Top..goede en snelle service

Top..goede en snelle service. Klantvriendelijk

Goed geregeld

De container moest naar een ander adres dan ons woonadres, mooi op de afgesproken dag geleverd en een paar dagen later zoals afgesproken weer opgehaald. En zeker niet duur !!

Goed contact

Goed contact met zowel de planning als de chauffeur

Prima geregeld

Via de website is het prima te doen.

Heb gebelt maar moest via de website. De volgende dag stond die er al. Top en de week erop weer netjes opgehaald . Top bedrijf

Werven werkt netjes en maakt afspraken waar. Top

Werven plaatste op juiste tijdstip een container. Probeerde deze zo dicht mogelijk bij huis te plaatsen en werd op afgesproken datum.weer netjes opgehaald

Makkelijk en snel geregeld conform afspraak

Makkelijk en snel geregeld conform afspraak Ging echt perfect!

Prima en snel geregeld

Container werd vroeg gebracht en op de afgesproken dag weer vroeg gehaald. Prima geregeld allemaal

Toppie

Op tijd geleverd, op tijd opgehaald. Correct antwoord op vragen die ik heb gesteld aan telefoon. Toppie!!

Op tijd geplaatst en op tijd gehaald.

Container is op tijd geplaatst en ook weer dezelfde dag afgevoerd zoals afgesproken. Ik was 's middags zelf niet aanwezig maar Van Werven heeft zich netjes aan de afspraak gehouden en de container op tijd afgevoerd.

Top! Snel geleverd en weer snel en netjes opgehaald!

Bestellen van de container online was makkelijk. Met de toelichting erbij is de container door de chauffeur op de juiste plek neergezet (wij waren er zelf niet). Na gebeld te hebben dat de container vol was, werd deze weer snel en netjes opgehaald!

Mooi op tijd geleverd, en in overleg met de chauffeur, op de plaats gezet waar ik hem graag wou hebben staan.

Prima ontvangst, snelle duidelijke prijsopgave en nagekomen afspraken.

Prima en goed voorstel voor te veel geleverde materialen.

goedgeregeld komen afspraken na

Er kon snel op maat meegedacht worden,

De container kon dezelfde dag nog geplaatst worden, er werd echt meegedacht .

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht en letten goed op qua aangegeven voorkeur ,qua plaatsing. Geen 5 sterren omdat ik verwacht had dat de container tussen 7 en 8 geplaatst zou worden en niet pas na 12:30u. Hele ochtend voor snot gewacht.

keurige service

Zoals afgesproken, via de website, keurig op tijd en keurig weer opgehaald door aardig personeel. Ga zo door.!

Toppie

Prettige en snel contact: klantgericht, komen afspraken na

Eigenlijk zeggen de steekwoorden genoeg.

Snel en goed

Duidelijke communicatie, chauffeur belt even zodra hij er is. Vriendelijk personeel als je naar het bedrijf belt. Top!

Werkt snel, eenvoudig en naar wens!

Het online bestellen en afhandelen gaat erg eenvoudig. De container werd geleverd en opgehaald volgens afspraak. Een aanrader!

Goed!

Online bestellen ging erg makkelijk. Vooral de optie dat er meteen zand meegeleverd kon worden is erg handig!

Punctueel geleverd en ook weer “geruisloos” opgehaald. Top.

Gewoon goed

Gewoon goed te regelen via internet

Container werd op tijd neergezet en verwijderd

Verder geen bijzonderheden

Bovendwarsweg 93