Betrouwbaar en flexibel

Bestellen was simpel en duidelijk, goeie prijs. Container zou op vrijdag opgehaald worden. Donderdag kreeg ik een mailtje: we gaan het helaas niet redden wegens drukte, het wordt maandag. Dat kwam ons slecht uit, omdat we veel bezoek kregen in het weekend. Ik bellen naar Van Werven. Vriendelijk te woord gestaan door de planner. Het kon eigenlijk niet, maar hij zou kijken wat hij kon doen. En ja: op vrijdag werd de container opgehaald. Top!

Was heel goed en professioneel

Mijn ervaring was heel goed en zij waren professioneel

Makkelijk online besteld, netjes gebracht en weer opgehaald.

vlot en gemakkelijk

Container is gemakkelijk te bestellen en afspraak wordt na gekomen.

Kon niet beter.

Waren makkelijk te bestellen - telephonisch bereikbaar, vriendelijk en flexibel.

Zoals het hoort

Gewoonweg goed. Duidelijkheid Service Bereikbaarheid Prijzen

Goede nakoming van afspraken

Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen

Flexibel en perfect nakomen afspraken

Na de bestelling bleek ik een te kleine bak te hebben besteld. Kon dit op het laatste moment nog aanpassen. We waren eerder klaar en het was geen probleem om deze eerder op te halen.

goed geregeld !!

duidelijke afspraken en korte lijnen, prima!

Prima geregeld

Handig online een container besteld om ons oude straatwerk af te voeren. Bestellen ging simpel. Chauffeur kwam op de afgesproken tijden en was zeer kundig.

Geweldig!

Het bedrijf dacht mee in de keuze van de container. Een hartelijke chauffeur had bij de plaatsing van de container echte aandacht voor de omgeving. De zelfde chauffeur kwam de volgende dag de container weer ophalen. Een geweldig compliment voor het bedrijf.

Uitstekend, goed profijt, en goede communicatie

Afspraken worden goed nagekomen. Mooie schone container, nette aflevering en ophalen. Niks op aan te merken

Doet wat het beloofd

Fijne bezorger en tip top en op tijd bezorgd en afgehaald.

Goed gelukt, informatie kan beter

Container online zonder problemen geboekt. Factuur per mail ontvangen. Geen info over tijdsvenster van levering ontvangen. Toen de container er 11:00 niet was gebeld. Niet bepaald vriendelijke man aan de telefoon. “Kan de hele dag”, maar kon geen tijdstip noemen. Als ik die info op uw website had gezien of per mail had ontvangen had ik de container een dag eerder laten komen. De container is op de afgesproken plek neergezet en op de afgesproken dag opgehaald.

Alles goed geregeld Bij verlengen van de container Ook goed contact

goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle en prettige service

Snelle levering, telefonisch overleg was mogelijk, na een mailtje dat de container vol was werd hij nog dezelfde dag opgehaald door een vriendelijke en kundige chauffeur.

Prima service, geen gedoe.

Prima service, geen gedoe.

Goede en snelle service

Levering container exact volgens afspraak , en ophalen eveneens . Correcte service , vriendelijke en bekwame chauffeur

Super geholpen

Van Werven heeft ons super geholpen. Binnen een dag voor begin sloopwerk, container gebracht en netjes neergezet op de gewenste plek. Mocht bij ophalen ook nog wat ander afval mee (douche bak).

Tel heel goed geadviseerd en geregeldld

Aflevering keurig

Opgeruimd staat netjes met behulp van Van Werven

Geweldig geholpen door Van Werven. Vanaf het eerste telefonische contact, het aanvragen, bezorgen en ophalen van de container op afgesproken tijden. Van Werven helpt je van je problemen af!

Keurig op tijd

Keurig op tijd zoals afgesproken

Snel reactie. Erg laat gebeld voor een tweede container. Super Snel geleverd. Top

Super goed geregeld..

Alles op tijd en netjes geplaatst

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek