3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Scherpe prijzen en zeer uitgebreid assortiment. Zeer klantvriendelijke en enthousiaste monteurs. Overzichtelijke opstelling van beschikbare voorraad.
VerbeterpuntenDe afgelopen zaterdag 3 februari 2018 aangeschafte Blyss motortrailer blijkt ruim 170 cm breed te zijn terwijl op de site staat aangegeven dat de maximale breedte 163 cm is. Dit wordt veroorzaakt door de spatborden die veel breder zijn dan noodzakelijk. Op het verzoek om ter plekke de nieuwe spatborden om te ruilen voor smallere exemplaren zoals op tientallen aanhangers reeds gemonteerd zat, werd tot 2 maal toe afwijzend gereageerd. Hoewel het zeker niet zo is gezegd, kwam het over als "je koopt de kar zoals hij nu is, of anders koop je hem maar niet". Op geen enkele wijze werd er mee gedacht om het probleem op te lossen. Sterker nog volgens de verkoper was er geen probleem omdat de balk tussen de spatborden en de dissel wel 163 cm breed was!!
Ik ben ervan overtuigd dat de monteurs graag het e.e.a. zouden hebben omgewisseld. Dit zijn hele hulpvaardige jongens. De verkoper van dienst leek het totaal niet te interesseren en ook de "semi-verkoper" gaf alleen maar aan dat het niet wenselijk en/of mogelijk was.
Het verkoopteam heb ik dan ook niet als meedenkend en klantvriendelijk ervaren. Argumenten dat er dan gaten in houten platen e.d. komen, zijn mijn inziens niet steekhoudend gezien de metalen spatborden reeds over meerdere bevestigingsgaten beschikken. (Gedeeltelijk) hergebruiken van reeds bestaande gaten in de spatborden zonder extra boren in de houten platen was zeker mogelijk, maar niet bespreekbaar. Flexibiliteit op dit punt was er totaal niet en dat vind ik jammer!