• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super, snelle levering en een uniek product van goeie kwaliteit, helemaal blij mee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed contact per mail. Verschillende mogelijkheden aangeboden om af te leveren. Top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zelf ophalen van de spullen bij het magazijn. Onderdelen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Het hout is van mooie/ goede kwaliteit. Je krijgt bij dit bedrijf waar voor je geld.

De verkoper was niet zeker of het product waar ik om vroeg aanwezig was, dit terwijl ik de dag te voren nog telefonisch dit had nagevraagd. Na wat heen en weer gevraag bij oudere medewerkers, bleek het product aanwezig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijkheid aan de telefoon

Betere omschrijving over de producten op de site weergeven

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prettige communicatie toen ik iets was vergeten te bestellen. Snelle reactie en er werden geen dubbele verzendkosten in rekening gebracht. Snelle levering. Prettige, mooie site.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super! Geen poespas in het product, degelijkheid en makkelijk aan te passen op een afwijkende situatie. Je kan er alle kanten mee op.

Iets meer schroeven misschien, maar ik had zelf nog genoeg om aan te vullen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Rockwood heeft een prachtig assortiment super degelijke meubels die ook nog eens heel eenvoudig te monteren zijn. We hebben meerdere keren meerdere producten bestelt en zijn hier uiterst positief over. Ik zou Rockwood absoluut aanbevelen.

... Sorry kan niets bedenken :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levertijd was snel en kon tot op het uur afgestemd worden met de bezorger, echt ideaal! Ook erg handig dat er een compleet textielpakket speciaal voor kinderen bij besteld kon worden. Ben je in een keer klaar en hoef je niet nog zelf alles bij elkaar te zoeken.

Ik miste de afmetingen van de lades voor onder het bed online, maar heb een goede indruk gekregen in de showroom.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke bedden.

Bij levering bleek hoofdplaat krom. Afgewacht op aanraden bedrijf of dit bijtrok. Dit was helaas niet zo. Uiteindelijk is er een nieuwe hoofdplaat gemaakt. Hierin waren de haken echter op verkeerde hoogte bevestigd. Dit heeft er toe geleid dat bed 2 maanden niet gebruikt is. Tip is service/ communicatie mag beter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere communicatie. -We zijn op 2 januari naar de zaak gekomen en hebben het bed aldaar besteld. We moesten lang wachten totdat iemand ons kwam helpen. Een andere collega bleef achter zijn laptop zitten. Prima dat er een nieuwe website komt, maar... -Op de factuur staan rembourskosten € 8,00 voor betaling bij levering. Hierover is in de winkel niets gezegd, ik hoefde daar niet te betalen dat kon bij levering werd gezegd. Na een telefoontje is mij beloofd dat ik geen rembourskosten moet betalen, omdat ik in de zaak ben geweest en aldaar heb besteld. Lijkt me verstandiger om mensen in de zaak een andere factuur te sturen of mee te geven. - Levertijd duurt langer als je beitsen in opdracht geeft, maar zo lang? blijkbaar is het bed 10 januari klaar (week 2), beitsen start in (week4), levering (week 5) denk ze, dit hoorde ik vandaag na wederom een belletje vanuit mij. - Beoordeling van het bedrijf komt al in week 1 binnen? Deze kun je beter versturen als je de bestelling ook echt hebt geleverd. Dan kan ik niets anders dan zo'n beoordeling geven gezien mijn ervaring tot nu toe.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Behulpzaam en leveren kwaliteit

Communicatie omtrent levering mocht iets duidelijker

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een fijn bed hebben we gekocht. Hij ging makkelijk in elkaar. Hij is heel stevig. En de kleur is lekker stoer. Mijn zoon van 4 is er heel blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prime service highly recommended with shipping and mounting

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gelukkig vond ik dit bedrijf op Marktplaats. Mijn product kende elders of een hogere prijs of een onbekende leveringstijd. Nu dus al na twee dagen kunnen genieten van een heerlijk opvouwbaar kinderbad voor een scherpe prijs!

Op Google kwam ik jullie niet tegen in de zoekopdrachten/shopping. Jammer, een gemiste kans. Succes met jullie bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Simpele handleidingen. Bekwame bezorgers. Nette prijzen voor de spullen die ze leveren. Komen de

Alles vlekkeloos verlopen dus voor ons geen verbeter punten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie robuuste bank voor weinig geld! Ik ga hem in Griekse kleuren (lichtblauw en wit) opschilderen met bloemen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkoop en snel met levering

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Enthousiast geholpen. Goede service

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, leuke bedden. Bezorging keurig geregeld.

Afwerking van de meubelen en het beitsen door Rockwood vind ik minder goed. Had netter gekund. Personeel in de showroom is nogal jong en komt niet deskundig over.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi product en goede service. Enorm tevreden over dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fijne duidelijke communicatie. Levering was binnen beloofde termijn. Fijne communicatie met bedrijf dat de producten vervoerd zeer prettige afspraken kunnen maken. Bed zelf voldoet volledig aan verwachtingen.

Evt website; winkelwagentje als pop-up/nieuwe pagina vind ik persoonlijk vrij vervelend. Maar niet onoverkomelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie nette showroom, goed overzichtelijk en de producten zijn duidelijk van top kwaliteit. Stevig en stabiel. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Geen. Het is echt al top!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.