Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en opgehaald. Duidelijke website. Scherpe prijs.

Pluspunten

Zeer Klant vriendelijk.

Een e-mail met de verwachte levertijd zou handig zijn. Dat scheelt een telefoontje naar de planning met vraag naar verwachte levertijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De container werd niet op de dag geleverd waarop ik hem had besteld. Vervolgens vijf keer achteraan moeten bellen en diverse andere afspraken gemaakt die ook niet werden nagekomen. Ook werd ik door een van de medewerkers uitgemaakt als iemand die verhalen verzint en/of liegt omdat ik aangaf wat een collega aan mij had beloofd maar door deze medewerker werd dat niet geloofd en direct aan de kant gezet. Uiteindelijk werd de container dagen later bezorgt. Zeer slechte communicatie naar de klant, geen aanrader helaas.

Pluspunten

Snelle service en kundig.

Top, ga zo door.

Pluspunten

De beste prijs van heel Nederland. Uitstekende service en afspraken perfect nagekomen.

op het aanvraagformulier ontbreekt een vakje voor het aangeven van de tijdstip waarop de container moet worden geleverd of opgehaald.

Pluspunten

het was op tijd en stond precies zo als ik had door gegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

gewoon doorgaan met de service

Pluspunten

Super gemotiveerde mensen, doen moeite om je wensen te vervullen. Volgende keer weer een container van van Werven dikke duim ;-)

Pluspunten

Ze leveren wanneer ze dat zeggen te doen en ze halen wanneer ze dat zeggen te doen! Perfect en ook niet duur!

Pluspunten

Snelle en goede service. Vandaag besteld morgen aan huis. Tevens netjes eind van de middag afgeleverd en 30 min voor aflevering gebeld zoals gevraagd.

Pluspunten

Gemakkelijke bestelling, stipte levering en snel antwoord van de klanterservice. Goede prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelheid van levering, Goede chauffeur

2dgn te laat ophalen, dit ivm vergunning Grotere container, dit ivm vergunning eerst gekenen naar de prijs was 289 euro. een dag later werd de prijs ineens 307 euro. Lijken wel vliegtickets

Pluspunten

Vlotte behandeling

Pluspunten

Erg klantvriendelijk!

Ik had gebekt om een container te bestellen omdat ik een paar vragen had. Telefonisch bestellen kon niet en ik werd door verwezen naar de site.

Pluspunten

prima geregeld, snel geleverd en na telefonisch contact ook snel weer opgehaald nadat de bak vol was. Chauffeur deed uiterste best om het bakje op onze oprit te wurmen.

Pluspunten

zeer goed bedrijf

Pluspunten

Doen wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geleverd volgens afspraak prima dus

gehaald volgens afspraak niet dus slecht container staat er om 2100 uur nog en ik denk niet dat hij vanavond nog gehaald wordt dat kan dus wel beter!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

container op tijd geleverd alleen door een fout op de site te vroeg opgehaald hierdoor had ik hem in plaats van 7 dagen maar 3 dagen er is helaas niet gezocht naar een passende oplossing erg jammer zal dan ook nooit meer hier een container bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kon van van dag gewisseld worden.

De container bleef langer staan omdat hij niet meer in het systeem terug te vinden was. Na tweemaal zelf te bellen is hij uiteindelijk opgehaald.

Pluspunten

Snelle, eenvoudige online bestelling en correcte afhandeling. Gewoon zoals het hoort te zijn.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek