Zeer kundige en vriendelijke chauffeur

Het is makkelijk om een afspraak te maken en dat kan ook een paar dagen van te voren waardoor je flexibel ermee te werk kunt gaan. De chauffeur is zeer kundig en kan de container op bijna elke plek wel neerzetten en is zeer vriendelijk. Ondanks dat van Werven zo groot is zijn de prijzen zeer concurerent waardoor we eigenlijk niet verder hoeven te kijken. Het enige verbeterpuntje is dat het prettiger zou zijn dat we ook weten ongeveer hoe laat de container geleverd zou worden. Nu hebben we er een hele tijd op moeten wachten eerdat de container ergens in de middag geleverd werd. We hebben geen tijd verloren omdat de container ook weer laat werd opgehaald, maar het zou prettiger zijn te weten wanneer je ongeveer klaar moet zijn voor de container.

Alleen de container werd volgens mij een week eerder opgehaald.

Alleen de container werd volgens mij een week eerder opgehaald.

Prima service!

Puincontainer besteld,op tijd bezorgd. Dezelfe dag de volle container weer ogehaald. Perfect!

Flexibele omgang toen wij onverwacht 2e container nodig hadden

Goed, flexibel, vriendin en meedenkend

Snelle en goede service

Netjes geleverd en geplaatst op de plek waar we dat wouden. Geen poespas achteraf.

Aan te bevelen/ prima

Prettig, chauffeur was meedenkend.

Snel goed contact met chauffeur kan alleen maar zeggen super

Zeer soepel en exact volgens afspraak

Strak om 07:00 u bezorgd op vrijdag en op maandag keurig weer opgehaald. Heel goed en goedkoop allemaal. Hulde!

Prima ervaring

Goed geregeld

dik voor mekaar!

Bak mooi op afgesproken tijdstip geplaatst en opgehaald

Uitstekende dienstverlening!!

Snelle en flexibele dienstverlening mbt. Planning.

Flexibele manier van werken

Overzichtelijk, goed en duidelijk

Wij hadden de container een paar dagen langer nodig. Direct antwoord en geregeld. Top

Van a tot z perfect

Snelle levering ,, chauffeur belde netjes op om te vragen welke plek precies, na 1 telefoontje de volgende dag weer opgehaald

Perfect geregeld, precies zoals ik had besteld.

Container huren gaat gemakkelijk, duidelijke website , goede prijs en afspraken werden nagekomen.

Aanvraag, levering en afvoeren container gaat heel makkelijk en is zo geregeld.

Aanvraag en afhandeling gaat makkelijk en is goed verzorgd.

Prima geregeld

volgens afspraak en makkelijk te regelen via internet

Gewoon goede dienstverlening

Flexibel, goed bereikbaar en meedenkend.

Geen gedoe, levering en ophalen volgens schema. Heel handig om een container een tijdje naast de deur te hebben.

Ik heb een goede ervaring

Goede ervaring. De container was snel geleverd. Goede communicatie.

Prima snel geregeld

Makkelijk via site besteld.

Alles zoals afgesproken en op tijd geregeld

Alles op tijd en zoals afgesproken

Snel correct en flexibel

De bakken werden keurig conform afspraak gebracht en gehaald.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek