Prima service,

Voor een verbouwing een container gehuurd, was geen probleem om deze langer te laten staan dan vooraf ingeschat.

Alles verliep goed en fijn contact!

Alles verliep goed en fijn contact!

Netjes en betrouwbaar.

Daarom werken wij graag met Van Werven, altoijd top !

n.v.t.

Zeer prettig samenwerken

Goed contact, duidelijke afspraken, flexibel met aanpassingen.

Prima !

Goed geregeld, korte lijnen en duidelijke afspraken.

Prima, makkelijk en snel geregeld.

Prima, makkelijk en snel geregeld.

Prima, alles keurig op tijd

Prettige bestuurders die meedenken. Alkes vlot geregeld.

Nette service en vriendelijk personeel

Duidelijke website, nette service en vriendelijke chauffeur.

Op tijd de container geplaatst, eerder dan gepland ook weer op gehaal!

Overleg over de bezorging,waar de container geplaatst zou worden. Het sloop werk was eerder klaar dan verwacht, gebeld of de container eerder weg kon. De volgende dag was deze al opgehaald. Top dank jullie wel!

Prima levering tegen een scherpe prijs

Primabedrijf, komt afspraken goed na, tegen eeen goede prijs

Niets op aan te merken

Duidelijkheid en goed overleg

Goede ervaringen

Als is volgens de afspraken verlopen. Heel soepel.

Ik had een container besteld voor 4 weken, maar ik had hem nog een week langer nodig even een E-mail gestuurd of ik hem nog een week langer kon houden zeiden ze "geen probleem is prima". Nou dat is tocht een goede service.

Levering volgens afspraak.

Levering volgens de afspraak. Bij leven meedenken hoe te plaatsen.

Prima geregeld

Zoals afgesproken

Netjes

goed geregeld

Top bedrijf

Prima in bezorging en goed in halen hier kun je afspraken mee maken

Betrouwbaar en snelle service

Vrijdagavond nog een container besteld voor maandag. Op tijd geleverd en weer keurig opgehaald op de gevraagde datum. Bedankt voor de fijne samenwerking.

goede prijs en kwaliteit

Snelle service en super meewerkend. Top bedrijf

Makkelijk aan te vragen en snel geleverd

Het was heel makkelijk om de container online aan te vragen. De levering was op een fijn tijdstip en kon geplaatst worden waar ik dat graag wou.

Prima geregeld

Goede communicatie en snel geregeld.

Bestellen was makkelijk. Chauffeur belde even van te voren en ter plekke de locatie besproken. En de dag erna werd de container, als afgesproken, ook weer opgehaald. Prima geregeld!

Ze doen wat ze beloven.

Afvalcontainer op tijd neergezet en weer opgehaald.

Prima service, maar wat laat.

Ik dacht dat een container voor 4 dagen zou betekenen ‘s morgens op tijd plaatsen en na 4 dagen in de middag weer halen. Maar toen de container niet kwam en ik daarover belde bleek dat die gepland was voor de 2e helft van de middag. Gelukkig kwam die na mijn telefoontje alsnog in de loop van de morgen!

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek