Pluspunten

Wat een fijn bed hebben we gekocht. Hij ging makkelijk in elkaar. Hij is heel stevig. En de kleur is lekker stoer. Mijn zoon van 4 is er heel blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prime service highly recommended with shipping and mounting

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gelukkig vond ik dit bedrijf op Marktplaats. Mijn product kende elders of een hogere prijs of een onbekende leveringstijd. Nu dus al na twee dagen kunnen genieten van een heerlijk opvouwbaar kinderbad voor een scherpe prijs!

Op Google kwam ik jullie niet tegen in de zoekopdrachten/shopping. Jammer, een gemiste kans. Succes met jullie bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Simpele handleidingen. Bekwame bezorgers. Nette prijzen voor de spullen die ze leveren. Komen de

Alles vlekkeloos verlopen dus voor ons geen verbeter punten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie robuuste bank voor weinig geld! Ik ga hem in Griekse kleuren (lichtblauw en wit) opschilderen met bloemen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkoop en snel met levering

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Enthousiast geholpen. Goede service

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, leuke bedden. Bezorging keurig geregeld.

Afwerking van de meubelen en het beitsen door Rockwood vind ik minder goed. Had netter gekund. Personeel in de showroom is nogal jong en komt niet deskundig over.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi product en goede service. Enorm tevreden over dit bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fijne duidelijke communicatie. Levering was binnen beloofde termijn. Fijne communicatie met bedrijf dat de producten vervoerd zeer prettige afspraken kunnen maken. Bed zelf voldoet volledig aan verwachtingen.

Evt website; winkelwagentje als pop-up/nieuwe pagina vind ik persoonlijk vrij vervelend. Maar niet onoverkomelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie nette showroom, goed overzichtelijk en de producten zijn duidelijk van top kwaliteit. Stevig en stabiel. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Geen. Het is echt al top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je krijgt wat je ziet. Goede service en snel geleverd binnen een week. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelheid van aflevering. Kwaliteit van het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bed Jasper besteld en snel geleverd.

2 kistjes behorend bij het bed waren niet goed. 1 viel uit elkaar en de ander was beschimmeld. Daarbij is het bed veel te krap. De matras moet er letterlijk worden in gepropt, waardoor het bed met 2 man moet worden opgemaakt. Ander matras geprobeerd, zelfde probleem. Dekbed kan niet worden ingestopt.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Stevige bedden en makkelijk te monteren. Veel variatie in model en kleur. Binnen enkele werkdagen werd door het bezorgbedrijf contract opgenomen over leverdatum en tijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit

Transportfirma DPD voldoet niet. Stelt leveringen uit of het niets is. In plaats van 1 dag kost het U vaak 2 werkdagen om U pakje te ontvangen, zonder uitleg of excuses.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bed is echt heel degelijk en stevig. En bij met het product, en met de snelle levertijd ondanks de feestdagen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

S'ochtends besteld, s'middags geleverd. Echt supersnel!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie grote showroom! Vriendelijk en duidelijk personeel! We zijn goed geholpen! Ideaal dat alles gelijk op voorraad is!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.