Goede ervaing

Container juist geleverd en opgehaald . prettig

uitgevoerd zoals afgesproken, en flexibele klantenservice!

uitgevoerd zoals afgesproken, en flexibele klantenservice!

kundige mensen afspraak prima verlopen

prima advies gehad over aan te bieden sloop bouwmateriaal, kundige chauffeur prima service

Alles zoals afgesproken geleverd, vriendelijk. Prima!

Prima geregeld!

Container netjes op tijd geplaatst en weer opgehaald op de afgesproken dag

Goede keus !!

Prima service : klantenservice werkt efficiënt & perfect verlopen volgens afspraak !

Prima geregeld

Snel via internet geregeld. Afhandeling is prima

Positief

Het personeel is klantvriendelijk . Het aanvragen van de container tot aan het plaatsten en ophalen is naar tevredenheid verlopen. Kortom een top service en goede afhandeling . Ik wil Van Werven bedanken dat ik een wijziging mocht door voeren van een grotere container naar een kleinere container. Vriendelijke groeten, Mevr. J.B Zwolle

Super goede ervaring met Van Werven

Super goede ervaring bij het bezorgen, het overleg bij plaatsing en netjes op verzoek eerder weer opgehaald. Vriendelijk contact met medewerkers, zowel het contact met kantoor als de chauffeur.

Wij zijn erg tevreden.

Vriendelijke chauffeur en alles perfect op tijd. We hadden ook een kuub zwarte grond mee besteld. Ideaal!

Van online bestelling tot weer ophalen container uitstekende service.

Duidelijke communicatie

Website is zeer gebruikersvriendelijk. Alles komt op tijd en wordt op tijd opgehaald. Goede prijzen!

Prima. Werkt goed geholpen

Ze leveren snel en ze komen hun afspraken na

Container is op tijd geplaatst en werd na één telefoontje weer opgehaald

Geen onplezierige zaken

Uitstekend!

Goede communicatie en uitvoering, houden zo!

Top geregeld. Alleen jammer dat de container niet voor de deur kon

Handig via internet.

Goede service. Behulpzame chauffeurs.

Prima volgens afspraak.

Super behulpzaam en flexibel

Een container gehuurd via de site, na betaald te hebben dacht ik toch dat ik beter een grotere kon nemen. Gebeld met van Werven. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Het was even een gepuzzel maar ik moest opnieuw een container bestellen maar dan een slag groter, betaling van de eerste container zou gecrediteerd worden. En inderdaad, volgende dag was dat al gebeurt en de grotere container stond netjes op tijd voor de deur. Super vriendelijk en snel geregeld!

Top bedrijf

Snelle service en goed formaat van de container

Doen wat ze beloven

Komen op tijd, zijn behulpzame, meedenkende mensen!

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek