Keurig op de afgesproken tijd de container geleverd. Ik had hem eerder vol dan gepland en na overleg werd de container eerder opgehaald. Top!

zeer ervaren goede chauffeurs

vol verbazing sta ik elke x weer te kijken hoe de chauffeurs er toch weer in slagen om in deze wijk een container te plaatsen of op te halen

Containers laten plaatsen alles gegaan volgens afspraak!

Vriendelijke telefoniste en chauffeurs volgens afspraak containers geleverd...top voor elkaar!!

Gewoon goed geregeld!

Via internet besteld, aangegeven om te bellen als de chauffeur er was, en dat is ook gebeurd. Super geregeld

Makkelijk online bestellen. Levering volgens afspraak. Vanwege omstandigheden waren we de container een weekje langer nodig. Was ook geen probleem, werd snel op mail gereageerd en afgehandeld.

op zich wel goed maar toch een minpuntje

we hadden een tijd afgesproken voor het plaatsen van de container omdat we niet.in de buurt wonen. toch stonden ze al veel eerder op de stoep. de chauffeur belde ons en op onze reaktie kregen we een botte reaktie terug. Dit vinden wij onnodig en ongepast Wij huren een container en betalen netjes daarvoor en spreken daarvoor een tijd af om te zorgen dat we.op tijd zijn om aan te geven waar de container moet komen. een vergissing is menselijk maar een botte reaktie zitten we niet op te wachten.

Betrouwbaar en accuraat

Ik heb nu 2x een container gehuurd en breide keren is dit vlekkeloos verlopen. Container werd al vroeg geleverd en omdat we snel klaar waren kon hij al eerder opgehaald worden. Ook dit ging snel na het versturen van de e-mail. Enige punt van aandacht is dat ik om een bevestiging had gevraagd dat de Container eerder opgehaald zou worden Die heb ik nooit gekregen. Nadat ik er zelf achteraan had gebeld kreeg ik te horen dat dit al was ingepland. Verder alles helemaal in orde.

Container netjes geplaatst en snel weer opgehaald, helemaal top!

Zeer goed geregeld

We hadden een tijd in de omschrijving vermeld. Heel fijn dat daar gehoor aangegeven is. Nadat alles in de container zat, gebeld met de planning en container is opgehaald. Wat wel jammer is, dat je een container voor een hele week moet huren. Nu is 1 dag weinig voor jullie, maar er is ook geen keuze voor een halve week. Je betaald het "volle" pond.

Snel geregeld

Duidelijke uitleg, en snelle service

prima goed contact over het plaatsen van de container!

Prima vooraf gebeld over het plaatsen. Korte lijnen en zeer duidelijk.

Goede betrouwbare service.

Netjes optijd geleverd, en netjes optijd opgehaald. Is de derde keer dat we een container laten leveren door van werven en elke keer prima service.

Maakt het klussen een stuk aangenamer

Het is super makkelijk om een afvalcontainer voor de deur te hebben staan. Wordt neergezet waar je dat wil en hij wordt weer opgehaald op de afgesproken dag. Geen poespas. Super service!

Vriendelijke mensen, die met je meedenken

Prima, alles ging volgens afspraak.

De container is op tijd afgeleverd en volgens afspraak weer opgehaald. Het enige minpuntje (minimaal) was dat de container niet helemaal schoon was. Er zat nog wat grond in de hoeken, waardoor het stapelen iet moeilijker ging. Maar dat was een klein minpuntje.

Prima, alles volgens afspraak verlopen

Naar/ zeer ontevreden

6m3 Bouw en sloop afval container gehuurd, op de site staat kost 374€, onze rekening werd 1400€!!!!! en waarom?omdat er wat grof grind inzat, daarvoor moet je dan 3x de normale prijs betalen, hebben gebeld, maar is niet naar tevredenheid opgelost, er gaat iets van 165€ vd rekening af. duur containertje op deze manier !!de meneer had het maar over het gewicht vh grind, terwijl we ook een 3m3 container hadden onder de noemer metselpuin, die was 138€ voor 3 ton stenen de ander was 1.5 ton zwaarder, nu gaat het om de woorden metselpuin en bouw en sloop afval, nou ik zal wel dom zijn, maar verschilletje is wel erg groot vinden wij!!hebben ander bedrijf gebeld daar mag je wel gewoon grind bij bouw en sloop afval deponeren zonder extra bedragen. de 2 bedrijven storten bij dezelfde stort hun afval, dus daar kan het verschil ook niet in zitten. Dan voel je je toch opgelicht!!!

Superbedrijf doen wat ze beloven

Super te spreken over van werven Doen wat ze beloven

Snelle levering en flexibel Levering van de container was snel

De container was keurig op tijd geplaatst en weer tijdig opgehaald...alles was prima geregeld en verlopen.Prettig bedrijf. Reageren snel, leveren snel de afzetcontainers en vriendelijk personeel Prima service Groetjes ramsis

Flexibel en klantgericht.

Prima bedrijf. Klantgericht.

Een warme douche!

Wat een dienstverlenend bedrijf! Ik heb in 1 week diverse bakken nodig gehad, soms 2 op een dag. Wat heb ik het ze lastig gemaakt! Maar voor hun geen probleem. Ze deden werkelijk alles wat in hun macht lag om ons te helpen, en steeds weer met een lach! Zonder hun had het strippen van ons huis nooit zo snel kunnen plaatsvinden! Van Werven, bij deze nogmaals bedankt!

Afspraak gemaakt via internet. Van werven komt afspraken na en Snelle service.

Vriendelijke mensen, goed geholpen. In een woord:super

Prima geholpen, ook telefonisch. Levering en ophalen van de containers volgens afspraak. Top. Als ik weer wat nodig heb, of anderen kan adviseren, zal ik jullie weer benaderen.

Goed geregeld

Duidelijke site. Container precies op de plek waar ik hem gevraagd had. Volgens afspraak weer opgehaald.

snel en top geregeld

heel makkelijk via website container besteld, netjes op de afgesproken tijd en plaats neergezet en weer opgehaald. helemaal top

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek