed was in mum van tijd gedaan. Het matras is goed. Kind slaapt er goed op/in.

GEWELDIG

Super team man en vrouw die kwamen t bed in elkaar zetten , super lief en echt mn complimenten

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.