Heel goede ervaring met Van Werven!

container werd op tijd geleverd en weer opgehaald.

Makkelijk en snel

Containers voor groen afval online besteld en betaald. Chauffeur nam contact op voor het plaatsen van de containers op vrijdag en maandag was alles weer netjes opgehaald. Kortom gemakkelijk te bestellen op het moment dat je de containers nodig hebt.

Perfecte levering en afhandeling

Goede service, fijne communicatie.

kan hier kort over zijn ! prima

snel geleverd , goede prijs , op de goede plek neer gezet na overleg met de chauffeur , gewoon top !

Ik ben zeer tevreden

Gewoon goed

Snelle actie, prettige communicatie!

Super service

Excellent service

Prima.

De bevestiging in de mail was wel verwarrend, aangezien dat een andere datum voor de levering van de container stond dan dat ik had aangegeven. Gelukkig is het kantoor snel en goed te bereiken en kreeg ik duidelijkheid hierover.

Alles conform afspraak!

Netjes op tijd gebracht en opgehaald

Makkelijk online besteld Juiste dag geleverd en opgehaald

Prima geregeld.

Niet duur en alles volgens afspraak.

Helemaal goed gegaan!

Container geplaatst in balkbrug

Prima geregeld

Prima haal en breng service. Puntje van aandacht/kritiek; na bestelling van order een indicatie levertijd. Deze is niet altijd overeenkomstig met aangevinkte datum via aankoop webshop. Hier zou niet gebeld over moeten worden door de kant.

Goed bedrijf

Top bedrijf Alles volgens afspraak Echt een aanrader

denken met je mee

wij komen altijd weer tot een oplossing en worden super goed geholpen.

Prima geregeld

Afspraken exact nagekomen

Goed geregeld!

Op tijd gebracht en op tijd weer gehaald. Snel geregeld! Goede service

Container precies op afspraak afgeleverd en opgehaald. Vriendelijk chauffeurs.

Perfecte afhandeliing/verwerking container

De container werd op de afgesproken dagen gebracht en opgehaald. Prima en vakkundig lossen en laden.

Slechte planning

Ik heb een groot gedeelte van de dag af moeten wachten of de container zou komen. In plaats van de ochtend werd het uiteindelijk 16.15h in de middag. De volgende dag is de container wel vlot opgehaald.

Snelle levering, redelijk geprijsd

Fijn, kundig en vriendelijk personeel. Alles wordt snel geregeld en er goed met je meegedacht.

Ontzettend tevreden

Fijne communicatie, ze zijn goed bereikbaar voor vragen en een hele aardige/professionele chauffeur die de container kwam leveren (Brian/Bryan). De container volgens afspraak weer op tijd opgehaald.

Alles top geregeld

Mooi snel geregeld, aardige chauffeurs, uitgebreide opties,

Snelle, vriendelijke en goede service

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek