3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk mail nadat ik informatie aan heb gevraagd.

Communicatie over bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect bed van massief hout. Grotendeel voorgemonteerd. Slechts 8 deuvels en 4 bouten en bed zit in elkaar. Een stevig degelijk bed! En keurig volgens planning afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Raar dat we dit mailtje al twee keer krijgen terwijl het bed voor onze zoon nog niet geleverd is. Vandaar dat ik nog geen beoordeling kan sturen.

• Prijs

Pluspunten

De bedden werden snel geleverd. Ze waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Wat ook een fijne bijkomstigheid is dat er weinig verpakkingsmateriaal omheen zat!

- in de lattenbodem die bestemd was voor het bed waren de gaten niet voorgeboord waardoor het hout ging splijten, helaas. De gaatjes van de lattenbodem van de slaaplade waren wel voorgeboord.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het kajuitbed is precies zoals op internet wordt weergegeven. Netjes afgewerkt allemaal.

Leveren duurde paar dagen langer dan op website werd aangegeven. Na een keer gebeld te hebben, werd dit prima opgepakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie en interessante prijzen

Niets aen te merken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levertijd snel, website duidelijk en e-mails met info ook.

Ik vind het lastig om de lades te openen. Mijn hand past minder goed onder het bed. Inkeping of een knop was misschien praktischer geweest.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi aanbod.

Snellere opvolging klant contact. Pro actieve houding aannemen. Administratie op orde (factuur in één keer juist) Duidelijke en eenduidige prijs constructie bij verschillende webshops. Meer markt conforme leverkosten. In feite is kostenloze levering bij aankoop van bedden vrij standaard i.p.v. €30!!! Op dit moment is dit bedrijf / haar onder aannemers via verschillende webshops niet aan te bevelen. Bevestiging van betaling op maandag 4/12 nog steeds niet ontvangen. Laat staan vooruitzicht op levertijd. Echt bijzonder opmerkelijk. Bij goede opvolging kan beoordeling nog wat wijzigen maar op dit moment dikke onvoldoende.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wij als klant werden goed en volledig op de hoogte gehouden over de vorderingen omtrent onze bestelling door middel van duidelijke e-mails over de betaling en de afleveringsdatum en tijden.

Alles is naar wens!! Ga zo door!!

• Snelheid/Levertijd

excuses, ik had jullie verward met een andere leverancier

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk verhaal mbt product. Snelle reactie op vragen via mail. Kwaliteit product uitstekend

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer tevreden. zal jullie zeker aanraden. feestelijks groet, Vic

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze order was vergeten tot 2 keer toe. Levering vond daardoor later plaats. Ik had afgesproken via telefonisch contact een dag te bespreken voor levering. Uiteindelijk kreeg ik een mail met een datum en tijdstip. Dit was niet afgesproken en omdat onze order al 2 keer vergeten was. is het een optelsom dat mijn eindcijfer niet heel hoog is. Gelukkig is het een super mooi bed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte service. Er is van alles misgegaan met de bezorging en ruil van een matras. Uiteindelijk stond de eigenaar om 0715 h bij ons voor de deur om het persoonlijk op te lossen. Super !

Eerst checken of een vervangend artikel wel goed is zodat de vervanging niet vervangen hoeft te worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwalitatief zeer goede spullen. Mooie ruime showroom. Nette en snelle bediening zowel aan de telefoon als ook toen wij de spullen af kwamen halen. Volgende keer weer!

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Geen, top service en vriendelijke medewerkers!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede communicatie prachtige grote picknicktafel waar we veel plezier van zullen hebben

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Donderdags besteld en de volgende dag reeds geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing voor de montage en degelijke kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leveren mooie kwaliteit en ook de bezorging werd goed begeleid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het hoeslaken is te klein voor de bijgeleverde matras. Er is toch een onderdeel van het bed, gemaakt van spaanplaat, dus niet alles is van hardhout. Bij aflevering kon ik niet met een visacard betalen; bovendien heb ik nooit een factuur of betalingsbewijs ontvangen

Pluspunten

Altijd telefonisch te bereiken, duidelijk antwoord op vragen en advies voor bijvoorbeeld hoeveel beits je nodig hebt voor je meubels

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.