Fijne communicatie en makkelijke site

Snel en makkelijk te bestellen en regelen.

Snelle levering, gemakkelijk te regelen. Kreeg netjes bericht dat de container niet op de gevraagde datum opgehaald kon worden, maar dat deze zsm weggehaald zou worden.

zeer klantvriendelijk en goede dienstverlening.

eerst telefonisch contact gehad over advies van de afvalstroom. Hier werd ik vriendelijk te woord gestaan. online bestellen ging gemakkelijk en alles netjes volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Slecht

De volle container zou worden opgehaald en een lege geplaatst, echter is er alleen een nieuwe lege geplaatst op een plek waar ik hem niet wil hebben! De chauffeur vertelde tegen mijn vrouw dat de volle de volgende dag zou worden opgehaald, wat vervolgens ook niet gebeurde. Heel slecht! De volle staat er nog steeds!

Dit bedrijf komt alles na, zelfs nog na war aanpassingen

Ik zou alleen van werven iets willen vragen, is niet fout van van werven, maar wel een toevoeging voor het huren van een container in Elburg. Wij wisten namelijk niet dat er een vergunning aangevraagd moest worden voor het plaatsen van een container. Dus boa's op de stoep, maar na een goed uitgelegd verhaal mocht hij blijven staan omdat we het niet wisten. Misschien dat er bij het huren online een tekst kan verschijnen, dat als je container wilt huren in Elburg er een vergunning nodig is. Gelukkig van werven erg flexibel en na een belletje was container nog voor weekend weg. Erg top. Leuke chauffeur ook namens de dames hier. Echt iemand die van z'n werk houd.

Flexibel, goed contact, prijs gemiddeld

Top service voor een betaalbare prijs!

Snelle levering van de container bakken.

Snelle levering en alles volgens afspraak

Levering en ophalen volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden.

Ze zeggen wat ze doen ..., en doen wat ze zeggen !

Het bestellen van een container gaat online en werkt heel gemakkelijk, en een paar uur later staat de container er ! Super !

Opgeruimd staat netjes

Goed geregeld

Betrouwbaar en flexibel

Bestellen was simpel en duidelijk, goeie prijs. Container zou op vrijdag opgehaald worden. Donderdag kreeg ik een mailtje: we gaan het helaas niet redden wegens drukte, het wordt maandag. Dat kwam ons slecht uit, omdat we veel bezoek kregen in het weekend. Ik bellen naar Van Werven. Vriendelijk te woord gestaan door de planner. Het kon eigenlijk niet, maar hij zou kijken wat hij kon doen. En ja: op vrijdag werd de container opgehaald. Top!

Was heel goed en professioneel

Mijn ervaring was heel goed en zij waren professioneel

Makkelijk online besteld, netjes gebracht en weer opgehaald.

vlot en gemakkelijk

Container is gemakkelijk te bestellen en afspraak wordt na gekomen.

Kon niet beter.

Waren makkelijk te bestellen - telephonisch bereikbaar, vriendelijk en flexibel.

Zoals het hoort

Gewoonweg goed. Duidelijkheid Service Bereikbaarheid Prijzen

Goede nakoming van afspraken

Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen

Flexibel en perfect nakomen afspraken

Na de bestelling bleek ik een te kleine bak te hebben besteld. Kon dit op het laatste moment nog aanpassen. We waren eerder klaar en het was geen probleem om deze eerder op te halen.

goed geregeld !!

duidelijke afspraken en korte lijnen, prima!

Prima geregeld

Handig online een container besteld om ons oude straatwerk af te voeren. Bestellen ging simpel. Chauffeur kwam op de afgesproken tijden en was zeer kundig.

Geweldig!

Het bedrijf dacht mee in de keuze van de container. Een hartelijke chauffeur had bij de plaatsing van de container echte aandacht voor de omgeving. De zelfde chauffeur kwam de volgende dag de container weer ophalen. Een geweldig compliment voor het bedrijf.

Uitstekend, goed profijt, en goede communicatie

Afspraken worden goed nagekomen. Mooie schone container, nette aflevering en ophalen. Niks op aan te merken

Doet wat het beloofd

Fijne bezorger en tip top en op tijd bezorgd en afgehaald.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek