Beste meneer Das, Zoals wij na uw reclamatie ook te kennen hebben gegeven was de motortrailer, die u bij ons hebt gekocht en mee genomen, wel degelijk splinternieuw. Uit het feit dat er bandafdrukken in de rijgoot te zien waren hebt u de conclusie getrokken dat u een gebruikte motortrailer mee hebt gekregen. Wij hebben u geprobeerd uit te leggen dat deze afdrukken het gevolg kunnen zijn van het feit dat een klant zijn, of haar motor, bij ons op het bedrijf een keer op de trailer heeft geplaatst om te bekijken of deze er wel goed op past. De ene motor is namelijk de andere niet. Zeker als een klant in het bezit is van een grotere zwaardere motor, wil de klant vaak zeker weten of de motor wel op de trailer past voordat men tot aankoop over gaat. U zult begrijpen dat wij dit een klant dan ook zeker niet zullen weigeren als deze bij ons staat en erom vraagt, maar dat een trailer daardoor absoluut niet tot occasion wordt gedegradeerd. Om toch het gevoel bij u weg te kunnen nemen dat u geen nieuwe motortrailer zou hebben gekregen hebt u deze dan ook gewoon bij ons om kunnen ruilen voor een zelfde trailer die wel aan uw eisen voldeed. Wij zijn nog steeds van mening dat wij uw reclamatie serieus hebben opgenomen en naar uw tevredenheid hebben opgelost. Wij zijn dan ook verbaasd, en vinden het vanzelfsprekend jammer, dat u het achteraf toch nog nodig blijkt te vinden om alsnog een negatieve review te plaatsen. MVG Team Aanhangcars
Wij begrijpen uw punten en willen die graag toelichten . Dankzij uw review hebben wij gelukkig die kans. 1: Geldigheidsduur offerte In normale tijden zijn onze offertes 14 dagen geldig, Maar door de grondstoffen schaarste krijgen wij van leveranciers regelmatig aanzienlijke prijsverhogingen door die meestal dezelfde dag ingaan. Dit gaat om tientallen tot zelfs honderden euro's. Daardoor moeten wij helaas ook de geldigheid van onze offertes op dit moment erg kort houden. Wij hopen binnen een paar maanden weer terug naar normaal te kunnen gaan en wij begrijpen dat deze korte geldigheid op onze klanten vreemd over kan komen. 2: Verkoper niet goed op de hoogte van de voorraad. Vanwege de prijsverhogingen en oplopende levertijden bestellen wij maximaal. Op drukke dagen komen meer dan 60 aanhangwagens bij ons binnen, en die zijn dan al wel fysiek aanwezig maar staan nog niet in onze systemen. Tegelijk worden er tien tot twintig wagens per dag voor klanten gereserveerd. Dat verklaard waarom onze verkoper soms niet zeker weet of een wagen op voorraad was. Beter een keer extra navragen dan foute informatie geven. En onze magazijnmedewerkers hebben dit gelijk voor u uitgezocht zodat u gelukkig goed geholpen bent. MVG Team Aanhangcars
U had met spoed een motortrailer nodig voor het weekend, Na deze opgehaald en gebruikt te hebben eist u uw geld terug zonder toelichting. Wanneer wij u vragen om informatie en een paar foto’s van het probleem zodat wij een oplossing kunnen zoeken reageert u boos en plaatst dezelfde dag op meerdere plekken onder verschillende namen zeer negatieve reviews. Wij zijn een echt bedrijf met een echte showroom, dus retourname is een service en geen recht, dat klopt. Wij kijken bij problemen altijd samen met de klant of het op te lossen is door een aanpassing of omruiling, en wanneer dat niet mogelijk is, dan nemen wij, wanneer de klant dat wenst een product retour en betalen de klant zijn/haar geld terug. ( mits ongebruikt en onbeschadigd) Dat is een stukje service wat wij als echt bedrijf willen kunnen leveren, maar geen wettelijke verplichting. Wij vinden het altijd vervelend wanneer een klant niet tevreden is en zoeken dan graag samen naar een oplossing. Heel soms lukt het niet om de onvrede weg te nemen, en dan proberen wij te leren van de ervaring. Dat is ook de reden waarom wij reviews van klanten erg op prijs stellen. Jammer dat u ons geen kans heeft gegeven en gelijk bent gegaan voor meerdere negatieve reviews. Wel fijn dat u het “probleem” blijkbaar vrij eenvoudig zelf heeft kunnen oplossen
Allereerst erg vervelend natuurlijk dat een levering vertraagd wordt. De levertijd van deze bestelling zou inderdaad 2-3 weken langer gaan duren dat was voorzien. Wij hebben daarover echter meermalen met deze klant contact gehad en ook uitgelegd waarom er vertraging was. Dat hij dan bovenstaande review plaats maakt duidelijk dat er geen vertrouwensrelatie meer is. Wij hebben daarom direct contact met de klant opgenomen en voorgesteld om zijn bestelling te annuleren en zijn aanbetaling terug te betalen.