Pluspunten
Super snel! ‘S avonds besteld, volgende dag in huis. Van te voren werden we gebeld wanneer het kwam en later hoe laat men verwachtte wanneer ze er zouden zijn. Sterk materiaal en makkelijk extra te bewerken naar kleur wens.
VerbeterpuntenMisschien extra kleuren voor kinderen. Eventueel paar sjabloonplaatjes meegeven om het nog mooier zelf te maken
Pluspunten
In een overzichtelijke showroom word je vriendelijk geholpen en tilt het personeel zelfs de producten in de auto. Waar maak je dat nog mee? De meeste producten zijn op voorraad dus je staat zo weer buiten.
Pluspunten
Hele mooie, zware kwaliteit voor een zacht prijsje. Heel tevreden mee!
Pluspunten
Ondanks de feestdagen netjes op tijd geleverd. Goede koerier die het bed ook netjes binnen zet. Alles was compleet en mede dankzij de goed handleiding eenvoudig te monteren. Prima bed en goede service, niets op aan te merken.
Pluspunten
Wij zijn weer heel blij met dit bed. Het is het tweede bed dat we bij dit bedrijf hebben gekocht. Het is een stevig en prachtig bed, veel beter dan vergelijkbare bedden in dezelfde prijsklasse. Op de afgesproken tijd werd het bed gebracht en tot mijn verbazing en vreugde bracht de chauffeur het bed naar het souterrain. Ik zei tegen hem dat ik dat echte topservice vond, maar dat het echt niet hoefde. Hij zei dat hij het graag voor me deed, omdat hij zag dat hij mij er een dienst mee bewees. Ik vond dat bijzonder aardig en attent!
Pluspunten
Heel mooi bed voor een prima prijs die netjes en op de afgesproken dag en tijd is afgeleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prachtige producten van goede kwaliteit, en met een actie nog betaalbaar ook, eenvoudig in elkaar te zetten, bijna helemaal van hout dat is echt top
Pluspunten
Een heerlijk bed. Zeker het bovenste. Praktisch met het schuifbed en laden eronder.. Een mooie stijl.
VerbeterpuntenHelaas brak er al een latje op de eerste avond na de montage. Dat was vlak achter een grote knoest. Werd gelijk goed geregeld door 2 nieuwe latjes op te sturen.
Pluspunten
stevige meubels bedrijf heeft nog veel te leren
Verbeterpunten- Geleverde kleur meubels kwam niet overeen met het websitevoorbeeld. Meubels zouden in bruine kleur worden geleverd met een licht grijze waas. Uiteindelijk zijn de meubels gewoon grijs. - Zit een fabricagefout in het meubel waardoor de kastjes onder het bed niet past. - schroefgaten zijn erg chaotisch geplaatst, ziet er niet mooi uit - schroefopeningen zijn niet mee geverfd in de meubelkleur, waardoor ze erg opvallen. dat maakt de schroefgaten nog lelijker - bij het bed word een 3 treden trap geleverd. bij levering was dit een 2 treden trap. mijn zoon komt zo niet op goede en veilige wijze zijn bed in en uit - tussen de geleverde meubels zaten allemaal oude blaadjes, waar heeft het meubel gelegen?!? - er zitten schimmel/vocht plakken op een kastje wat onder het bed moet worden geplaatst. Sowieso niet goed, maar vooral niet omdat het een kinderbed betreft. - het bed was beschadigd geleverd. - er zijn geen schroeven meegeleverd om lattenbodem e.d. vast te zetten - op voorhand had ik het bedrijf verzocht om antwoord te geven op wanneer en hoe de meubels geleverd zou worden. ik zou hiervoor benaderd worden. Hun contact duurde erg/te lang. bij de levering zijn de meubels overigens niet geleverd in de tijd dat het geleverd zou worden. - we hadden gebeld over bovenstaande zaken, maar de klantenservice sluit al na 14:00? - communicatie kan een heel stuk beter Al met al, een totale no go (we zitten overigens nog met de meubels en zijn mega ontevreden)
Pluspunten
Goede producten, goede prijs en een fijne leverancier met hart voor het product.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie houten meubels, fijn voor de kinderkamer. Het bureautje had een beschadigd onderdeel. Werd bijzonder snel opgepakt door Rockwood. Vervangend onderdeel snel opgestuurd. Prima SERVICE!!!
Pluspunten
kinderbed Tim besteld en snel geleverd. Onze dochter super trots. Helaas zat er een kleine beschadiging op een plank mogelijk door vervoer. Contact gehad met Rockwoods en de volgende dag al een nieuwe plank in huis! Super snel! Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
heldere communicatie via email en levering was op tijd en tegen redelijke prijs
Pluspunten
Goed netjes product, uiterst correcte levering.
VerbeterpuntenMeer opties mbt wash kleuren
Pluspunten
duidelijke website met producten en levering op tijd volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prachtige tuinbank. Robuust maar niet lomp, mooi afgewerkt. Heldere info op website. Gewicht van de tuinbank staat vermeld, wat handig is voor bepalen van afleveradres.
Pluspunten
Prijs/kwaliteitverhouding is prima! Meubel was makkelijk in elkaar te zetten.
Pluspunten
Prettige communicatie! Ze dachten goed mee toen ik vragen had over het levermoment en waren flexibel.
Pluspunten
Goede kwaliteit, Snelle levering, gebracht op het afgesproken tijdstip, en vriendelijk, behulpzaam personeel!
Pluspunten
Al snel kreeg ik een mailtje met een datum en tijd. In eerste instantie kon ik niet en hier werd positief op geantwoord. samen hebben we gekeken naar een geschikte tijd. Wat wij als erg prettig hebben ervaren.
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik de instructie/gebruiksaanwijzing om het bed in elkaar te zetten een beetje onduidelijk. Het mag iets gedetailleerder? Ik vond het moeilijk om te zien waar nou precies de wieltje van de bed lade geplaatst moesten worden?
Pluspunten
Persoon contact over de bezorging
Wageningselaan 10
3903LA Veenendaal
De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.