Goed gelukt, informatie kan beter

Container online zonder problemen geboekt. Factuur per mail ontvangen. Geen info over tijdsvenster van levering ontvangen. Toen de container er 11:00 niet was gebeld. Niet bepaald vriendelijke man aan de telefoon. “Kan de hele dag”, maar kon geen tijdstip noemen. Als ik die info op uw website had gezien of per mail had ontvangen had ik de container een dag eerder laten komen. De container is op de afgesproken plek neergezet en op de afgesproken dag opgehaald.

Alles goed geregeld Bij verlengen van de container Ook goed contact

goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en prettige service

Snelle levering, telefonisch overleg was mogelijk, na een mailtje dat de container vol was werd hij nog dezelfde dag opgehaald door een vriendelijke en kundige chauffeur.

Prima service, geen gedoe.

Prima service, geen gedoe.

Goede en snelle service

Levering container exact volgens afspraak , en ophalen eveneens . Correcte service , vriendelijke en bekwame chauffeur

Super geholpen

Van Werven heeft ons super geholpen. Binnen een dag voor begin sloopwerk, container gebracht en netjes neergezet op de gewenste plek. Mocht bij ophalen ook nog wat ander afval mee (douche bak).

Tel heel goed geadviseerd en geregeldld

Aflevering keurig

Opgeruimd staat netjes met behulp van Van Werven

Geweldig geholpen door Van Werven. Vanaf het eerste telefonische contact, het aanvragen, bezorgen en ophalen van de container op afgesproken tijden. Van Werven helpt je van je problemen af!

Keurig op tijd

Keurig op tijd zoals afgesproken

Snel reactie. Erg laat gebeld voor een tweede container. Super Snel geleverd. Top

Super goed geregeld..

Alles op tijd en netjes geplaatst

Super geregeld

Snel geleverd en netjes opgehaald zonder problemen. Top!

De container werd op de afgesproken dag op de vastgestelde plaats afgeleverd. Ook het ophalen ging volgens afspraak. Zeer tevreden

Alles prima geregeld

Goede prijzen, duidelijke internetpagina, vriendelijke contact, meedenken bij plaatsing container, conform afspraak.

Qua contact en afhandeling geweldig

Container op de dag van aanvraag nog geplaatst fijn contact. Aanrader

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en snel geleverd

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en snel geleverd, wat wil een mens nog meer?

Zeer goede service

Snelle en zorgvuldige levering

Alles perfect geregeld

Handig via de mail bestellen en betalen

fantastisch

Ik was niet op het adres waar de container zou worden geplaatst maar de chauffeur belde me om te overleggen dat het beste de container op de oprit kon worden geplaatst. Helemaal top!!

Super netjes geregeld

Werd netjes gebeld voor de plaatsing van de container enstond oo de afgesproken plek.

Snelle en goede service

Alles werd snel en goed geleverd tegen een prima prijs. Ook het ophalen was goed geregeld.

Volgens afspraak gebracht en gehaald.

Zeer makkelijk te bestellen via de website. Prima prijzen en zeer klantvriendelijk. Twee keer een container besteld.

Alles is goed geregeld!

Top geregeld