Top geregeld

Container werd mooi op tijd geleverd, en volgens afspraak maandag weer opgehaald!

Doen wat ze zeggen

Zeer snel geleverd en ook weer vlot opgehaald,contact persoon Han is zeer klantvriendelijk!

Correcte afhandeling, zeer vriendelijk chauffeurs.

Goede service, fijn meedenkende chauffeur

Komt afspraken na

Levering op de juiste dag en keurig neergezet. Opgehaald wanneer was afgesproken.

Correct, klantgericht en klantvriendelijk

Makkelijk een container te bestellen. Prima methode om te betalen. Prima breng-. en haalservice.

Container was makkelijk online te bestellen en vlot leverbaar.

Container was makkelijk online te bestellen en vlot leverbaar.

Zoals altijd volgens agspraak en een goede communicatie.

Eenvoudig, duidelijk en snel

Niet voor het eerst, maar nog steeds een prima ervaring. Gemakkelijk reserveren, prima te woord gestaan en alles precies conform de afspraken. Geen centje pijn!

Komen hun afspraken na en denken mee Aardige mensen

Top geholpen

Top service, netjes gebracht

Zeer Goed

Een aantal keren gebeld met vragen, werd elke keer vriendelijk te woord gestaan, container netjes geleverd en weer opgehaald..

Alles prima verlopen

Tijdige plaatsing Netjes weer snel opgehaald, helemaal top

ze doen wat ze zeggen

ze doen wat ze zeggen

Goed geregeld

Verder geen op of aanmerkingen Op tijd gebracht en gehaald

Maar ik maakte bij de eerste container een inschattingsfout. Die was te klein voor 3 weken.er kwam een grotere en daarna nog een. Ik zou € 60 terugkrijgen. Dat is nog niet gebeurd. Als dat geld terug is zal ik Van Werven aanbevelen.

Zeer duidelijke en klantgerichte professionals!

Via een bezoek op een zeer duidelijke website een afspraak gepland: mogelijkheden qua grootte van container, soort afval en brengen en halen. Alles duidelijk en précies ook zo uitgevoerd! Zeer tevreden.

Goed, meedenkend bedrijf. Aan tebevelen.

zie hiervoor

Vriendelijke mensen, nemen de tijd voor je en denken met je mee!

Contact gehad over het plaatsen van containers voor afvoer van grond, kijken gelijk mee op street view om de mogelijkheden te bespreken en communiceren dat duidelijk door met de chauffeur. Op deze manier de containers zeer efficiënt voor de deur gehad. Helemaal blij mee!!!

Gewoon goed.

Je wordt er altijd snel en goed geholpen.

Container was mooi op tijd. Precies op de plek die wij wilden!

Netjes en snel geregeld.

Goede en snelle service

Goed bedrijf die ook de tijd voor je neemt. Zelf ben ik niet goed met computers bestellen enzo maar jullie hebben mij er goed doorheen geloodst

Keurig volgens afspraak

Levering van container op tijd en volgens afspraak weer omgewisseld voor andere container

Prima volgens afspraak zaken geregeld.

Klantvriendelijk, correct, behulpzaam.

Bovendwarsweg 93