Mooi op tijd, alles op afspraak

Alles zoals afgesproken, een zeer vriendelijke chauffeur die erg meewerkend is.

top geregeld

alles is conform wens geleverd en opgehaald.

Perfect geregeld

Precies in afgesproken tijd, prima chauffeurs

Betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt

Al meerdere keren een container via hen besteld. Altijd keurige communicatie en alles volgens afspraak. Zeer vriendelijke medewerkers die de containers halen en brengen.

Zeer goed en snel en duidelijke leveringen

Alle afspraken komen ze zeer goed na en zeer nette chauffeurs.

Goede service en brengen snel een container

Bij bestellen van containers via website daarna goede snelle hulp voor ophalen of een container wissel

Correcte werkwijze

Bestelling via site gaat eenvoudig. De uitvoering door van Weven is correct en volgens afspraak. Bij vragen zijn ze altijd bereikbaar en behulpzaam. Bij van Werven doen ze nooit kinderachtig. Dus prima bedrijf om mee samen te werken.

Goed geregeld.

Bestel online, en wordt keurig verzorgd!

Geen problemen ervaren

Alles is goed verlopen. Container moest 1 week lantern blijven staan en dat was eenvoudig te regelen

Gewoon uitstekend

Het was de eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van de diensten van deze firma. Men kwam keurig de container op de afgesproken dag brengen en omdat wij deze eerder op wilde laten halen gebeld met een medewerker van van Werven en het was geen probleem om deze de volgende dag op te laten halen. Het kontakt met deze firma ging ook goed ik werd netjes te woord gestaan door een medewerker. Mochten wij weer een container nodig hebben dan wordt het zeker weer één van van Werven Deze mensen weten wat service is!

alles ging perfect

alles is oké

Prima geholpen en geleverd

Container worden altijd netjes op tijd geplaatst en opgehaald

Alles prima geregeld. Van bestelling tot weer ophalen. Het liep allemaal gesmeerd!

Vanaf het bestellen tot weer ophalen liep het allemaal gesmeerd

Alles klopt

prima service alles klopt. Alleen jammer dat je niet telefonisch kunt bestellen.

Chauffeur heeft het netjes gehandeld,

professionele chauffeurs met uitstekende klantenservicevaardigheden

Zeer tevreden !

Was netjes en correct, zoals afgesproken

Goedemiddag, Mijn complimenten voor de chauffeur was heel netjes, zette de container recht neer dit wilde hij beslist. Ook bij het ophalen van de container geen rommel nagelaten, wat evt van de container was afgevallen. Met vriendelijke groet Jaap Frens

Goed geregeld

Geen poespas, gewoon goed

Vlot, snel en prijs goed geregeld!

In eerste instantie had ik een te kleine bak besteld. Deze wilde ik annuleren en een grotere. Vanuit Van Werven werd er gedacht in oplossingen en werd mijn bestelling door de medewerkers even omgezet. Kleine bijbetaling toevoegen voor de grotere en het was geregeld. Dit is hoe ondernemerschap werkt. Top!

Container gehuurd, netjes en snel geleverd door fijne chauffeur

Perfect verlopen

Prima bak voor goede prijs

De bak werd netjes op tijd en op een goede plaats neergezet. Alleen het op verzoek eerder ophalen werd 2 keer een dag uitgesteld zonder berichtgeving waardoor bestelbusjes van bedrijven die werkzaamheden uitvoerden, niet anders konden dan de weg deels blokkeren.

Fantastisch! Snel, toegankelijk en volgens afspraak

Heel fijn contact. Prettige bezorger die meedenkt in wat er kan. En even een gezellig praatje maakt. Snel geleverd en snel opgehaald. Hele erg tevreden!

Goed!

Prima service,

Voor een verbouwing een container gehuurd, was geen probleem om deze langer te laten staan dan vooraf ingeschat.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek