1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Voor een artikel wordt verstuurd een kwaliteitscontrole toepassen. Kijken naar beschadigingen en of juiste artikel wordt geleverd. Ik heb zelf tot twee keer toe het verkeerde artikel ontvangen, en de derde keer was het artikel goed maar weer beschadigd. Ik laat het zo ben er klaar mee,

Pluspunten

Het gekochte kinderbed is zeer degelijk. Prima constructie met lades en een tweede bed eronder.

bezorging was wat fout gelopen nadat we zelf een bezorgtijd hadden gecommuniceerd, waarschijnlijk een automatisch systeem wat niet helemaal naar de wensen van de klant gaat. Uiteindelijk goed gekomen

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

Kwaliteit is zeer goed, zeker in verhoidig met de prijs

Mss over de latterbodem duidelijker communiceren. Is niet echt een lattenbodem zoals ik verwachtte. Maar door de lage prijs vond ik het wel oke

Pluspunten

Een snelle en correcte levering. Goede opvolging. De producten zijn prijs/ kwaliteit heel juist. Er wordt gepeild naar klanttevredenheid. Het in elkaar zetten van de producten zijn goed beschreven.

Sommige gaten om de producten aan elkaar vast te hechten waren niet volledig doorgeboord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top levering.

Prijs kwaliteit verhouding ben ik niet zo tevreden over bed oogt leuk voor onze zoon maar het is echt zo een bed 1x opzetten en daarna nooit meer verplaatsen had me wat anders eronder voorgesteld op de fotos ziet het bij jullie afgebeeld ook allemaal heel robuust uit jammer dat het in het echt anders is

Pluspunten

Mooie degelijke producten voor betaalbare prijs! Snelle levering. Goede service.

Pluspunten

Behulpzaam, denken mee, snelle correcte levering. Mooi en duurzaam matriaal. Gezellige monteur.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke web site

controle voor artikelen bezorgd worden

Pluspunten

super picknictafel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Communicatie, klantgerichtheid, snelheid. Afleverkwaliteit Na telefonisch contact na het invullen van de recensie tot een goede afhandelig gekomen. Hopend dat het bedrijf zich op dit gebied verder gaat ontwikkelen want dan komen de mooie producten nog meer tot hun recht.

Pluspunten

Een duidelijke leveringsafspraak was snel gemaakt en de producten werden ook volgens afspraak op tijd geleverd. De tuinbank in elkaar zetten was ook een klusje wat niet veel voorstelde, dit omdat er ook een duidelijke handleiding werd meegeleverd. Alleen maar lof over dit bedrijf!

Niets! Vooral doorgaan met het werken zoals jullie nu al doen! Jullie zijn geweldig goed bezig!

Pluspunten

Mooi product (hoogslaper Brecht) en snelle levering

Pluspunten

Alles volgens afspraak, en snelle levering. Mooi product voor een mooie prijs.

Ga zo door het is prettig om te winkelen bij jullie.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke afspraken. Tijdig contact opgenomen om aan te geven wie er is om te ontvangen.

Prima afhandeling, geen verbeterpunten of tips wat mij betreft :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stevig degelijk materiaal makkelijke montage modern uiterlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd op afgesproken tijd, prijs

Gaten boren zodat de beste kant van de planken in het zicht is, netter werken.. scheve zaagnaden ed.

Pluspunten

Mooie degelijke producten. Prima bezorging en zeer vriendelijke bezorgers. En..............een leuke prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Planken van het tafelblad waren op meerdere punten beschadigd door de banden die om het pakket zaten ! Dus beter controleren

Pluspunten

Alles volgens afspraak. Uitstekende, ruime picknicktafel, met praktische en degelijke beschermhoes.

Pluspunten

Zeer tevreden over de tuinbank ,zowel wat de kwaliteit betreft als de aflevering.

Pluspunten

prima prijs-kwaliteit en vlotte levering.

Pluspunten

Duidelijke website, mooie en degelijke producten en snelle levering!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

Over Rockwood® Kinderbedden

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van Rockwood® kinderbedjes is just perfect. De unieke collectie met kinderbedden is daarom voor een brede doelgroep toegankelijk. Het is bovendien een extra reden om bij ons een peuterbedje of kinderbedje te kopen. Waar vind je elders betaalbare kinderbedden van topkwaliteit van echt hout met levenslange garantie? Combineren is wat je vaak ziet. Het beddengoed bij Ikea kopen en gebruiken bij een oersterk Rockwood® kinderbed.