Originele beoordeling
Deze klant heeft, na melding van zijn klacht, van ons per direct kosteloos een nieuw slot naar België opgestuurd gekregen. Klant wilde het kapotte slot niet eerst terugsturen om garantie te kunnen claimen, en vond dat ons probleem. Klant werd zeer onbeleefd in dat gesprek en daarom hebben wij zelfs voorgesteld om het gesprek te beëindigen. Nadat de klant een bevestiging had ontvangen, en er dus zeker van was, dat hij nog diezelfde dag een nieuw slot toegestuurd zou krijgen heeft hij deze review geplaatst. Wat de twee verschillende sloten op zijn aangekochte aanhangwagen betreft. Deze aanhangwagen, uit het exclusievere segment, wordt door de fabrikant met twee aparte sleutels geleverd. Wij hebben dit voorgelegd bij de fabrikant en die bevestigde ons dat het inderdaad niet mogelijk is om voor deze aanhangwagen één sleutel te krijgen, omdat het ook twee verschillende sloten betreft die zij van twee verschillende leveranciers betrekken. Klant heeft direct, nadat wij hem hadden uitgelegd dat deze aanhangwagen zo wordt geleverd door de fabrikant, de fabrikant alsnog zelf op persoonlijke titel benaderd met zijn klacht. De fabrikant heeft in eerste instantie aan de klant laten weten dat er inderdaad geen twee verschillende sloten op deze aanhangwagen behoorden te zitten, en heeft hem daarop twee nieuwe sloten opgestuurd. De fabrikant heeft even later echter aan zowel de klant, alsook aan ons, laten weten dat zij zich blijken te hebben vergist, en dat het bij deze aanhangwagen inderdaad toch niet mogelijk is om voor zowel de achterklep (met containersluiting) en de zijdeur (met cilinderslot) één dezelfde sleutel te kunnen krijgen. Een negatieve review is niet leuk, maar wij vinden het vooral unfair en zeer onredelijk hoe hij zich heeft gedragen naar ons personeel toe. Dat is voor ons onacceptabel. Wij zijn in dit zeer uitzonderlijke geval dan ook blij dat deze klant nooit meer bij ons wil kopen. MVG Team Aanhangcars